Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mine favorittsminker på langtHer er de! Mange bilder men.. Jeg mobilblogger så får ikke til og hva det under hvert bildet. Og det beklager jeg for!! Men, håper dere ser hva det er!

 • 195 plass på blogg.no  Heisann!

  Tusen takk til www.terjeaa.blogg.no som har linket lit min blogg! har fått så mange seere! hadde 452 stykker på den blåe linja igår. for meg er dette stooort! jeg har jo syntes at 91 var mye, men igår gikk jo en av mine drømmer opp! Jeg har mange seere, og er på blogg.no! dette er sikker ikke stort for dere, men for meg! :):):):):):):)! Ok. hvis at jeg får over 200 lesere i dag, skal jeg lage en ny og bedre header, skifte design som en av dere kan få velge! :)

   

  Men jeg har sett på de 6 beste toppbloggerene, og de har jo proffe blogger! men jeg har jo ikke speilrefleks, og jeg må jobbe for å få det, og jeg har allerede mye penger, men har ikke fått av det jeg jobber for! så jeg har vell et speilreflekskamera snart! for jeg føler at man får en enda mere finere blogg da, eller, det går jo med telefonen også, men  jeg skal holde meg til et speilreflekskamera! :)

  https://www.facebook.com/pages/karolineofbloggno/452062274882191?ref=hl Lik min facebook side! som jeg deler bilder, og om det har kommet nye innlegg! :)

    • Tar kvelden nå!  Heisann! Nå skal jeg gå og legge meg, er sååå spent til i morgen!! Jeg tror noen vet det. skal ikke nevne noe! jeg syns det er stoooort men..! :) <3 <3 Secret.. Bare se på topplisten i morgen! I nærøy! :) Go natt!!

  Kos dere videre <3

 • Åpen dag på Val 2013  Heisann!

  Idag sto jeg tilig opp, fordi at jeg skulle skjekke lista på nærøy! og jeg ligger på 2.plass!! :):):):) tusen takk til alle mine lesere!! Love you <33 Idag skal vi til åpen dag til val, har vært der vært år når marte har gått på Val. Hun er søsteren min, og dette er sisteåret hennes på val. Så denne skal vi på! :) jeg har egentlig ikke noe annent og skrive om på denne tiden. jo! igår meldte jeg meg på Fylkesleir, men jeg vet ikke om noen andre skal. men Whatever. jeg skal dit! Jeg er jo 1.års junior. så det er bare i år jeg kan være med på Distriksleir og fylkesleir! Sitter og skjer på Justin Bieber funny moments! geniale greier!

  http://www.youtube.com/watch?v=OlVyfJDs4ng

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits