Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

MøteHeisann!

 

Idag skal vi ha møte på skolen, om klasse turen! Vi har ikke så mye penger, men kanskje det blir noe! i fjor dro jo vi på leir, på Brandheia. men da fikk vi penger og sånt! skal dit klokken seks, så egentlig må jeg nyyyyte tiden så lenge! hva om de kunne ha flyttet møtet, til en dag det er regn! i stedet for å ha det når det er sol!

 

Sitter og skjer på Icarly nå, så har egentlig ikke noe å sitte her for å blogge, istedet for å sitte ut i solen, å få seg litt farge!

Skulle egentlig til helle i dag, men nå tok ikke mamma telefonen, så det ble ikke. vi skulle bade skjønner du, for det var jo varmt idag! har også hatt uteskole!

 

Men jeg skal jo også på leir! og jeg kom opp i Foto, mamma og hele familien min sier jo at jeg er KJEMPE flink til det, så jeg skal jo også spare opp til kamera, men må først få litt penger, så jeg skal låne farmor sitt kamera! :)

 

Men vi snakkes! skal få litt farge!

 • Summerfeeling  Heisann! Beklager for ingen blogging før idag. Men har vært på byen og sånt!! :-) også har jeg jogger med storesøster og Ailo. Men det ble jo så sykt varmt her!! "summerfeeling"!! Skal få bilder. Også er det bart til meg, så skal springe litt.. Er varmt å stå iro! :P blogges

 • Photos by me ?  Hei! Har nå vært nede på fjæra! Også se jeg tatt noen bilder. Har egentlig ikke noe mere og fortelle, så dere skal få bilder! :) det første er satt sammen av meg! :)

  Likte dere de?

 • Skidag  Hei!; Idag har vi hatt skidag på skolen, skulle gjerne hatt bilder, men vi har ikke lov til og ha med telefon på skolen, idiotisk! Har dere lov til å ha med telefon på skolen? også har jeg bare vært med www.mxcz.blogg.no . så vi har stått på ski sammen og sånt, tok litt snarveier tilbake! gikk litt fortere da! Men dere kan jo spørre www.mxcz.blogg.no om bilder, for hun tar med seg telefonen uannsett hun. dere kan jo også spørre henne om hun kan legge ut bilder av det jeg tok.. også har hun tatt av meg og hun! Hvis dere lurer på om dere vil få bilder, send henne kommentar og¨så en kommentar til meg, sånn av jeg vet at hun legger det ut! Vært og sjekke ut;) også har det faktisk vært SOL idag! mystisk.. ikke vanelig her i nærøy. også på tur hjem, så sa jeg til han som kjører bussen, at han kan stoppe litt lengere opp, sånn at jeg kunne på gå ski ned hjem til meg, som han da selffølgelig gjorde! :) Men så sitter jeg her og venter på mat!

  Også har vi  bestilt billetter til flyet på mandagen! :) Til Justin Bieber konsert, så har jeg nettopp skjett at PART 3 har kommet av Justin Bieber kolleksjon av Cubus! Skal til cubus snart!: håper jeg :) <3

   

  Karoline <3 

 • Hei!  Hei!, jeg er med i en konkurranse om og vinne 1000,- kr på wow, det finner du her-  ( http://barestian.blogg.no/ ) bra gutte blogg!: Han håper så mange som mange blir med i konkurransen!

   

  meld dere på da!! :- D

 • Before i die..  Dette skal jeg gjøre før jeg dør

   

  1 - Meet Justin Bieber

  2 - Have a perfect kiss

  3 - Shop in New York

  4 - Live inn my dream house

  5 - Learn the guitar

  6 - Let my hair really long

  7 - Be called mamma

  8 - Kiss him under the water

  9 - Own a Iphone

  10 - kiss under the mistletoe

  11 - get a kiss from Justin Bieber

  12 - have a closet full of shoes

  13 - Get a , hug, picture, have a music, and say, " Love you, and never say never " wift Justin Bieber

   

   

   

   

   

   

   

  Kommer du/dere også til å gjøre dette?? :)

 • mygaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad  Hei hade... :P

  hei. idag skal jeg ikke gjøre noe, er helt død...men skal faktisk en tur bort....skal stå på ski idag også...:P jeg synes det er gøy. ;)! snx

 • Heeeelt konge!  Hei! Idag har jeg vært HEELT konge! Haha..not! Og for at jeg sier jeg har vært helt konge, er fordi at idag så har jeg hoppet på ski, og stått på ski! I hele daaaaaag! Føler meg trøtt allerede! Sorry for at jeg ikke har blogget før idag, men har ikke vært hjemme før idag, før nå! Nå har jeg nettopp fått vite at Kristin har kommet! Yeeah! Haha! Vi har hatt sånn ski VM her, voksne og barn har deltatt! Var faktisk gøy! Vi lagde stopper hopp, først så turte jeg ikke og hoppe på de hoppene først, så jeg ba onkel lage ett mindre ett! Så gjorde han de, så etterhvert så synes jeg det Ble lite, så prøvde jeg det største så var det gøy, men skummelt. Fordi at det var hardsnø, så det var vondt å tryne. Så bestemte jeg meg, også sto jeg helt øverst og for ned, og tadaaaaa! Jeg klarte det! Uten og tryne! YEAH! Mihihi... Men tror jeg skal legge meg.. Er trøtt etter denne dagen! Snx!!
 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits