Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Oisann!Heisann
Beklager så mye for at jeg ikke har blogget! Føler meg så forferdelig når jeg ikke blogger, av og til skjønner jeg ikke hvorfor jeg har blogg i det hele tatt, men dere får meg til å holde denne bloggen :)
Nå er solen her, så jeg har tenkt å gå ut på akebrett :) skal ta med telefonen, så dere skal få noen bilder!
Jeg elsker nå solen er her, og når snøen er her! Men hvorfor kommer snøen her så seint? Kanskje det ikke blir sommer her da? Neida tuller bare :)
Men, jeg holder også på å leser en bok, og den heter " KULE KIDZ GRÅTER IKKE" den liker jeg! Ganske bra og forferdelig samtidig! Jeg anbefaler den til de fleste :)
 • Long time ago  Heisann!

  Jeg har sinnsykt dårlig følelse for at jeg ikke har blogget på lenge!

  Jeg har tenkt på et nytt design kanskje, denne gangen kan jeg KANSKJE prøve og lage egen. men, jeg kan det ikke enda.. Men, skal nok lære det. Jeg kan og lage header faktisk. Jeg har laget mange, men av samme bilder.. Jeg hadde bare de bildene. Jeg har heller ikke noe speilreflekskamera, så det er gaaanske vanskli å ta bilder, altså, fine bilder!

  Men, skal nå legge meg, fordi jeg blir GARRANTERT barnevakt imorgen tidlig! Snakkes! <3

 • Skøytetur eller ikke?  Heisann, og god ettermiddag!

  I går kveld satt jeg bare og så film og var barnevakt for Mathea. Så jeg ble gaanske fort trøtt, men Mathea sovnet ganske fort.

  Som sere ser på overskriften, så skal vi kanskje på skøytetur her ved oss, altså oppå fjellet, der er det en stoor skøytebane, som pappa har lovet at vi skal opp til. Så jeg håper det blir! Men nå skal jeg passe på Mathea og kanskje begynne og ordne meg, hvis vi skal opp dit :)

  Håper dere får en flott dag! :)

   Dette er meg og Mathea! :)


 • Slapp  Heisann!

  Beklager for at jeg ikke har blogget på lenge, og jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har gjort det! Det er sikkert ikke noen spesiell grunn. Men, jeg tok meg tid til og blogge nå, fordi jeg er syk. Jeg har kasta opp og har feber, vondt i magen, og i hodet. Jeg hater og være så dårlig, så idag har jeg ligget i sofaen hele tiden, og sett på tv. Jeg har ligget så lenge på sofaen så jeg har fått vondt i ryggen. Kasta opp rundt 2-3ganger.. Jeg har fortsatt på meg nattklærne, fordi jeg har ikke klart og gått. Men, jeg skal prøve og blogge igjen, men, garranterer ingenting, men skal prøve så godt jeg kan!

  Jeg har tenkt og vist dere hva jeg ønsker til jul! ;) NESTE INNLEGG

 • Kaldt og glatt  Heisann! Nå er jeg kommet hjem av skolen, og har nettopp spist mat. Som dere sikkert skjer på overskriften så er det helt sykt kaldt og veldig glatt ut.

 • Tante igjen  Heisann! Det har blitt en stund siden jeg har blogget nå, men det er vell fordi jeg har vært veldig stressa å gjort mye rart sammen med andre venner. Har nå tenkt og skrive en liten " timeplan" på hva jeg har gjort i disse siste dagene :)

  MANDAG -  Jeg dro til skolen møtte venner og fikk invitasjon

  TIRSDAG -  Jeg dro egentlig bare til skolen å gledet meg til den kvelden og til at jeg skulle til tante

  ONSDAG -  Jeg ble igjen etter skolen og tok med meg noen venner, så kom det 2 andre venner også <3 Vi spilte fotball, og han gutten skulle egentlig på trening, men glemte igjen bagen sin. Så det ble ingen trening på han :P

  TORSDAG - Skolen da også, å etter skolen kom mamma og hentet meg på bussplassen og vi dro til byen og shoppa litt klær og julekjole. Vi kjøpte da 2 bukser og en kjole. Kjempe fornøyd.

  FREDAGEN-   Jeg var ikke på skolen, fordi mamma hadde spurt meg fri fordi jeg skulle bli tante og vi skulle kanskje til  byen og se på henne. Litt senere på kvelden så hadde jeg ordnet meg til elevkveld og sånt, så måtte jeg bestemme meg om jeg ville til Namsos eller om jeg ville på elevkveld. Så jeg dro på elevkveld fordi mamma sa at det var noen som skulle til namsos imorgen og se på henne. For hun skulle bli født idag, det var bestemt. Jeg dro til byen til en vennine for jeg skulle sitte på der, og vi dro til elevkveld. Når mamma kom og henta meg, så spurte jeg om jeg hadde blitt tante, og jeg hadde jeg. Helt Perfekt!!!

  LØRDAG-  Vi dro til byen og se på henne. Hun var helt nydeli! Trist og dra fra henne. Men hun kommer vell snart hjem :)

 • Den kommentaren ga meg blogglyst  Heisann!

  Jeg har ikke blogget på lenge, fordi jeg hadde tenkt og ha en fin høstferie uten noe bloggstress. Jeg har ikke gjort noe spessielt i høstferien egentlig, tror egentlig jeg bare skal slappe av med familien min jeg :). Men som dere ser på overskriften har jeg fått en kommentar som ga meg mere blogglyst :) Så nå tror jeg jeg begyner igjen! Men disse 2 første dagene nå, blir det ingen blogging fordi at jeg skal ligge over hos søsteren min og være barnevakt der. Jeg bare elsker så fine kommentarer! :) Men nå hagler det faktisk. Men snakkes!

 • Rommet mitt ferdig snart  Hei

  Idag har jeg vært på skolen og hatt det gøy der. Var også sammen med en jente som har bursdag idag, gratulerer med 12 års dagen din!

  Jeg har da kanskje ikke delt dette med dere før, men jeg sier det nå jeg, jeg har malt rommet mitt, så nå er det litt sånn mørk og lyse lilla, og hvit da! Jeg har tenkt og hatt hvit og litt annderledes.

  Idag skal jeg egentlig bare slappe av og gjøre lekser! men hvis jeg skal noe spessielt, skal jeg blogge om det!

 • hodepinehodeponehodepine  Heisann!

  Dere ser vell overskriften, ja, jeg har hodepine. Så idag har jeg ikke vært på skolen, eller er ikke på skolen. Men jeg skal egentlig ikke blogge idag, fordi jeg kan ikke, da får jeg mere vondt i hode. Men skal spise, snakkes! :)

 • #LOVELIFE  Heisann!
  Jeg er nå tilbake etter en pause. Jeg tok en ganske brå pause, men jeg syntes det ble alt for mye på en gang, og jeg bekalger så mye for det.

  Som dere vet, har jo jeg begynt på en ny skole, og jeg syns egentlig det er heilt greit! men jeg savner den forrige klassen min helt sykt. På forrige tirsdag var jeg på skolen en tur da ( går på korps ) som da holder til på den gamle skolen min, og så kom jeg da, og den fotballbanen har ikke vært spilt på på lenge, det hadde grodd mye gress, så jeg følte jeg måtte spille litt, så kom det noen som kom og spilte med meg. Det var helt fantastisk og se igjen de vennene mine igjen!

  I den lille pausen min har jeg egentlig ikke gjordt så mye spesielt egentlig...Har vell egentlig bare vært på skolen og gjordt lekser, når jeg tenker på lekser nå, må jeg faktisk gjøre leksene mine! Vi snakkes da! :) • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits