Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

I made it!Heisann!

Sånn du sikkert kan se, har jeg ny header. den har jeg laget selv. men picasa 3! det fungerer sååå sykt bra! kjempe enkelt og bruke også! men når jeg får tak i et ordentlig kamera. skal jeg ordne meg et fint et! for jeg kan nå og lage header. for jeg har sett på en video på Youtube! men hade!!

 • Summer  Heisann! Sitter nå og har på me solkrem. Skal ned til naustet og bade! Så.. Det var jo lite vist å tå på seg solkrem! Dere får bilder! For jeg drar nå! Blogger mere når jeg kommer hjem! Hade!! Ha solende dag!

   

 • Møøø...  Skal nå i fjøset! snakkes! eller..blogges!

 • Suuun  Heisann!

  Det er vist sol i dag også! :) i idag blir det visst grilling i dag også, også får vi kanskje besøk, som skal være med og grille nede atme nauset! takk til alle mine lesere! :) også har jeg ikke ligget hjemme idag. har ligget over til søsteren min, sammen med Natalie. Men vi snakkes! skal dra nå! :) blogger senere!!!

 • What has happened?  Heisann!

  Nå kan dere se på topplisten i nærøy. Jeg ligger på 4 plass, men egentlig skulle jeg ligge på 3! med 23 lesere!! også var den en annen dag, da jeg hadde 53 LESERE men da registrerte de at jeg hadde 19. så det er noe rart med disse blogg tingene? men uannsett, jeg setter PRIS på dere som skjer på bloggen! det er mye gøyere og blogge, når jeg egentlig vet at det er noen som skjer på bloggen min. Jeg føler det sånn iallefall!

   

  Det ble vist sol i dag også!! Så fantastisk! det blir vell sikker grilling atme naustet! hvis du lurer på hva et naust er, bare se litt lengre ned! :) så finner du det ut! hehe. i dag tror jeg egentlig jeg skal være ute hele dagen, så det blir vell blogginnlegg i fra mobilen. men det er ikke sikkert! kan hende at jeg blogger noen ganger ifra dataen også! :) Blogges!

   

  € Er det noen galt med din blogg? Det med topplisten?

  € Er det sol hos dere?

   

  <3

 • Sooool  Heisann!

   

  Har vært nede på stranden ihele dag, det er så varmt at det føles ut som at huden brenner! ;o men vi skulle egentlig bare dra opp hit for å hente noe. så jeg skal blogge mere når jeg kommer hjem idag! forresten. jeg har badet idag! vannet her er sykt varmt. jeg badet med en annen jente! men vi snakkess! takk for kommentarere jeg får nå for tiden! ILOVEIT!<3<3Bare sende inn flere! ;) jo flere, jo bedre.

   

  Jeg har sett en fantastisk fint dikt da.. jeg skal skrive det. det er på engelsk altså!

   

  Friends are like boobs.

  Some are small

  some are big

  some are real

  and some are fake!

  Det faktisk litt sannhet idet!! Synes du det? Likte du det? skal jeg begynne og skrive dikt på bloggen?

   

  Karoline

 • Fint vær!  Heisann! Idag er det varmt! Enig? Jaja..nok med det. Pappa kom å sa i morgest " Drt er 25 grader i SKYGGEN"!! Sykt. Men skal til kolvereid nå! Blogges! <3

 • Kortdaaag!  Heisann! Beklager for at jeg ikke har blogget når jeg kom hjem, men det var faktisk for at jeg kom hjem 8 tiden, var også litt på kolvereid! beklager for det! men tusen takk for at jeg er lenge opp i topplisten! også var det en annen dag da jeg lovte og blogge mye, det skjedde ikke. men kanskje der får bli idag! for idag ( til klokken 3 kan jeg blogge ) skal jeg på trening. også litt skolearbeid! :) jeg bekalger såååååååååå mye for aat jeg ikke blogget igår, eller tok days... men det skal jeg gjøre nå! :) følg med videre!!

 • Nothing to doo   Heisann! Idag er det ikke noe annent og gjøre en og sole seg!!! man må nyte solen så lenge den er så!! SOO TRUE! :) men.. vet dere hva? jeg vil at dere skal dele min blogg.. kødda.men bare gjør det vis dere vil, jeg vil jo ha flere lesere! :) Men snakkes <3

   

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits