Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Innlegg før andre skoledagHei! Tar bare ett innlegg før jeg må ordne meg mat.

I går glemte  jeg også si at vi faktisk så en film i går. Den var egentlig mest beregnet for barn da. Vi store syns ikke akkurat noe om den, men det var noen gøye glimter, den har aldri blitt vist i den kinosalen, så det var litt kult! :P Annbefales for de minste.

Idag er det jo ny dag å sånt, og jeg gleder meg litt til att jeg skal gå på skolebussen og bare gå inn på skolen.

Det er egentlig en veldig stor skole faktisk! Veldi stor innvendig og mange elever! rundt 280 og noe, og jeg er jo bare vandt med bare 14 elever liksom.. Vi er en mindre i bare klassen, eller bare B da! Vi er 13 stykker i ett klasserom, nesten like mange som det var på den andre skolen som jeg gikk på! Litt sykt egentlig.

Men jeg har egentlig ikke noe og blogge om nå, så får se om det er noe og blogge om når jeg kommer hjem!

Kos dere idag! <3

 • første skoledag overstått  Ferien har gått kjempe fort, og skolen har begynnt igjen. Jeg har begynnt på en ny skole, så jeg gleder meg til og fortsette sammen med de! :D

  da var 7.klasse begynnt.

  Jeg syns det var veldig tungt og ta farvell med de andre, altså, på den andre skolen som måtte legges ned. Det var også trist og ta farvell med skolen, faktisk! jeg tuller ikke! Tenk at den beste skolen i hele verden legges ned, tungt.

   

  Men jeg har jo begynnt på en ny skole, som da er helt fantastisk, god skole, og gode lærere og elever <3 Tror jeg kommer til og få ett fantastisk skoleår der. Men jeg savner jo selvfølgelig de andre da. men jeg overlever, faktisk! :D

  Hvordan har deres første skoledag vært? Jeg vet at noen av dere startet forrige mandan! :)

   

  

 • Innkjøp til skolen  Hva syns du? :D har du noen av tingene?

 • Ready for school  Heisann!

  Er nå klar for siste skoledag for denne uken, men har jo bare en uke igjen, sommerferien er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg sånn! herrgud. men etter den, så bytter jeg skole, får ikke se de som jeg har vært sammen med i 6 år :( Jeg føler meg ganske rar, når jeg tenker på det, de andre får jo se hværandre, og det er jo fordi at de begyner på samme skole.. ganske trist, men skal ordne siste tingen, så skal jeg gå ned til bussen! :) Snakkes!

 • Natta Beeeibs  Heisann! Nå skal jeg legge meg, fordi at jeg har forstuet foten min! ankelen min er heelt blå! Det er vondt! så god natt!

 • Varmt!  Heisann! har når kommet hjem i fra skolen. På skolen idag, har vi badet. for vi har hatt uteskole, som vi har hver torsdag! jeg hater og dra på det, når det er stygg vær og sånt! :) så idag har jeg faktisk badet. men badet ikke så lenge, fordi at jeg ville sole meg og bare kose meg! mens de andre badet hele tiden, serriøt. men jeg synes ikke det var så veldig gøy, for at jeg begynner og fryse i vannet veldig tilig. så jeg liksom bare satt der og koste meg med maten min, og vasset litt! nå skal jeg ut og sole meg, naam.. men nå er det syyykt varmt! men man må jo nyte det så lenge det varer! såå. men skal nå lakkere negler og spise is, så vi snakkes senere! forresten, har du sett den nye headeren min? er den fin? jeg har laget den selv! :- D

  Men vi snakkes!!!!

  Har dere uteskole?

  Er det sol hos dere?

 • LOOK!  Heisann! Se på headeren min!! jeg har laget den selv! jeg synes faktisk den ble litt fin! ikke for å skryte da! men jeg synes det jeg!!

   

  Synes du?

  Har du laget en selv? men god natt! skal tilig opp imorgen! :) blogges!

 • Vooooooondt  Heisann! Dere ser vell overskriften.. Og det er for at vi gjorde ting på treningen som tydeligvis ikke ryggen min tålte! Ikke helle sin heller, for idag hadde begge vondt i ryggen idag. Er helt DØD i ryggen. :( sitter nå og spiser og skjer på ICarly! Sorry for at jeg ikke blogget etter at vi var og grille! Blogges etterpå!

 • Vært på en annen skole!  Heisann! Har kommet hjem ifra Kolvereid Skole idag, og digget det!!!! Kommer garantert til å begynne der! Alt var liksom greit! Men skal nå slappa av litt, idette fine været! :)) :/ SNAKKES!

 • Prosjekt om California  Heisann! sitter nå på pcen og holder på og skriver om California, har et prosjekt om det.

  California er en delstat som ligger helt vest i USA. Den grenser til Mexico i sør, Oregon i nord, Nevada og Arizona i øst og Stillehavet i vest. California ble avstått av Mexico i 1848 og ble den 31. delstat i USA 9. september 1850.

  Hovedstaden i California er Sacramento. Største byer er Los Angeles, San Diego, San Jose og San Francisco. Silicon Valley ligger også i det solrike California.

   

  Hahah.. ette kopierte jeg om prosjektet vi skal ha, fordi at jeg gidder ikke og skrive alt sammen selv. Har en gutt på siden av meg som holder på og skjer på Justin Bieber norge 2013! Han er kul da..Elsker sånne gutter! Men snakkes! må jobbe

 • Lekser! :(  Heisann! Driver nå med leksene..

 • Back to the school!  Heisann! Nå skal vell alle på skolen, ikke de som er syk da.. Hehe! Men egentlig så er det bedre og være syk. Også skal jeg til Kolvereid skole en dag. For da kan jeg bestemme meg. BARE KANSKJE! Nå skal jeg ordne meg mat. Men jeg måtte jo ta meg tid til å blogge for dere! :) Så vi snakkes når jeg kommer hjem igjen!!! :))

 • Heisann!  Hei! Nå er jeg på skolen, blogger ifra skolen. noe som jeg egentlig ikke får lov til! :) Sitter nå sammen med Borgny.. :) <3 På skolen, så holder vi på å baker til lørdagen.. messa på Rørvik, som vi skal ha en egen bod. :) Og nå er det noen som er ute, som vi ikke vil.. å da kan vi sitte på dataen. :P FUNNY!!!!! (haha) :P litt kjedelig..men.. data er data? eller? Bedre en å gjøre lekser isåfall! også etterpå skal vi spise vaffel. som er KOOOS på skolen. siden det er siste året. :(( Jeg vil ikke att denne skolen ( verdens beste skole) skal legges ned. litt urettferdig! men...Hva syns dere som det nye på blogg? det med norske lesere? jeg trodde jeg alltid har hatt norske lesere, eller med norsk IP adresse. Litt rart.. tenker jeg da!! Eller hva synes du? :)

  Skulle bare legge inn et innlegg ifra skolen! :)

   

  Har du noen norske lesere?

  Har du blogget ifra skolen før? :)

   

  -Karro 

 • Heisann Hoppsann  Heisann, Igår ble det ingen bilder fordi at det ble vist for sent, så idag blir det, tror jeg skal gjøre det nå, før fotballtreningen som jeg snart (3 timer) skal kjøre til. Så.... skal lage ett innlegg ifra telefonen til blogg! :) Idag har vi hatt kortdag, så var hjemme tilig. også har jeg hengt sammen med Borgny hele dag, ! :) også har vi vært i bassenget, også vi hatt k&h, også imorgen er det bursdag! :))))) til Malin, så jeg skal også kjøpe bursdagsgave til hun! Men nå skal jeg ta bilder! :) Takk til alle som skjer på bloggen min! :) <3

 • Heisann!  Heisann, bekalger for at jeg ikke blogget igår!, men for at jeg ikke gjorde det var fordi at vi har fått besøk av tantebarna!, som jeg ikke har sett på lengeeeeeeeeeeeeeee, men endelig fikk jeg se de! de er så søte, men idag har jeg hatt vondt i hode hele dagen, det er som om jeg blir slått i hode av... ett troll.. (haha, bare fant på noe i fullfart,) så jeg har egentlig ikke fått gjort noe på skolen, joo, vi skal ha sånn bode på messa på rørvik på lørdagen, bare kom! Skal selge mat, også skal jeg spille fotballkamp! også skal jeg møte noen venner! :) hehe...

  Men idag har jeg også vært på drill, vi skal jo være med på 17.mai! som ikke er lenge til!. :) Så.. nå skal jeg egentlig bare glede meg til imorgen! Er fotball trening imorgen! snx! eller... blogges! <3 <3

 • God night sweet dreams, dream of the day afterwards  Heisann! Nå tror jeg at jeg skal legge meg. er litt sent nå? eller? jeg skal jo stå opp veldig tilig da, men uannsett. er jo veldig trøtt også....også er rommer mitt stappet fult at Justin Bieber plakater, skal ta bildet av det, så snart jeg har fått til og lade telefonen min!. Men god natt! :)

 • 2plass!  Hei!

  Tusen takk til dere som har vært og lest min blogg!: Jeg er på andre plass, inærøy kommune! litt rart og tenkte på, men også VELDIG TØFT! Dere er faktisk de beste leserne! Låver! Elsker dere.*** Leser du min blogg nå? kommenter da vell??? oki, er veldig kin på kommentarer...elsker de også! ;) Men nå skal jeg ordne meg mat, også gå den til skolebussen! snx <3 <3

 • Tar kveld...  Nå skal jeg ordne meg kveldsmat, også gå og legge meg, skal stå opp tilig i morgen! <3 <3 Slenger bare tt lite innlegg for kvelden!

   

   

  PART 2 PÅ JUSTIN BIEBER TURNDèDATOENE BLIR IMORGEN! <3

 • Hvem er ditt idol?  Hvem er ditt idol? Mitt er JUSTIN BIEBER <3 men det bestemmer du selv! <3  • Skidag  Hei!; Idag har vi hatt skidag på skolen, skulle gjerne hatt bilder, men vi har ikke lov til og ha med telefon på skolen, idiotisk! Har dere lov til å ha med telefon på skolen? også har jeg bare vært med www.mxcz.blogg.no . så vi har stått på ski sammen og sånt, tok litt snarveier tilbake! gikk litt fortere da! Men dere kan jo spørre www.mxcz.blogg.no om bilder, for hun tar med seg telefonen uannsett hun. dere kan jo også spørre henne om hun kan legge ut bilder av det jeg tok.. også har hun tatt av meg og hun! Hvis dere lurer på om dere vil få bilder, send henne kommentar og¨så en kommentar til meg, sånn av jeg vet at hun legger det ut! Vært og sjekke ut;) også har det faktisk vært SOL idag! mystisk.. ikke vanelig her i nærøy. også på tur hjem, så sa jeg til han som kjører bussen, at han kan stoppe litt lengere opp, sånn at jeg kunne på gå ski ned hjem til meg, som han da selffølgelig gjorde! :) Men så sitter jeg her og venter på mat!

  Også har vi  bestilt billetter til flyet på mandagen! :) Til Justin Bieber konsert, så har jeg nettopp skjett at PART 3 har kommet av Justin Bieber kolleksjon av Cubus! Skal til cubus snart!: håper jeg :) <3

   

  Karoline <3 

 • Endelig..  Hei!: Endelig kommet hjem ifra skolen, som da er jobben til barna, ja? de gjør ting de ikke vil..:Phaha..Idag har mamma fått premien sin, som da var ett påskeegg som da er vert 1000,- ! Og de var godteri og music Angel.. som mye annent.! suuuuuuper digg! men idag har jeg hatt kortdag, den dagen jeg elsker mest igjennom hele skoleuken! også har vi fått tomatsuppe på skolen, etter bassenget. også har vi hatt malingskrig..haha.. vi holdte først meg på og malte fint..så gikk te over til å male på hendene til andre rundt pulten, også i ansiktet.. så jeg ser helt forferdelig ut.. du skal få bilde, også...:P Nå har jeg nettopp spist mat, så jeg sitter forran pcen og glaner, og hører Justin Bieber!.det er hyggelig det. så vis du vil at skal se på din blogg, kommenter og jeg skjer på din blogg. Oy,  Nå fant jeg nettopp ut hvordan få større skrift! :) hehe..sorry for at jeg ikke har funnet det ut får nå! satt bare og trykket på noe?Men bare send inn!: Jeg skjer på din blogg!: og linker den! <3

   

  Karoline!

 • Heisann!  Hei, Og God morgen!

   

  Idag har vi basseng på skolen, også + at vi har kortdag, men nå har jeg egentlig bare et kvarter igjen til at jeg skal gå ned til skolebussen!. Så jeg må få ordnet meg mat og sånt, og pakke basseng klær også, haddde vært flaut og ha glømt av det.. :)

   

  Bloggez når jeg kommer hjem igjen! 

 • Before i die.  Dette skal jeg gjøre før jeg dør

   

  1 - Meet Justin Bieber

  2 - Have a perfect kiss

  3 - Shop in New York

  4 - Live inn my dream house

  5 - Learn the guitar

  6 - Let my hair really long

  7 - Be called mamma

  8 - Kiss him under the water

  9 - Own a Iphone

  10 - kiss under the mistletoe

  11 - get a kiss from Justin Bieber

  12 - have a closet full of shoes

  13 - Get a , hug, picture, have a music, and say, " Love you, and never say never " wift Justin Bieber

     

   

   

   

   

   

   

  Kommer du/dere også til å gjøre dette?? :)

  

   

 • Om blogg!:  Blogg (teleskopord fra engelsk satt sammen av ordene web og logg) er en type nettsted eller del av nettsted for publisering av såkalte blogginnlegg eller bloggposter som vanligvis skrives av en enkeltperson eller et fåtall personer.

  Verbet å blogge betyr å skrive nye blogginnlegg eller moderere og svare på kommentarer som har innkommet til bloggen. En blogger er en person som er redaktør av en blogg eller bidrar med blogginnlegg, men er også navnet på en populær bloggapplikasjon.

  Innleggene i en blogg sorteres i omvendt kronologisk rekkefølge slik at det siste innlegget automatisk legges øverst på forsiden. Forsiden inneholder et bestemt antall innlegg, og de overskytende eldre innleggene forflyttes automatisk ut av hovedsiden når nye innlegg publiseres.

  Et kjennetegn ved blogger er at hver artikkel ofte har et kommentarfelt hvor lesere kan ha anledning til å skrive innlegg under artikkelen slik at kommentarene inngår i en diskusjonstråd. Tendensen til gruppediskusjon, lenking til hverandres blogger, og muligheten for faste lesere kan abonnere på nye blogginnleggg fører til at blogger kategoriseres som et sosialt medium.

  Fenomenet blogging startet i 1997 da en amerikaner publiserte daglige oppdateringer i en «weblogg» som han kalte det. Året etter ble «åpen dagbok» eller «Open diary» et verktøy stadig flere benyttet seg av. Våren 1999 gjorde en forfatter om «weblog» til «we blog» og ordet blogg ble raskt en del av dagligtalen. Nettstedet blogg.no åpnet i 2004, og rosablogging ble et faktum.

   

  Hentet ifra Wikipedia! :)

 • Give me summer!  Hei, igjen

   Blir flau av å se på de rare overskriftene! Hater det, kan jo ikke og skrive overskrift lengere, irriterende! men nå skal du få noen sommer bilder!: " Give me summer "


   

  Beklager men bildene ble ikke større! :)

 • Tragisk!  Hei!

   

  Dagen i dag har vært heeeelt unormal på skolen!; for vi holder på med noe, som begynnte med at jeg holdte på og ta en gutt hele tiden i bakken, også fikk han med seg flere gutter, også tok de meg..og så hentet jeg noen jenter! ahahaah, ( KRIG ) :P og sånn holdte vi på med i hele dag, beklager for at vi er barneselige assa! Også når de guttene tok meg igjen, kom det enda en gutt med en kjepp, og slo meg i ansiktet, noe som gjorde SYKT vondt! er helt rød på hele høyre side av ansiktet!

   

  Beklager for stor skrift på det og jeg har skrevet først. men jeg gjorde det bare for jeg følte for det. egentlig ikke noe bra forklaring, menmen, dere skjønner? nå er det bare en ukè igjen til Justin Bieber konsert! Noen dager jeg håper går fort! Nå skal jeg se på supernytt, det som var igår som jeg gikk glipp av, og for at jeg se på det, er for at det handler om Justin Bieber også!:

   

  Hva har du gjort idag?

 • Heeeei!  Hei! Nå har jeg kommet hjem ifra skolen, hater altig de første dagene på skoleuken! Også er det bare1 UKE igjen til at Justin Bieber kommer til hovedstaden! Mygaaad! Og jeg skal på konsert! Skal spise litt mat nå. Kommer innlegg senere idag! Snakkes! ❤❤
 • Stikkord:

  Heisann!  Idag har jeg ikke gjort så mye spessielt! det var noe dritt og begynne på skolen igjen. mygaad også greide jeg å søle ut hele sekken min, altså, jeg tømpte ut all saften min! Uheldigvis ble ingen bøker ødelagt.shiiiit.. :P Men nå skal jeg bli med broren min, så øvelse, så kommer ett innlegg etterpå! :- D, Snakkes ! <3<3 Dere er de beste leserene, låver!: besøk : www.torontokidrauhl.blogg.no hvis du gidder! <3

 • Hei!  Hei!

  har ikke blogget på lengeeee!. ådet er for at vi har besøk, noen ifra oslo! og nå skal vil på fjelle!. skulle bare skrive ettlite innlegg!. håper selv på ett nytt innlegg i dag også!. tusen takk for kommentarer! <3

 • PÅSKEEEE!  Hei!

  endelig er det påske, den ferien jeg har ventet på lengeeeeeee! endeligg". men nå skal jeg spise maaat! snx. mere blogging senere

   

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits