Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

I`m back!Heisann!

Liten stund siden jeg har blogget nå, men jeg har jo holdt meg ganske langt opp i listen til og ikke blogge på kjempe lenge! så tusen takk til alle som leser bloggen min, selv og jeg ikke blogger! Men jeg har bestempt meg for og begyne igjen!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jeg har ikke gjort så veeldig mye stort siden jeg ikke har blogget som det som har skjedd. Eller på Fredan så var jeg i Namsos sammen med min klasse, vi var og badet i oasen! kjempe gøy! også når vi skulle dra hjem med Folla Fjord ( en hurtigbår ) så ble syykt mye bølger, jeg trodde vi skulle velte! Jeg skrek ikke eller noe sånt, men jeg ble syykt kvalm! Og etter det, så dro jeg på Elevkveld på Abelvær, og møtte kjæresten min og bestevennen min! <3 Også idag var vi til min lærer, og spiste is og spilte bordtennis! Også, i morgen, skal vi hele skolen og barnehagen på tur! Til namsskogan! også var fotografen her

 • imårrå  Heisann! Idag har skoledagen vært heelt komplett! :) Har vært sammen med  ( http://hellese.blogg.no ) hele tiden! <3 Også.. haha, har vi laget en sang, av Justin Bieber. Eller, vi har gjort den om til vår egen sang. men melodien er av Baby! :) Men skal ordne meg litt mat nå! Hade! + at jeg skal øve til på sangen og finne ut hva mere vi skal ha med.

   

  Dette har jeg skrevet for lenge siden. 2 dager. har ikke lagt det ut før nå

 • imårrå  Heisann! Idag har skoledagen vært heelt komplett! :) Har vært sammen med  ( http://hellese.blogg.no ) hele tiden! <3 Også.. haha, har vi laget em sang, av Justin Bieber. Eller, vi har gjort den om til vår egen sang. men melodien er av Baby! :) Men skal ordne meg litt mat nå! Hade! + at jeg skal øve til på sangen og finne ut hva mere vi skal ha med.

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits