Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

OLLG JUSTIN BIEBER 17.APRILBlir i feil rekkefølge men.. uannsett!

Alder: 20

Charlotte sto foran i Golden Circle. Hun så akkurat på Justin, mens han holdt på å opptre, da hun hørte en stemme sa: «Vil du være OLLG?» Akkurat da så hun Allison, som knapt hadde rukket å spørre spørsmålet før Charlotte var halvveis over gjerdet skrikende «JA!». Det føltes helt uvirkelig for henne og hun var ekstremt nervøs. Hun hadde aldri trodd at hun skulle få være så heldig å være Justins?s One Less Lonely Girl. Allison holdt henne i hånda mens de gikk bak scenen og fortalte henne at hun måtte være glad og ikke være nervøs. Mens hun ventet på å få gå på scenen, møtte hun Kenny og fikk en gave av Dan. Charlotte var veldig nervøs og visste ikke hva hun skulle forvente. Hun beskriver øyeblikket når Justin tar hånden hennes og ledet henne til tronen som fantastisk. Han stod over henne, holdt hånden hennes og la dem på skuldrene hans.

«Han lot hendene gå rundt på kroppen min, mens han stirret dypt inn i øynene mine og smilte til meg. Hans øyne er så spesielle, så gyllen brune.»

 

 

 

 

Charlotte koblet helt ut på scenen og følte at hun drømte. Hun så ikke engang publikummet, bare Justin. Når hun gikk av scenen, skalv hele kroppen og hun brast i gråt. Hun fikk en klem av Allison og en fra Justin. Hun har sett nesten alle OLLG filmene på YouTube og har sett Never Say Never rundt 50 ganger, men hun trodde aldri at ut av 22.000 mennesker, skulle hun bli valgt. Mange folk på twitter sier at hun ikke fortjente å bli OLLG fordi hun i et intervju fortalte at hun ikke er en belieber. Hun er en stor fan av Justin og støtter han som alle andre, men hun velger å ikke kalle seg for en belieber. Å være One Less Lonely Girl var et av de beste øyeblikkene i hennes liv, og hun ville aldri bedt om noe mer.

 

 Charlotte Johansen 

 • OLLG - JUSTIN BIEBER 16.APRIL  Alder: 17

  Lina sto i Golden Circle, på den første av tre konserter i Oslo, Norge. Når Allison spurte om hun ville være kveldens One Less Lonely Girl trodde hun med en gang at det var en ?prank?. Hun var sjokkert, nervøs og hjertet hennes begynte å slå kjempe fort. Det er hver eneste beliebers drøm å bli OLLG, men hun hadde aldri trodd at det skulle skje henne. Ord kan nesten ikke beskrive hvordan Lina følte seg på scenen sammen med Justin ? han var enda mer perfekt i virkeligheten! Hun gråt ikke da hun var på scenen, fordi hun var for sjokkert. Når hun var på scenen fikk hun blackout, det er grunnen til at hun ikke sang med, ikke fordi hun ikke kan sangteksten. Uansett så var ikke sangen det første hun tenkte på når hun satt ved siden av Justin. Hun har for fokusert på han. Hun ville bare nyte øyeblikket ved å smile og se han inn i øynene. Han hadde de mest fantastiske øynene, så hun ble litt satt ut. Lina var ekstremt glad og kunne omtrent ikke snakke når hun satt der, men hun fikk sjansen til å fortelle ham at hun elsket han rett før han spurte hva navnet hennes var. Det var først når hun kom hjem at det slo henne at denne ?once in a lifetime? opplevelsen var over. Hun begynte å gråte, på grunn av hvor mye hun savnet Justin og det øyeblikket hun hadde opplevd.

   

  Etter konserten var det mange jenter som ville ta bilder med henne, noe som var utrolig gøy og fikk henne til å føle seg som en liten kjendis! Til og med nå er det flere personer som gjenkjenner henne på gaten. Mange dører har åpnet seg for henne på grunn av denne opplevelsen; en av Norges største aviser skrev en artikkel om henne - Lina (17) fikk Bieber-drømmen oppfylt: ? Jeg er bare ei vanlig jente

   

  Det beste tipset hun kan gi er å være rolig.

  ?Ikke gråt som en gærning, bare nyt øyeblikket, smil og ha det gøy! Jeg sto ved siden av VAKRE jenter. Men de var gale. Jeg hadde det gøy, danset og smilte, uten noen tårer.. Jeg tror det er hovedgrunnen til at de valgte meg. De velger nok rolige jenter. Jeg mener ikke nødvendigvis at du må stå der uten noen tårer i øynene. Men hvis de ser en jente som er helt gal, gråter, skriker og alt det, så tenker de mest sannsynelig at hun vil være enda mer ?crazy? på scenen! Og jeg tror ikke at Justin liker det. Alle tre OLLG-jentene i Norge tok det rolig, så ja ?

  Lina sitt liv har forandret seg på en bra måte, og hun vil aldri glemme 16. April 2013, den beste dagen i hennes liv.
   
   
  HUN ER NYDELIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEN!!

   

   

 • OLLG - JUSTIN BIEBER 18.april2013  Alder: 15 blir 16.
  Marte stod i Golden Circle, ikke langt unna scenen, når Allison og to vakter spurte henne om hun ville bli One Less Lonely Girl. Det har vært hennes største drøm på lenge! Hun var i sjokk og ekstremt glad. Hun klarte nesten ikke å puste eller snakke. Marte var så spent at hun følte for å klemme alle rundt seg. Hun er ikke helt sikker på hva som gjorde at det ble akkurat henne, men Allison sa noe om Justin og pekte på henne midt i konserten.

  Når henne stod på scenen var det første hun la merke til at Justin var enda mer PERFEKT i virkeligheten. Se inni øynene hans, fikk henne til å føle at de var de eneste i hele arenaen. Når Justin lente seg nær ansiktet hennes, var det eneste hun tenkte på hvor perfekte øynene hans var og huske å puste. Martes tips til alle som drømmer om å bli valgt som OLLG er å være full av energi. For å gjøre ting klart, så er det ikke henne som solgte OLLG kranesen sin, det er noe hun aldri ville gjort. Den eneste twitterbrukeren hennes er ?Marteekj? og instagram brukeren er ?martekj?. Hun er definitivt en belieber og ønsker å takke alle som har vært så snille og gode mot henne.
  SÅÅÅ LUCKY!!

   Marte

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits