Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nyttårsforsettelser - 20141. Stå opp tidligere
2. Jobbe bedre på skolen
3. Kjøpe masse fine og nye klær
4. Ikke alltid sitte på tabben
5. Mere litt mere ute
6. Blogge mere
7. Hjelpe til litt mere hjemme
8. Spise en mere hjemme ( spiser ikke så veldig mye)
9. Spise mere sunt
10. Begyne å trene litt ( jogge )
11. Være litt mere med mine venner ute på byen og sånt


Håper dere likte det :)

 • Funny Bilder   

  //Redigeringsprogram  //http://pixlr.com/express/


 • ME!!  Pictures of mee

 • Bedre gal enn , kjedelig og normal!

 • Kidrauhl  Dette har jeg laget på skolen, på min arm

 • Beklager  Heisann! Beklager for at jeg ikke blogget når jeg kom hjem igår?, eller gjorde jeg det? ja, jeg gjorde det! men beklager for at jeg ikke blogget imorgest da! for det gjorde jeg ikke! men idag skal mamma skal Outfit bilder av meg, så dere må bare følge med! Idag på skolen, har jeg ikke gjort noe. egentlig bare vært alene, og kjedet meg! og vært sammen litt meg guttene da! Hehe! idag har jeg musikkøvelse, men skal være der 6. så ha litt tid! åhh, jeg gleder meg sånn til jeg skal til scotland!!!!

   

   

  Har du vært der?

    • Bildet med Terjeaa!! :)  Her et bilde jeg og Terjeaa tok sammen! Han er skikkelig snill alle sammen! Håper dere liker bildet!!

     http://terjeaa.blogg.no/

 • God helg!  Heisann!

  Nå har jeg kommer hjem ifra skolen. idag har vi sett film, og være mye ute! så ikke så veldig mye som skjer på vår skole akkurat! hehe! i dag holdt jeg på å døøø av varme! det er så sykt varmt! men tenk å bo i syden da, hærregud! og de arbeider jo! og de går ikke med korte klær på varme dager, jeg går jo i bikini. gjør ikke det når. men jeg skal bytte snart, for at jeg går i svarte klær! eller, en svart topp! Nå er jeg hjemme alene sammen med broren min, som skjer på alligator programm! :P Men jeg skal finne noe annent og blogge om! for dere er sikkert ikke så veeeeldig inntrisert i min hverdag! Men god helg! Nyyyyt helgen sier jeg! og sol dere masse!

 • Endelig kom dagene!  Heisann! har ikke blogget på lenge, vet det. men lover kanskje at det skal bli bedre blogging på meg framover. men for at jeg ikke har blogget på lenge, er vell fordi at jeg har slettet blogg.no på telefonen, fordi at den ble hemma, skulle ønske den ikke ble det. men fordi at jeg måtte gjøre det, var fordi at jeg tok syyykt mye video og bilder gjennom Justin Bieber konserte, men dere skjønner vell sikkert det.! sitter på og skjer på solen. vi er veldig heldig med været framover nå! heeeldige oss! men skal spise is og sånt nå, så blogges! det er rundt 25 grader og sikkert mere! :- D åå, hærlig! <3 Loveu lesere!

   

   

  Hva har dere gjort idag?

  Har dere sol/varme?

 • . . .  Heisann! Ja, overskriften Ble litt rar.! Men jeg har begynt og arbeidet hjemme, og skal tjene meg opp til speilreflekskamera! Har 300,- litt lite, men har allerede begynt! Så jeg har mye igjen. Men det er vært det. Da blir det en seriøs og meningsfull, bedre blogg! Når man faktisk legger ut bilder!! Men idag har jeg ikke gjort så mye! Har vært på byen en tur, ellers har jeg bare kost meg hjemme sammen med tantebarna! Imorgen skal vi ha 4H dag. Men er usikker på om jeg skal dit. Eller idet hele tatt kommer meg! For mamma skal kanskje være med Pappa til Trondheim. Så er ikke sikkert om jeg skal! Beklager for sen blogging. Men har vært opptatt! Sitter på tlf, så hvis du har SnapChat. Snapp meg da vell! Godtar alle lesere! :) karolinefjr heter jeg! Men jeg skal snart legge meg så, hade! Vi blogges imorgen! Loveu lesere ???

 • Heisann!  Hei alle sammen!

  jeg beklager for at jeg ikke blogget igår, eller dagen før det, og har helt glemt av day challenge. men jeg har vært litt opptatt skjønner du. ikke sånn at jeg ikke bryr meg om bloggen! men jeg har bare ikke hatt tiden og og bry meg så veldig mye om å blogg! imsosorry. nå er jeg hjemme hos søsteren min og blogger fra hennes pc. og det er fordi at jeg ikke gidder på gå 30 skritt ifra skoleholde plassn, ja jeg er veldig lat. jeg jeg avslutter den Day challenge greiene! orker ikke. men jeg sitter og ser på rosabloggeren`s blogg..de e flinke bloggere! :) også fant jeg lisssøsteren til Sophie Elsie sin blogg! her får du den. skal nå spise, hade!

   

  http://twilightfrida.blogg.no/

 • Mobilblogging  Heisann!
  Idag blir det vell mobilblogging, fordi at Mamma og Pappa dro til Trondheim. Altså, derfor de dro, var vell fordi at pappa jobber der, han kjører lastebil med Kratfòr i...som han NESTEN aldri er hjemme! Men Julaften og nyttårsaften er olav og pappa hjemme. Det er iallefall godt å ha familien sin! Enig? Ok. I dag har jeg fått besøk, av tantebarnene.. Så har bare kost me de. Også.. Kom broren min, med en FLAGGERMUS!!! Jeg hater dee! Etter at en flaggermus kom på rommet mitt..jeg skal gjøre hevn!! Moahahahhh men snakkes skal snakke med venner :)

 • I`m home  Heisann!

  Har ikke blogget så mye som avtalt. bekalger for det! men det har heller ike skjedd så mye i det siste eller så, jeg har ikke heller noe å blogge om!! men igår var jeg på musikkøvelse. jeg skal begyne der! det hørest gørr ut, men det er faktisk gøy. så jeg holder på og øver litt.. men det er på morgene, så jeg vekker liksom alle i huset. også blir de sinte, også gå jeg legge den ifra meg, og gå og ordne meg.. hehe! :) Men jeg ØNSKER meg en Iphone. For den er å annbefale. den ser og er bra, moren min har det. urettferdig. men jeg skal få meg sommer jobb, og tjene opp til speilreflekskamera og Iphone, så har jeg det jeg ønsker meg!

   

 • Hjem ifra Skolen..  Heisann! Nå er jeg kommer hjem ifra skolen. Som jeg er sykt lei av. Men heldigvis er det bare 1 mnd til skolen er ferdi, da blir det kolvereid skole på meg!! :) Jeg likte virkelig den skolen. Litt annent i forhold til skolen min nå... Det går fra 14 til 240.. Hehe..!! Litt forskjell..men nå skal jeg se litt på tv og spise mat! Blogges!??

 • SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER SENERE  Hei! Nå skal jeg ut, og skal svare på spørsmålene når jeg kommer inn! Så bare spør enda! :)

 • SPØRSMÅLSRUNDE  Heisann! Er nå på skolen, igjen... men skal begynne med spørsmålsrunde, så bare spør! Også Linkerunde.. tar det også jeg! Så bare spør meg om noe, så skal jeg ta med deg i trekkningen om å bli linket over min blogg! :)) PLIz SPØR MEG! :) Elsker dere leserene mine! <3 <3 <3 <3

 • NEW DESIGN  Hei! Skulle bare infomere dere om at jeg har nytt design! Likte dere det? :) God Natt!I morgen er det skole igjen! ;((

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits