Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fest idag!Heisann!

Idag blir det fest, for oss. Vi skal grille og mye annent. Og det er fordi at vi har hatt polakker, og de har ordnet en garasje til Farmoren min, også skal vi feire da, at den er blitt ferdig. Jeg skjønnte heller ikke det med engang. men etterhvert gjorde jeg det! men jeg tror faktisk det blir gøy. Og jeg skal ha med kameraet og ta litt bilder! Også. annbefaler jeg en blogg! www.ellenandrine.blogg.no eller, ikke annbefaler, men det er veldig bra. Hun skriver og mye bra, har brae innlegg. men ikke noen bilder da? men det skal hun sikkert ordne! :) Ta en liten titt da? Men uannsett, skal spise nå. Så vi snakkes senere!

Tusen takk til alle som har lest og sett bloggen min! Også alle kommentaerene jeg fikk går, ble jeg faktisk litt rar? Jeg bare: ??Hvorfor så mange kommentarer? Jeg syns det var rart, for jeg bruker aldri å få så mange på en dag! Så jeg er syykt takknemling for det. Jeg elsker dere virkelig kjempe mye! :) Verdens beste leserene

 • Antrekk #050713
  Genser: KUP Topp: HM ( Ikke samme som den igår, bare ser sånn ut.) Buske: KUP


      

 • Antrekk #040713  Dagens antrekk
  Shorts: H&M
  Topp: Cubus
  Cardigan: CUBUS
  Sko: converse

 • sunsunsunsunsunsunsunsun  Heisann!

  Solen er her enda, jeg har ikke merket at solen har vært her, så jeg har ligget i sengen hele tiden?? så jeg er litt irritert over det. og for har jeg har ligget i sengen, er fordi at jeg har trodd at det har regnet, og når det regner, orker jeg ikke å stå opp..

  Men idag skal det vell egentli ikke skje så mye, det blir vell mest soling. Jeg har meldt meg på en konkurranse, så kan dere versåsnill og stem på mitt bilde????? Da er dere de bæste leserene noen blogger kan ha!

  https://www.facebook.com/namsosstorsenter/app_130111267195012

   

  Pliz hjelp meg;)

 • Orker ikke mere, har ikke mere og blogge om!  Hei!

  Jeg lurer på og ta det valget og slutte/slette denne bloggen. Den er ikke fordi at jeg ikke har lesere lengere, men fordi at jeg har ikke noe og blogge om , har ikke bra kamera. Men jeg låner ett nå, også har jeg tatt litt bilder. Dere skal få de senere, jeg har blitt veeeldig sånn " Mamma, Brora hvem som helst, ta bilder av meg! " hehe. Men... Blogging tar ikke noe tid av ferien min eller noe, men det irriterer meg at jeg ikke har noe og blogge om, det er ikke noe spennede som skjer med meg i ferien, jeg sover lenge, spiser mat og skjer på tv. men er min ferie, men jeg skal jo på ferie da, selvsagt. Jeg skal til Oslo, sverige, namsskogan og møte venner.. ikke så veeeldig spennede, men dere får kose dere i ferien folkens! Kan hende det kommer noen oppdateringer igjennom ferien! Så holde dere oppdatert folkens! • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits