Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JulHeisann! Beklager for at jeg ikke har blogget på lenge! Men det er fordi jeg har ikke lov til å være på pcen til pappa, men til jul av mamma og pappa, fikk jeg Samsung Galaxy Tab 3. Den er hvit og kjempe bra! :) Jeg elsker den kjempe mye. Nå sitter jeg og blogger fra den. Men nå skal jeg snart spise mat, også skype med noen folk. Jeg skal kanskje lage "Julegaver 2013" video :) Håper det blir.

#hva fikk du til jul?

 • Oljemaling på hendene mine  Heisann!
  Som dere ser på overskriften, så har jeg oljemaling på hendene mine. Holdt på å mala på skolen, også.... Viste vi ikke at olje var kjempe vanskeli og få av. Men, skal lage julekort til en spesiell jente! Blogges senere

 • Ikke på skolen idag  Hei! Idag er ikke jeg på skolen, er hos mormor. Jeg har veldig vondt i hodet, og i går var jeg jo dårlig da. Idag vil det ikke noen bilder, fordi jeg mobilblogger og kameraet på telefonen min fungerer ikke. Det er dumt, syns jeg. Tusen takk til alle som har begynt og lest bloggen min :) Setter stor pris på det! Mamma er forresten i Steinskjer. Og for dere som ikke vet det, så har jeg faktisk bodd i Steinskjer, bodde i et blått rekkehus sammen læmed Kirsten. Og der gikk jeg halve førstklassen. Altså på skolen som heter Skarptnes. Og jeg og broren min gikk der fordi mamma gikk på skole. Hver gang etter skolen, gikk vi ( Jeg og Marius ) til en café som var rett over veien der vi gikk at bussen og der fikk vi varm kakao med krem fra Kirsten fordi hun jobba der. Fantastisk. Og jula etter at jeg dro fra Steinskjer, fikk jeg julekort fra klassen ifra Steinskjer. Kjempe korsli! Husker 2 personer kjempe godt! En jente & gutt. Jenta her Iselin og gutten het Johannes. Jeg har ikke hatt kontakt siden jeg sluttet. Kunne gjerne ha møtt de igjen, eller hele klassen igjen da. Men de har sikkert glemt meg, men det er ikke sikkert da. Men nå skal jeg se litt på tven! Snakkes senere! :)

 • Juleønsker
   

   

   

  HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

 • Slapp  Heisann!

  Beklager for at jeg ikke har blogget på lenge, og jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har gjort det! Det er sikkert ikke noen spesiell grunn. Men, jeg tok meg tid til og blogge nå, fordi jeg er syk. Jeg har kasta opp og har feber, vondt i magen, og i hodet. Jeg hater og være så dårlig, så idag har jeg ligget i sofaen hele tiden, og sett på tv. Jeg har ligget så lenge på sofaen så jeg har fått vondt i ryggen. Kasta opp rundt 2-3ganger.. Jeg har fortsatt på meg nattklærne, fordi jeg har ikke klart og gått. Men, jeg skal prøve og blogge igjen, men, garranterer ingenting, men skal prøve så godt jeg kan!

  Jeg har tenkt og vist dere hva jeg ønsker til jul! ;) NESTE INNLEGG

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits