Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kaldt og glattHeisann! Nå er jeg kommet hjem av skolen, og har nettopp spist mat. Som dere sikkert skjer på overskriften så er det helt sykt kaldt og veldig glatt ut.

 • Tante igjen  Heisann! Det har blitt en stund siden jeg har blogget nå, men det er vell fordi jeg har vært veldig stressa å gjort mye rart sammen med andre venner. Har nå tenkt og skrive en liten " timeplan" på hva jeg har gjort i disse siste dagene :)

  MANDAG -  Jeg dro til skolen møtte venner og fikk invitasjon

  TIRSDAG -  Jeg dro egentlig bare til skolen å gledet meg til den kvelden og til at jeg skulle til tante

  ONSDAG -  Jeg ble igjen etter skolen og tok med meg noen venner, så kom det 2 andre venner også <3 Vi spilte fotball, og han gutten skulle egentlig på trening, men glemte igjen bagen sin. Så det ble ingen trening på han :P

  TORSDAG - Skolen da også, å etter skolen kom mamma og hentet meg på bussplassen og vi dro til byen og shoppa litt klær og julekjole. Vi kjøpte da 2 bukser og en kjole. Kjempe fornøyd.

  FREDAGEN-   Jeg var ikke på skolen, fordi mamma hadde spurt meg fri fordi jeg skulle bli tante og vi skulle kanskje til  byen og se på henne. Litt senere på kvelden så hadde jeg ordnet meg til elevkveld og sånt, så måtte jeg bestemme meg om jeg ville til Namsos eller om jeg ville på elevkveld. Så jeg dro på elevkveld fordi mamma sa at det var noen som skulle til namsos imorgen og se på henne. For hun skulle bli født idag, det var bestemt. Jeg dro til byen til en vennine for jeg skulle sitte på der, og vi dro til elevkveld. Når mamma kom og henta meg, så spurte jeg om jeg hadde blitt tante, og jeg hadde jeg. Helt Perfekt!!!

  LØRDAG-  Vi dro til byen og se på henne. Hun var helt nydeli! Trist og dra fra henne. Men hun kommer vell snart hjem :)

 • Den kommentaren ga meg blogglyst  Heisann!

  Jeg har ikke blogget på lenge, fordi jeg hadde tenkt og ha en fin høstferie uten noe bloggstress. Jeg har ikke gjort noe spessielt i høstferien egentlig, tror egentlig jeg bare skal slappe av med familien min jeg :). Men som dere ser på overskriften har jeg fått en kommentar som ga meg mere blogglyst :) Så nå tror jeg jeg begyner igjen! Men disse 2 første dagene nå, blir det ingen blogging fordi at jeg skal ligge over hos søsteren min og være barnevakt der. Jeg bare elsker så fine kommentarer! :) Men nå hagler det faktisk. Men snakkes!

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits