Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tantekos Heisann!

Nå har jeg besøk av Kaspar og Tuva, Jeg trodde først at det var Natalie som kom inn hos oss, men så var det de to. De e da tantebarna mine! Jeg elsker de så høyt. Idag har jeg ikke gjordt så veldig mye, egentlig bare sovet lenge og kost med kvalpene og tantebarna. Kvalpene har blitt SÅ STORE! Helt fantastisk hvor fort noen kan vokse! helt utrolig. men som dere vet, så begynner skolen på igjen imorgen. Noen av dere har høstferie, og dere er så heldige, men, neste uke er det vår tur! ;)) Det er så godt og ha helg, da kan man sove så lenge man vil, og for oss som er veldig lat om morgenen er veldig glad når det blir helg, og ja, jeg er helt sykt glad i og sove på morgenen når jeg skal på skolen.. Nå skal jeg egentlig bare nyte den tiden de er her! :) • Fredagskos  Jeg har visst ikke blogget så veldig mye siden jeg begynte og blogge igjen! hehe. Nå sitter jeg og koser meg forran tven og er varm ovn og familien min! :) Det er egentlig det beste vet vet fredagene, er at du liksom kan sitte med litt potetgull forran en varm ovn og familien din! i stedet for og slite deg ut på lekser! er du enig? på skolen i dag har jeg vell egentlig ikke gjordt så veldig mye spess, bare gjordt alt som en vanlig skoledag! Men i morgen skal jeg på fotballkamp eller, SMN-cup da! Men det dummeste jeg syns da, er at vi skal spille på gressbane! det er kanskje 1-10 cm med gress, så det er helt sykt vanskelig og spille fotball i det! så jeg lurer på hvordan ialle dager vi skal få til og spille på det! eller, kanskje de har klipt det? det kan godt hende. Det håper jeg iallefall! Det er best og spille på kunstgressbaner! For på gressbaner så glir man, og det er sykt vanskelig og skyte bra. Jeg håper da endelig at de har klipt det, jeg tror det iallefall. :) Jeg drar til oppmøte klokka halv tolv, så det blir ikke noe blogging før det. Har kamp 12,13,14,15! Vi må iallefall vinne en! :) Satser på det!!  Kanskje det blir innlegg når jeg kommer hjem! Men jeg kan ikke love noe!

   

 • Rommet mitt ferdig snart  Hei

  Idag har jeg vært på skolen og hatt det gøy der. Var også sammen med en jente som har bursdag idag, gratulerer med 12 års dagen din!

  Jeg har da kanskje ikke delt dette med dere før, men jeg sier det nå jeg, jeg har malt rommet mitt, så nå er det litt sånn mørk og lyse lilla, og hvit da! Jeg har tenkt og hatt hvit og litt annderledes.

  Idag skal jeg egentlig bare slappe av og gjøre lekser! men hvis jeg skal noe spessielt, skal jeg blogge om det!

 • hodepinehodeponehodepine  Heisann!

  Dere ser vell overskriften, ja, jeg har hodepine. Så idag har jeg ikke vært på skolen, eller er ikke på skolen. Men jeg skal egentlig ikke blogge idag, fordi jeg kan ikke, da får jeg mere vondt i hode. Men skal spise, snakkes! :)

 • Det ble seint igår  Heisann!

  Som dere sikkert skjer på overskriften så ble det ganske seint igår! Fordi at jeg snakka med kjæresten min og en kompis av han, som da er bestevennen min. Vi 3 satt på skype ganske lenge! Vi snakka om så mye rart! herregud.

  Men som dere kanskje ser, har jeg bytta design, som da jeg har tenkt og hatt ganske lenge faktisk. For jeg syns denne passet til alle årstidene liksom, men det kan hende at jeg bytter, men det blir lenge til. Jeg bekalger at jeg har byttet hele tiden, men jeg har liksom ikke funnet den som passet meg, men den har jeg funnet nå. Nå skal jeg skype med de to igjen, hvis de en gang orker og svare.

  Kommer ett innlegg senere! :)

 • ISPIRATOIN  Her og nå skal jeg dele litt bilder og blogger som inspirerer meg! :)


  http://aurori.blogg.no/ Dette er en helt fantatisk blogg! Hun kan virkelig og blogge! Hun tar så pene bilder og er så pen og flink til alt! :) Dette er vell den som inspirerer meg mest!
   

 • #LOVELIFE  Heisann!
  Jeg er nå tilbake etter en pause. Jeg tok en ganske brå pause, men jeg syntes det ble alt for mye på en gang, og jeg bekalger så mye for det.

  Som dere vet, har jo jeg begynt på en ny skole, og jeg syns egentlig det er heilt greit! men jeg savner den forrige klassen min helt sykt. På forrige tirsdag var jeg på skolen en tur da ( går på korps ) som da holder til på den gamle skolen min, og så kom jeg da, og den fotballbanen har ikke vært spilt på på lenge, det hadde grodd mye gress, så jeg følte jeg måtte spille litt, så kom det noen som kom og spilte med meg. Det var helt fantastisk og se igjen de vennene mine igjen!

  I den lille pausen min har jeg egentlig ikke gjordt så mye spesielt egentlig...Har vell egentlig bare vært på skolen og gjordt lekser, når jeg tenker på lekser nå, må jeg faktisk gjøre leksene mine! Vi snakkes da! :) • galaxy  Hei!

  Jeg skulle egentlig ha vært på kamp idag, og trent sammen med J-14 eller hva det var, jeg tror det! men det ble ikke så jeg ble det, fordi at jeg hadde ingen til og hente meg, fordi at mamma har vært i Namsos på sykehuset sammen med Camilla. Hun er jo gravid, så hun drar veldig mye til namsos! Jeg har også hadd overnattingsbesøk av tantebarnet mitt, som sovnet veldig tidelig, og det var egentlig ganske deilig..Hehe, det jeg fikk i bygave ifra mamma var Justin Bieber sengsett. Ganske fint, jeg har også rundvaska og rydda rommet mitt, så nå er det helt blankt! neida, men nesten ;D Mamma har også kjøpt ett sånn spill, er usikker på hva det het nå igjen, men jeg har holdt på med det, veldig mye da jeg var mindre! det så ett sånt elefantspill, høres barnslig og kjedelig ut, men det er faktisk veldig gøy.

  Imorgen er  det fotballkamp, så da blir det ikke innlegg med engang jeg kommer hjem, vi har kamp i namsos. mot Klompen. så jeg håper vi vinner :D Ønsk oss lykke til da! ;D

 • Maybe some day plans!  Heisann!

  Igår voknet jeg litt tidelig, fordi at jeg skulle sitte barnevakt til 2 av de beste tantebarnene i hele verden. Dagen der jeg egentlig ganske fort, syns jeg da! På kvelden så så hele familien på MGPJR! Og det var mange brae finalister, men jeg syns faktisk at Henrik skulle ha vunnet! Han var ikke sjenert, og viste veldig mye, syns jeg! men Unik 4 var også kjempe god! Alle var jo egentlig kjempegod da! men jeg likte de 2 best. menmen, unik 4 vant, og gratulerer så mye med seieren! ;D

  Idag skal vi være litt ute og sånt, fordi at vi sitter jo bare inne, så idag skal vi være ute! Skal ordne meg frokost nå, også går jeg ut! og blogge litt mere når jeg kommer inn!

  Takk for at dere gidder og lese bloggen min! setter pris på det folkens!


  savner deg søsteren min <3


 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits