Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

work hard, play hardHeisann!

Det ble vist som jeg hadde planlagt. Idag ble det null blogging, og jeg er så lei meg for det. men, jeg har heller ikke fått noen spørsmål da.

Ikveld blir det kosekveld egentlig, med MGPJR og familien. ja, vi liker faktisk og se på det, og jeg tror jeg vet hvem som vinner hele greia. Skal ikke si hva jeg tror, for det kan hende jeg tar feil, eller jeg røper alt, så jeg skal ikke fortelle noe.

Men, uannsett. så idag blir det kosekveld og alt det der! :D

Kos dere vidre! <3

 • Pictures   // DISSE BILDENE ER MINE // ­◘

 • The Voice  Heisann!

  Skal begynne og blogge som jeg har gjordt før. Jeg har vært ganske dårlig til og blogge og sånt, men det er vell for det meste fordi at jeg har vært veldig opptatt med lekser og sånt! kan IKKE love at jeg kommer til og blogge hverdag i hverdagene. For da er jo lekser veldig viktig.

  Jeg skal blogge i hele morgen. MEN jeg har så lyst til at dere skal si hva dere ønsker hva jeg skal blogge om! Jeg har så lite og blogge om, så jeg kommer til og lage minst 1 eller 2 innlegg om hver ting! hvis jeg får inn noen! For i morgen skal jeg være sånn ""bloggfreek""

  Så håper på noen spørsmål og hva dere ønsker ♦

 • Seig som bare søren!  Heisann!

  Idag så ble jeg igjen etter skolen (igjen) for og møte kjæresten min, og gji han bursdagsgave og sånt! Mange hang jo sammen med oss, jeg tok med meg noen jenter, og han noen gutter! Kjempe korselig. Helt til Ådne ble heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt gal! herregud, jeg skulle til og ta han da, siden han holdt på med noe (?) også, SPRUTA HAN MEG IGJENNOM BLØT MED BRUS! Jeg ble seig og alt! Skulle til og ta han, men tryna i en damm. [ALLE LO] Jeg ble så jævli forbanna! og sprang etter han på fotballbanen. Men han låste seg innpå KIL doet, og jeg sa til kjæresten min: [skriv på trøndersk] Fredrik, vi lure hanj! sej at æ har gått ilamme dæm andrean! og han gjorde det, og ådne opna, og jeg stod der, og sparka i døra, å mola han i veggen. [føltes så jævli deilig] så kom en dame, som jeg kjenner og sa at jeg ikke skulle banke guttene..Så sloss vi litt etterpå, så kom mamma.

  Men skal gå i dusjen nå, for er så seig! snakkes! :D

 • Gratulerermeddagendin  Heisann!

  Jeg har ikke blogget før idag, PGA at jeg har vært borte ihele dag, ble igjen etter skolen, dro til bestemoren min for jeg skulle til fotballtrening etter det, så da er det bedre og bare bli igjen.

  Som dere skjer på overskriften ""Gratulerermeddagendin"" det står da for min kjæreste :* Han har bursdag idag, så gratulere så sykt mye til deg, elsker deg <3 jeg fikk dessverre ikke til og møte han idag, men imorgen skal vi møtes, så da får han gave og sånt da. Så jeg kommer sikkert ikke til og blogge imorgen heller, eller kanskje når jeg kommer hjem da, jeg vet ikke! men, i såfall, skal jeg blogge om det som skjer da.

  Jeg er nå ferdig med leksene, så jeg skal begynne og legge meg, fordi jeg er så sykt trøtt, aner ikke hvorfor. hehe, joda! jeg skal jo opp 07:00 så jeg legger meg litt tidelig, det er kanskje ikke så sent for de fleste.

  DETTE INNLEGGET BLE SKREVET IGÅR.

 • FOTBALLKAMP  Heisann!

  Idag har vi fotballkamp, og den må vi bare vinne. skal kanskje møte kjæresten og min bestevenn, men tror ikke det blir så jeg møter de to, men det kan hende! :))

  Vi må iallefall tenke på kampen nå, så jeg har ikke tid til og blogge mere, jeg vet ble ble lite, men jeg må forte meg nå! Ønsk oss lykke til da! :D <3

 • Rydda ferdig.  Heisann!

  Har nå rydda ferdig stuen og kjøkkenet, så nå er jeg ferdig med og rydde.

  Men jeg skal flytte rom, det er et fint rom ved siden av det jeg har nå, det skal jeg ha! Det er hjemmelaget hyller og litt lys lilla, så skal jeg ha en justin bieber vegg, hvis jeg har plass! Så det skal vi helt fantastisk fint rom. jeg gleder meg til og flytte over dit, det kan ta tid, men det blir helt sykt fint etterhvert.

  Idag er det sol, og vi koser oss for de meste, vi skal egentlig bare slappe av idag, kose oss med god mat, og se film med familien og sånt!

  Dere får ha en fin helg vidre! :D <3

  -karro

   

 • Fun in the sun  Heisann!

  Jeg har vært i byen og handla litt, også sett på et speilreflekskamera, men det kosta 3990,- så det var litt for dyrt. men skal se på mange andre plasser også, så jeg skal nok kjøpe meg det.

  Men nå skal jeg rydde litt, så snakkes senere!

 • spørsmålsrunde #3  Nå er det på tide med spørsmålsrunde igjen.

  Håper dere kan spørre meg, jeg svarer på hva skom helst, bortsett ifra private ting. Håper dere har noen spørsmål på hjernen! Jeg svarer erlig på alt! Bare spørr ifra nå til imorgen! :D

  Håper dere kan spørre meg om noe!

 • Alt på plass, nesten..  Når ser dere nye designet mitt. Jeg har den gamle headeren min, fordi at jeg har ikke tatt nye bilder og sånt, så jeg bare bruker den samme gammle.

  Dere ser sikkert at headeren er litt rar, men jeg orker ikke og ødelegge hele headeren så..det får bli sånn! Men istad sa jeg har at skulle si hva som hadde sjedd på skolen og sånt! Here we go!

  Mandag: Vi begynnte på skolen, og jeg har helt ny, og det var egentlig helt greit. Bra skole egentlid! Fantastiske venner har jeg også fått. :)

  Tirsdag: Dagen har helt fin. Vi var samlet og sånn, og fikk bøker. Så ble jeg liksom kjent med alle da. Den dagen var greit.

  Onsdag: Vi scanna inn bøkene. Men jeg hadde ikke fått sånn lapp da, så jeg måtte gå ned igjen, til jeg fikk en sånn lapp alle måtte ha, for og scanna inn bøkene. Også jeg er så usikker på hvor alle dørene og trappene og gangene går! jeg er ikke helt sikker på alt enda, men det blir! Denne skolen er jo så stor i forhold til den jeg gikk på før. Men jeg klarer meg! Fotballtrening etter det, og etter skolen, altså før fotballtreninga dro jeg til stine.

  Torsdag: Vi bestemmte oss til rollene til ett skuespill og sånn, og leverte de inn, og jeg scanna inn bøkene, og tok de med hjem. Mamma sto og venta på meg på bussholdeplassen, der hvor ungdumseleve skal komme på bussen. Så jeg dro til hun, vi spise pizza og sånt. Og jeg dro til bakken ""Der hvor butikkene er""" sammen med Alyssa [ http://alyssalaila.blogg.no ] og Maren [ Hun har ikke blogg, tror jeg ikke? ] også hahhahahaha..jeg klarer ikke og slutte og flire! vi kødda sånn, herregud...:P Også møtte jeg verdens beste kjereste iverden <3 Men han måtte dra fort da, men..jaja, møtes neste torsdag,  tror jeg?. Så jeg hadde det drit gøy den dagen!

  Fredag/I dag: Hele skolen skulle til Bjørknesset, og vi stor koste oss alle sammen! Vi gikk Natursti og sånt. Hhee! Kjempe gøy tur! Vi gikk sammen med fadderbarna våre! Kjempe snille og søte småbarn <3

   

  Håper dere fikk nok svar av det jeg har gjordt den første skoleuken. Nå er det helg, så den får vi nyte!

  GOD HELG!

 • Her kan dere se meg flere plasser  -Instagram- [Karolinefjr]

  -Kik- [Karolinefjr

  -Snapchat- [Karolinefjr]

   

  Jeg bruker egentlig ikke noe annet! Om dere har noe, kan dere jo skrive det, og jeg lager meg bruker!

 • Om meg  *Jeg er 12 år, har bursdag 6.feb

  *Går på en skole med noe av 230 elever på

  *Mørkeblondt hår

  *Mange venner

  *Er tante til snart 4

  *Elsker blogging

  *Elsker Justin Bieber

  *Bor på en gård

 • Litt skolearbeid  Heisann!

  Jeg bekalger for nytt blogging lite av tiden. Men som dere vet, har jo skolen begynnt og noen av oss har fått bøker og litt sånt, så idag har vi lagt papir på de, og derfor før at jeg ikke har lagt før idag, er for at jeg ikke fikk scanna de inn før igår, og vi har hatt skoletur i hele dag, bare så dere vet det :D Skal fortelle litt mere om dsse 5dagene på ny skole etterpå, men skal bare lage nytt design først! :)

 • Innlegg før andre skoledag  Hei! Tar bare ett innlegg før jeg må ordne meg mat.

  I går glemte  jeg også si at vi faktisk så en film i går. Den var egentlig mest beregnet for barn da. Vi store syns ikke akkurat noe om den, men det var noen gøye glimter, den har aldri blitt vist i den kinosalen, så det var litt kult! :P Annbefales for de minste.

  Idag er det jo ny dag å sånt, og jeg gleder meg litt til att jeg skal gå på skolebussen og bare gå inn på skolen.

  Det er egentlig en veldig stor skole faktisk! Veldi stor innvendig og mange elever! rundt 280 og noe, og jeg er jo bare vandt med bare 14 elever liksom.. Vi er en mindre i bare klassen, eller bare B da! Vi er 13 stykker i ett klasserom, nesten like mange som det var på den andre skolen som jeg gikk på! Litt sykt egentlig.

  Men jeg har egentlig ikke noe og blogge om nå, så får se om det er noe og blogge om når jeg kommer hjem!

  Kos dere idag! <3

 • første skoledag overstått  Ferien har gått kjempe fort, og skolen har begynnt igjen. Jeg har begynnt på en ny skole, så jeg gleder meg til og fortsette sammen med de! :D

  da var 7.klasse begynnt.

  Jeg syns det var veldig tungt og ta farvell med de andre, altså, på den andre skolen som måtte legges ned. Det var også trist og ta farvell med skolen, faktisk! jeg tuller ikke! Tenk at den beste skolen i hele verden legges ned, tungt.

   

  Men jeg har jo begynnt på en ny skole, som da er helt fantastisk, god skole, og gode lærere og elever <3 Tror jeg kommer til og få ett fantastisk skoleår der. Men jeg savner jo selvfølgelig de andre da. men jeg overlever, faktisk! :D

  Hvordan har deres første skoledag vært? Jeg vet at noen av dere startet forrige mandan! :)

   

  

 • Grunner  Heisann!

  Jeg bekalger for 2dagers pause fra bloggen, men det er grunner til det, så dere vet det. 

  Jeg holder nå på og hører på musikk, [Seff Justin Bieber] sammen med tantebarnet mitt. Så vi skal ut nå, og vi har det litt travelt, så blogger etterpå!

 • What to do today?  Heisann!

  Idag er det sol her hjemme, og det er helt fantastisk. Det er faktisk ikke så veldig ofte at det er sol her jeg bor, men det er det idag! :D Så nå fikk jeg vite at vi får besøk, av tantebarna mine, så får vell bare sette igang og rydde litt. Kommer kanskje litt oppdatering iløpet av dagen! Jeg beklager for kort innlegg, med dagen har så vidt begynt! :D Så vi snakkes litt senere idag!

  #Hva skal du idag?

 • Innkjøp til skolen  Hva syns du? :D har du noen av tingene?

 • Ikke så lenge igjen nå!  Heisann!

  Nå er det bare 5 dager igjen til skolen begynner, og det blir litt merkelig for meg, for alle de andre, som jeg bestandig har godt sammen med, begynner på samme skole, men ikke jeg. Men, jeg gleder meg til og begynne på en annen en! :D Vi møtes jo til neste år, selveste klassen min da, og det gleder jeg meg kjempe mye til! menmen

  Jeg har kjøpt litt skolesaker, eller alt jo nesten bare med Justin. Men dere skal alikevell få se det :D pappa har sagt at jeg må begynne og snu på døgnet! og det er vell egentlig ganske lurt! hehe! Idag skal jeg egentlig bare slappe av, jeg skulle egentlig på fotballtrening idag, men vi er kanskje litt seint ute, for jeg bruker langt tid og kle på meg fotballklærne og sånt, også bruker og være på kolvereid en stund før, sånn at jeg aldri kommer forseint, men idag blir det ikke D:, så da får jeg holde meg her inne og finne på noe, som jeg aldri klarer! skulle ønske jeg bodde i byen, for og si det sånn.

   

  Går du på fotball?

  Bor du i byen?

 • Hei guys!  Hei guys, amazing too see you again! hahaa, tuller med dere.

  Men jeg har sett på en blogg, at vi NORSKE  Beliebers skal prøve og få Justin Bieber tilbake til norge. Så hvis du er en  NORSK BELIEBER  kan du kommentere her, eller → http://jdbnorway.blogg.no/1376060451_vil_du_ha_justin_bieb.html#comment. Det er viktig og kommenter der, for da kan hun ta kontakt med dere om hun trenger hjelp, men dere kan også kommenter her. 

  Men nå er jeg hjemme alene, også kommer det noen og henter meg, så besøk jeg de! 

   

  Kos dere idag, verdens beste lesere <3

 • One weekend  En uke igjen av sommerferien, og det er sykt forferdelig! Jeg begynner jo på ny skole, for det jeg gikk på skulle legges ned. Så de andre skolekameratene mine, begynner på en annen en, eller, alle andre, men ikke jeg begynner på en annen en, og det syns jeg er litt urettferdig. Men jeg får vell bare glede meg til dette skoleåret, for neste begynner jo klassekameratene mine på samme skole som meg!!! Min bestevenn og meg, ble jo skilt, så vi 2 gråt jo hele den avslutninga!!

  #har du og din bestevenn blitt skilt?

 • Veldig forferdelig og ta farvell!  Heisann!

  Jeg bekalger for null blogging og sånt, men jeg har egentlig bare slappet av i ferien, men jeg har vært i osle, som dere vet! også...åh..jeg har ikke blogglyst! men jaja, søsteren min dro idag, til bodø og skal gå skole der, og det er lenge til jeg får se henne, men jeg må passe på hestene da, og jeg gleder meg litt til det!

   

  Om en uke starter skolen igjen, og for meg, kommer det nye utfordringer, men ny skole og sånt!! Men jeg gleder meg også da! :D Men vi snakkes, skal ut og ""sole meg"" :D <3

   

  #har du vært på ferie? hvor? 

 • Frozen  Heisann!

  Beklager for null blogging, men det er fordi at det var vært sol og sånt her, så jeg har vært og badet mye og sånt!

  Men skal til byen nå! hade <3

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits