Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

BigbrotherHeisann!

Jeg blogger veldig sent nå, og jeg vet det. Så dere trenger ikke og kommentere sykt om det, så dere vet det. Men uannsett. Poenget med at jeg blogger så sent nå, er fordi at jeg ikke har blogga idag, og mamma og pappa er ikke hjemme, så jeg og min storebror er hjemme alene! Han sitter på en annen pc og ser på tven og jeg sitter og skjer på sånn negler, altså, jeg har bitt negler, men ejg har slutta n¨, så jeg er i begynnelsen av noe! :D Gleder meg til jeg får lange negler, kanskje en mnd til, men uannsett.. jeg bryr meg ikke om hvor lang tid det tar, bare det skjer! Men jeg skal legge meg nå så, god natt kjære lesere ♥ 

 • Hjem i mårrå  Heisann!

  Først og fremst, vil jeg si at jeg har hatt en fantisktisk uke i Oslo. Alle dagene har blitt som forventet! Jeg har kjøpt noen klær, men jeg har ikke telefonen min her, så jeg tar bilder og sånt når jeg kommer hjem igjen. Og det er ikke lenge til, bare FLERE timer til! Reiser 10 TIMER med tog og 2 med buss.. Altså 13  timer med reising..Skjønner ikke at jeg orker en gang jeg da men, jeg må jo hjem! Vi har blandt annent badet i Mortetjern som er helt fantisk artig. Jeg var på den på midtn.. Og det er syykt tung og svømme der, aner ikke hvorfor men uannsett jeg koste meg sikkelig der..Har vært der nesten hele tiden. Også har jeg blirr kjent med tre nye jenter! Julie, Sofie og Helene også en gutt da..Sindre. Kjempe snill gutt. På alder med meg. Også har jeg vært på Popsentert, bare søk på det i Google..Kjempe gøy! Også har jeg spilt inn sanger, som da er på en side.. Men i morgen så drar jeg jo, så jeg må pakke ferdig..Jeg har 08:02 ned til togstasjonen. Så vi snakkes når jeg kommer hjem! SEE YAA SOON OSLO! <3

   Mortetjern. 

 • Barnevakt i Oslo <3  Heisann! 

  Jeg nyter fortsatt tiden min i Oslo. 

  Nå sitter jeg barnevakt for noen av de beste søskenbarna i værden.

  Minste mann sover, mens jeg og han andre hopper litt på trampolina og ser film og spis godteri og mye sånnt!

  Men kan egentlig ikke blogge nå, skal se film! :-D Snakkes! <3

 • OSLO  Heisann!

  Bekalger for at jeg ikke har blogga i det hele tatt! Men det er fordi at jeg er på ferie nå, er i Oslo! :D Hæææli og dra fra regnet for kommer til solen! Hærlig og grille og hoppe på trampolina sammen med mitt søskenbarn <3 Men jeg skal legge ut noen bilder, for skal legge meg snart! PS: Idag har jeg vært på tv!

  (SommerÅpent)  Det første bildet er uttafor hotellet der Justin Bieber va sist når han var her i Oslo!

  Det siste er det første han var på! :) Grand Hotell <3

 • GRATULERER MED 5-ÅRSDAGEN!  GRATULERER MED DAGEN, NATALIE! 5ÅR <3 <3 <3 3<HÅPER DU KOSER DEG, GLA I DEG<3

 • Borte bra, men hjemme best  Heisann!

  Beklager for NULL blogging, men jeg har faktisk vært borte, hos søskenbarnet mitt, som skal ligge over til meg nå! :) Men jeg er litt opptatt nå! men snakkes!<3

 • Happy Birthday  Hei

  idag har broren min bursdag, han blir fjortis. så GRATULERER MED DAGEN!. Så idag blir det vist bare feirng av han, også jeg skal kanskje ta bilder med kameraet, men jeg lover ingenting! Men jeg skal ordne meg mat nå ! :D Så vi blogges!:) <3

 • kosekveld med tantebarnet  Hei!

  Har nå kommet hjem fra en korselig fest sammen med mange. Jeg er er så glømsk at jeg glemte av kameraet, så det ble ingen bilder. og det er jeg så lei meg for. Men uannsett, som du skjer på overskriften, så har jeg en kosekveld med tantebarnet som koser seg veldig med sin tante, han er så still og spiser potetgull! :-D Men jeg skal snart legge meg! Så god natt!

 • Konkurranse!  Hei!

  Dette er en konkurranse link, og den må du like! Mye bra sminke! Gjerne lik deres facebook side! og delta i konkurransen! Den slutter 12.juli! ikke så lenge til. meld dere på!

  http://eyeslipsface.no/website/2013/07/05/vinn-helge-goodies-%E2%99%A5/#comment-3178

 • Fest idag!  Heisann!

  Idag blir det fest, for oss. Vi skal grille og mye annent. Og det er fordi at vi har hatt polakker, og de har ordnet en garasje til Farmoren min, også skal vi feire da, at den er blitt ferdig. Jeg skjønnte heller ikke det med engang. men etterhvert gjorde jeg det! men jeg tror faktisk det blir gøy. Og jeg skal ha med kameraet og ta litt bilder! Også. annbefaler jeg en blogg! www.ellenandrine.blogg.no eller, ikke annbefaler, men det er veldig bra. Hun skriver og mye bra, har brae innlegg. men ikke noen bilder da? men det skal hun sikkert ordne! :) Ta en liten titt da? Men uannsett, skal spise nå. Så vi snakkes senere!

  Tusen takk til alle som har lest og sett bloggen min! Også alle kommentaerene jeg fikk går, ble jeg faktisk litt rar? Jeg bare: ??Hvorfor så mange kommentarer? Jeg syns det var rart, for jeg bruker aldri å få så mange på en dag! Så jeg er syykt takknemling for det. Jeg elsker dere virkelig kjempe mye! :) Verdens beste leserene

 • Juni favoritter!  Er litt sein ute, men nå kommer det! ( sminke )


  Første bilde: Primer. For at øyenskygge eller noe annen sminke skal sitte bedre, og lengre!  Kost. som jeg har blitt veldig glad i, og som jeg bruker ofte til pudder og sånt!

  Creme puff. Er pudder som ikke gjir noe farge, men for å gjevne ut hvis du har concealer. vippetang. den bruker jeg til mascaraene mine, uannsett hvilken! Eos. Elsker den! Eyeliner. Har blitt forelsket iden. Bruker den veldig ofte!. Lipbalm. Den er i nøtter. Elsker den også, den lokter ikke noe når du har den på! også 2 mascaraer. Veldig bra begge to, men det er ikke så veldig mye i de! øyenskygge. Jeg bruker ikke øyenskyggen på øyelokket, men på brynene! Jeg bruker den mørkeste fargen. også under den, er du rouge og sånt! som jeg bruker hele tiden!.)

  Likte du det?

   

 • Jeg vil lese din blogg!  Heisann!

  Jeg har ikke noe inspirasjon akkurat nå, så jeg trenger å lese noen blogger. Legg igjen en kommentar med bloggnavn og gjerne hva du blogger mest om, så tar jeg meg en tur innom!

  Hva heter bloggen din?

 • Trenger ny header  Hei! Lurte på du kunne ha laget en ny header? Gjerne kommenter eller send meg melding! Så sender jeg bilder!! :):)

 • Ettermiddag!  Hei!

  Idag har jeg sover til nå! haha, neida. Jeg sov til 10 idag, jeg klarte ikke å sove mere. Som dere vet, hadde vi besøk av tantebarnet mitt igår, eller 2 av dem da, men bare en av dem har ferie, så den han måtte dra til barnehagen klokken 8 imorges! men han kommer tilbake! Sammen med søsteren min, som da er moren hans, også det andre tantebarnet mitt! Tuva. Jeg elsker de så mye! Hver gang jeg ser de, kommer de til meg, og begyner og si : Tante!!!!!! kos : Hun er jo bare 2 år! hehe, søte da. Så idag blir det vist bare kos, og sånt! Igår kveld var jeg opp til kvart over 1. Haha, pappa la meg være oppe så sent. :) Men vi snakkes!

 • Antrekk #050713
  Genser: KUP Topp: HM ( Ikke samme som den igår, bare ser sånn ut.) Buske: KUP


      

 • du å jag  Det finnes en blomst, 
  hvit som snø 
  Kan ikke visne, 
  kan ikke dø 
  Denne blomsten kjenner du sikkert igjen 
  Evig vennskap heter den.
  Det finnes en stjerne et sted 
  Et sted hvor alle sjeler finner fred 
  Se på den når du er trist å lei 
  Husk at jeg er kjempe glad i deg

  Et hjerte kan slå
  Et hjerte kan briste 
  En venn kan mån få 
  En venn kan man miste 
  Men i mitt hjerte er du gjemt 
  For en venn som deg blir aldri glemt. 
  3 tårer gråter jeg for deg 
  Den 1. for håp om at 
  du kommer til meg 
  Den 2. for troen om at 
  ingen tar deg fra meg 
  Den 3 for at jeg er kjempe glad i deg
  Trofast vennskap er godt å eie 
  Trofast vennskap er godt å gi 
  Det gir trygghet på tunge veier 
  Det gir livet ny verdi.
  Jeg gir deg en rose fordi du er til 
  Fordi du er så god, gir jeg deg to 
  Jeg gir deg en rose en dag du er lei, 
  men også fordi jeg er kjempe glad i deg

  La tiden som kommer 
  bli fylt med sang og glede 
  Men hvis motstanden kommer 
  er jeg til stede 
  Hvis smilet visner og dagen blir stri 
  Skal du vite - jeg har alltid tid.

   

  Du e alti snill, hjølpende og tøff. Vi har hatt det mytti arti, å meir arti ska vi ha det! Sjøl om du e kjærestn te broren min, håpe æ vi e vænna ;)

   Her e ett bilde! :) <3 • Antrekk #040713  Dagens antrekk
  Shorts: H&M
  Topp: Cubus
  Cardigan: CUBUS
  Sko: converse

 • Hvordan kunne du?  Heisann!

  Idag har jeg vært til tantebarna mine, også var Kaspar med hjem, så han skal ligge over her. også til overskriften, "" Hvordan kunne du? "" Og det er på grunn av SOLA! Den er så sykt varm idag, også jeg som har på meg bukser. I really hate it.. men jeg har ikke noe og blogge om nå, så hade bra!

 • NightNightNight  Heisann! Du ser vell overskrifen, overskriftene mine er litt sånn kjedeli nå, at ordene er satt sammen. og det er fordi jeg orker ikke og sitte i 5 minutter på og tenke ut en overskrift. SÅ det blir bare sånn! Men jeg skal legge meg nå, så vi snakkes i morgen eller hva? Jeg skal nemmelig fortelle dere noe i morgen! Hade

 • Vannkrig  Heisann!

  Nå har jeg og Natalie holdt på med vannkrig. Hun var litt feig i starten, men så begynte hun for alvår! Hun er 4 1/2 år. Hun var bursdag den 11 i denne mnd. Jeg har tatt litt bilder, av alt liksom. Så jeg har ikke så mye og blogge om, så dere får bilder. 

  -karoline

  Har du prøvd vannkrig før?
 • sunsunsunsunsunsunsunsun  Heisann!

  Solen er her enda, jeg har ikke merket at solen har vært her, så jeg har ligget i sengen hele tiden?? så jeg er litt irritert over det. og for har jeg har ligget i sengen, er fordi at jeg har trodd at det har regnet, og når det regner, orker jeg ikke å stå opp..

  Men idag skal det vell egentli ikke skje så mye, det blir vell mest soling. Jeg har meldt meg på en konkurranse, så kan dere versåsnill og stem på mitt bilde????? Da er dere de bæste leserene noen blogger kan ha!

  https://www.facebook.com/namsosstorsenter/app_130111267195012

   

  Pliz hjelp meg;)

 • Orker ikke mere, har ikke mere og blogge om!  Hei!

  Jeg lurer på og ta det valget og slutte/slette denne bloggen. Den er ikke fordi at jeg ikke har lesere lengere, men fordi at jeg har ikke noe og blogge om , har ikke bra kamera. Men jeg låner ett nå, også har jeg tatt litt bilder. Dere skal få de senere, jeg har blitt veeeldig sånn " Mamma, Brora hvem som helst, ta bilder av meg! " hehe. Men... Blogging tar ikke noe tid av ferien min eller noe, men det irriterer meg at jeg ikke har noe og blogge om, det er ikke noe spennede som skjer med meg i ferien, jeg sover lenge, spiser mat og skjer på tv. men er min ferie, men jeg skal jo på ferie da, selvsagt. Jeg skal til Oslo, sverige, namsskogan og møte venner.. ikke så veeeldig spennede, men dere får kose dere i ferien folkens! Kan hende det kommer noen oppdateringer igjennom ferien! Så holde dere oppdatert folkens! • Sommeren er kommet her hos oss også!  Heisann! Sommeren er kommet her også. Det er sol veeldig ofte nå, og så er det varmt uannsett og det er sol eller ikke!

   

  Men nå skal jeg finne meg ett nytt design! Så hvis du vet av et fint ett, gjerne kommenter!

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits