Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Slapp av mamma, vær så snill`aHeisann!'

Er nå barnevakt igjen. Så nå er hun istuen og hører på nrksuper sagene, de som er på barnetv, men hun har de på cd.

Men har ikke blogget, fordi jeg har INGENTING og blogge om! serriøst.! Så hvis du vet hva denne bloggen skal handle om, bare skriv en kommentar, så skriver jeg om det du vil!

 • Jeg overlevde!  Heisann! Er nå endelig hjemme etter 4 dager borte hjemme ifra. For dere som leste bloggen min før jeg dro, så vet dere jo det. Men for dere som ikke gjorde det, så var jeg på Snåsa. Agle, jeg var på Fylkesleir igjennom 4H! Men skal dusje nå, har også kjøpt meg noe nytt. Hade!


  Var du der?
  Er du på 4H?

 • Hei verdens beste lesere  Heisann!

  Idag drar jeg på leir, men vet ikke hvordan jeg skal få tid til og blogge dersånn. men kanskje når jeg legger meg! Men dere må ikke forvente at det kommer noen innlegg i hele tatt! men kanskje 1.. er ikke sikker. Men nå skal jeg finne klær ( regnklær og støvler.) for det regner sikkert der, lurt å ha med seg det! Men hade

 • Følg meg på Instagram  Følg meg!!

 • Funny Bilder   

  //Redigeringsprogram  //http://pixlr.com/express/


 • Hello Everybody!  Heisann!

  Kvelden igår var suuper gøy, vi grillet, lette etter krabber og jeg så på at Andreas og broren min kjørte båt.

  Så den kvelden for meg, var suuuper! ☺ ♣ ◘ ○ ? ♠ <--- se! Dette lærte jeg meg nå! :P

  når jeg kom hjem, så var Andreas og broren min her, også var vi ute til mamma og pappa kom hjem igjen. også tordnet det faktisk igår! Og det så ut som det regnet støvler! Det regnet hart og mye og store!!!!!! lynet ikke da, bare tordnet.

  Imorgen drar jeg på leir på snåsa, så vet ikke hvordan jeg skal få blogget heeeeeeelt til fredagen! :( triiist. men jeg skal pakke ferdig de siste tingene, men husk, IKKE GLEM OG MELD DEG PÅ MIN KONKURRANSE!  Jeg skal begynne meg stor konkurranse, men det blir når jeg er på shopping, og har kjøpt konkurranse ting! Men når denne konkurransen er avsluttet, drar jeg til byen og kjøper noe, men det blir ikke før dere melder dere på denne, har aldri hatt noen konkurranser noen har meldt seg på, så pliz. hvis dere melder dere på, blir konkurransene større og større!

 • Liten konkurranse!  Heisann! Har bare en liten konkurranse nå

  Det går ut på, at jeg har snart kommentar nr 200 så. skal jeg ha en konkurranse med det!

  Så hvis du har en blogg, og ser dette nå, send inn en kommentar på dette innlegge, så linker jeg nr 200!!!! Kom igjen! Jo flere og bedre! Jeg skal få bedre og bedre konkurranser etter hvert!

 • Mine Justin Bieber ting - video  video:capture20130623


  Heisann! Her er en video der jeg viser mine justin bieber ting! Håper du liker den! • Heisann!  God Morgen!

  Har sovet sammen med tantebarnet mitt, som har ligget over til meg. Jeg var barnevakt til hun igår! Vi koste oss veldig mye, vi hadde potetgull, brus, og vi tegnet. Ja, høres litt barnselig ut, men vi tegnet i topmodel!

  Vi voknet egentlig tilig idag, men så har vi reknet pengene mine, sparepengene mine, og det var 451,- og skal ha myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye mere, skal kjøpe meg iphone eller speilreflekskamera, men så lurer jeg på hva jeg skal kjøpe meg!

  Så hva har du å annbefale? :) Håper på noen svar iallefall!   

 • Nobody sees, nobody knows  Heisann!

  Jeg har ikke blogget på lenge, og jeg vet det. men jeg har lite og fortelle om nå for tiden, at er bare dritt nå, for de bestevennene jeg har gått på skole sammen hele livet mitt, skal jeg ikke gå sammen med på barneskolen lengre! for skolen vi går på nå, skal legges ned. Så det blir ingen skole der lengre, så bare jeg som drar til kolvereid barneskole. resten drar til Ottersøya!

   

  Men jeg har tenkt og vist deg hva mine summerwants er!


  Hva syns du?


 • I`m back!  Heisann!

  Liten stund siden jeg har blogget nå, men jeg har jo holdt meg ganske langt opp i listen til og ikke blogge på kjempe lenge! så tusen takk til alle som leser bloggen min, selv og jeg ikke blogger! Men jeg har bestempt meg for og begyne igjen!

  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Jeg har ikke gjort så veeldig mye stort siden jeg ikke har blogget som det som har skjedd. Eller på Fredan så var jeg i Namsos sammen med min klasse, vi var og badet i oasen! kjempe gøy! også når vi skulle dra hjem med Folla Fjord ( en hurtigbår ) så ble syykt mye bølger, jeg trodde vi skulle velte! Jeg skrek ikke eller noe sånt, men jeg ble syykt kvalm! Og etter det, så dro jeg på Elevkveld på Abelvær, og møtte kjæresten min og bestevennen min! <3 Også idag var vi til min lærer, og spiste is og spilte bordtennis! Også, i morgen, skal vi hele skolen og barnehagen på tur! Til namsskogan! også var fotografen her

 • Heisann!  Hei! Beklager for at jeg ikke blogget igår. men jeg har vært på bursdagsfeiring til helle, også var vi på fotballtrening etter det, også lå jeg over til hun. men nå skal jeg ta åsså lage meg litt mat.

 • imårrå  Heisann! Idag har skoledagen vært heelt komplett! :) Har vært sammen med  ( http://hellese.blogg.no ) hele tiden! <3 Også.. haha, har vi laget en sang, av Justin Bieber. Eller, vi har gjort den om til vår egen sang. men melodien er av Baby! :) Men skal ordne meg litt mat nå! Hade! + at jeg skal øve til på sangen og finne ut hva mere vi skal ha med.

   

  Dette har jeg skrevet for lenge siden. 2 dager. har ikke lagt det ut før nå

 • imårrå  Heisann! Idag har skoledagen vært heelt komplett! :) Har vært sammen med  ( http://hellese.blogg.no ) hele tiden! <3 Også.. haha, har vi laget em sang, av Justin Bieber. Eller, vi har gjort den om til vår egen sang. men melodien er av Baby! :) Men skal ordne meg litt mat nå! Hade! + at jeg skal øve til på sangen og finne ut hva mere vi skal ha med.

 • ME!!  Pictures of mee

 • Vanskelig og finne på en overskrift  Heisann! En liten stund siden jeg kom hjem nå, men jeg spise mat med en gang jeg kom hjem, også har jeg ryddet litt på rommet mitt. Jeg har faktisk funnet sånne Barnehage tegner og sånt, i fra jeg skulle begyne på skolen. Det var sånn bilder og sånne ting jeg har tegnet når jeg gikk i barnehagen! :) Skal ikke akkurat si at jeg var nydelig som liten, men jeg var finere da! Da jeg var liten! ;) Idag skal jeg ikke gjøre noe! men på Fredagen, skal jeg til Namsos med klassen, vi skal til Oasen, også skal vi til byen og shoppe! :):):):):) også fredagen den 19. skal vi til Namsskogan Familiepark, hele skolen og barnehagen skal dit! :) Hehe! Hade!

  Q: Har du funnet noen bilder fra da noen fra da du var liten?

  Q: Har du vært der? • NEW SONG 2013  Heartbreaker - Justin Bieber

   

  Nydelig, han snakker om Selena Gomez. Om bruddet og sånt! Den annbefales! Har du hørt den får? Kommenter da! Hvis ikke, trykk på linken og hør den, kommenter! :)

   

  http://www.youtube.com/watch?v=dy_7Xr2INhY

   

  God Natt Lesere - Beliebers <3

 • Bedre gal enn , kjedelig og normal!

 • Summer Feeling!  Heisann! Nå kommer hjem fra turen lenge siden, har har spist mat & sett på tv! Har fått en kommentar fra en anonym som jeg skal ha svarene for h*n, så dere kan bare sende inn spørsmåls på hvilket som helt innlegg, men pliz skriv navnene deres! For jeg liker det mest! :- ) Sitter og skjer på sånne funny bilder og sånt! de e veldig gøy, hvis du skjønner humor. Altså, alt er fra Justin Bieber! :) Her har du noen eks..

  Teacher: give me your email [Your Name]
  Me: ...
  Teacher: ....
  Me: ....
  Teacher: ....
  Me: FuckMeJustin69@gmail.com

    Det var en gøy en

   

  Her han du en romantisk en!

   

   Hehe! :) Du finner maaange på facebook! På Beliebers og sånne sider! :)

   

   

  Men skal rydde hjemme nå! :- D Hade!!

  

 • Søndagstur!  Heisann! Blir visst ett innlegg i dag også! Igår ble det dessverre ingen bilder hvordan du får til den sløyfen! fant  et bilde hvor alle trinnene er, men det er bare halve bildet, så det var litt dumt. men til overskriften, ja vi skal ha søndagstur! Jeg og søsteren min skal til Remmastrauman. og ja jeg er der mye nå for tiden men, det er jo faktisk vert det også! hvis du føler deg trøtt på de dagene du/dere har fri, gå dere en tur! eller sykle dere en tur, det fører til at kroppen vil fungere mere! Da får du mere lyst til og gjøre ting du har fri! Hehe! Remmastrauman ble resturert i 2012! Det ble heeeeeeeeeeeeeelt anderledes, den var mye brukt før, til og fraktes til lege og mye annent!

   //google

 • Hair day  Heisann!

  Har vist ikke noe å gjøre idag, så jeg bare satte i gang ett innlegg! idag har jeg klipt meg! :) søsteren min gjorde det, hun fikset meg. jeg har også lært meg og lage meg en sløyfe med håret! :) dritt kult! skal lage flere idag, eller, en idag også. så jeg kan vise dere, jeg er ikke så flink enda, men det kommer seg! Skal legge ut bilder senere! Det er såååå sykt enkelt! høres vanskelig ut, men det er veldig enkelt! Skal vise dere trinnene, men på et annent innlegg, for jeg tar ikke bilder med pcenen, men da bruker jeg Iphonen! :- ) Hope u like it! PS: Følg med på neste innlegg!

   

 • Slutter, men kommer tilbake!  Heisann!

   

  Avgjørelsen er avgjort.. jeg slutter og blogge, for jeg mister mine lesere, det er trist! :P haha.. neida, slutter ikke for det! men blogging tar aalt for mye av min fritid. så orker ikke mere, men jeg skal jo begyne senere, dette er en slags laaaaaangvari pause! startet kanskje når at jeg har fått kamera, for da blir det bilder, og det er kanskje mere inntresangt for dere, er det sant? for da blir det gøyere og blogge også! når du har noen FINE bilder, i fra et bra kamera! Så vi snakkes!

  Men husk! ikke for evig! :) PS: Dere er de beste leserene i verden og, kommer kanskje med noen innlegg noen ganger!

   

  Vi snakkes!

 • Playing  Heisann!

  Har kommet hjem for lenge siden, men har spist mat, men skal spille fotball med broren min!

 • Ready for school  Heisann!

  Er nå klar for siste skoledag for denne uken, men har jo bare en uke igjen, sommerferien er rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg sånn! herrgud. men etter den, så bytter jeg skole, får ikke se de som jeg har vært sammen med i 6 år :( Jeg føler meg ganske rar, når jeg tenker på det, de andre får jo se hværandre, og det er jo fordi at de begyner på samme skole.. ganske trist, men skal ordne siste tingen, så skal jeg gå ned til bussen! :) Snakkes!

 • Cooking  Heisann! Har vært og lekt Gjemsel med broren min, men jeg ble irritert så vi dro inn, har også spilt fotball! :) men holder på og lager mat nå, så har egentlig ikke tid til å blogge nå! Så hade!

 • SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR VIDEO  video:capture201306066


  Versegod! :)

 • Møte  Heisann!

   

  Idag skal vi ha møte på skolen, om klasse turen! Vi har ikke så mye penger, men kanskje det blir noe! i fjor dro jo vi på leir, på Brandheia. men da fikk vi penger og sånt! skal dit klokken seks, så egentlig må jeg nyyyyte tiden så lenge! hva om de kunne ha flyttet møtet, til en dag det er regn! i stedet for å ha det når det er sol!

   

  Sitter og skjer på Icarly nå, så har egentlig ikke noe å sitte her for å blogge, istedet for å sitte ut i solen, å få seg litt farge!

  Skulle egentlig til helle i dag, men nå tok ikke mamma telefonen, så det ble ikke. vi skulle bade skjønner du, for det var jo varmt idag! har også hatt uteskole!

   

  Men jeg skal jo også på leir! og jeg kom opp i Foto, mamma og hele familien min sier jo at jeg er KJEMPE flink til det, så jeg skal jo også spare opp til kamera, men må først få litt penger, så jeg skal låne farmor sitt kamera! :)

   

  Men vi snakkes! skal få litt farge!

 • Svarene kommer  ikke! jeg beklager men, denne pcen jeg sitter på nå, funker det ikke og legge ut video! men skal fikse det til imorgen! :) Men skal legge meg og såve nå! God natt!

 • VideoBlogg!  video:capture201306053


  Heisann! Idag ble det vist en videoblogg, istedet for å skrive! den ble tåpelig, men dere får greie dere! videoene blir bedre og bedre for hver gang! :)

   

  Like du den? Kommentere hva du syns!

 • Inspiration Photos
 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits