Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

RemmastraumanSitter på nå Remmastrauman og koser meg med Cola! :) Kom også noen med en båt, og vi kjente de. Så vi sitter og spiser pølse og skriver i boka! :) tusen takk til alle som skjer på min blogg! : D

 • Rømmastrauman  Heisann! Nå har jeg spist mat, og skal snart gå tur sammen med Farmoren min! : ). Det er litt godt med sånn gå turer! Fristende!! Hade

 • ?  ? Alle er fra CUBUS Vivi la diva

 • Fylkesleir  Heisann! Skal nå jeg melde meg på fylkesleiar 2013! Skal du dit? Går du på 4H? Er du 1års junior? Hade

 • NÆI!  Nei sier jeg bare! Det regner her! Er det sol hos dere?

 • Hvilken?

  Hvilken årstid liker du mest av disse bildene?

      Vår   Høst  Sommer
    • Summer inspirasjon
     


 • Wants to summer

 • God helg!  Heisann!

  Nå har jeg kommer hjem ifra skolen. idag har vi sett film, og være mye ute! så ikke så veldig mye som skjer på vår skole akkurat! hehe! i dag holdt jeg på å døøø av varme! det er så sykt varmt! men tenk å bo i syden da, hærregud! og de arbeider jo! og de går ikke med korte klær på varme dager, jeg går jo i bikini. gjør ikke det når. men jeg skal bytte snart, for at jeg går i svarte klær! eller, en svart topp! Nå er jeg hjemme alene sammen med broren min, som skjer på alligator programm! :P Men jeg skal finne noe annent og blogge om! for dere er sikkert ikke så veeeeldig inntrisert i min hverdag! Men god helg! Nyyyyt helgen sier jeg! og sol dere masse!

 • Heisann!  Hellu! har nå vært og badet. litt kaldt, men forfriskende. :P. sitter nå og spiser mat, også.. måtte jeg jo blogge! men nå måtte jeg spise.. så jeg velger og legge meg. men skal skrive ett innlegg først! :) tusen takk til alle som leser/tar en titt på bloggen min! elsker dere! men etterhvært nå. skal jeg begynne og blogge om my brother. for han sa at det " var gøy " . han kommer til og være her mye! kanskje lage sin egen cross blogg. så når jeg får kamera. kommer det mye " hopp 2 bilder og mye annent!:P følg me! Men god natt!

   

  PS: JAZMYN ER 5 ÅR IDAG! EN KOMMERTAR 10 GRATULASJONER!!!

   

  Gratulerer med dagen, søta! :) Elsker deg og familien din!

 • Varmt!  Heisann! har når kommet hjem i fra skolen. På skolen idag, har vi badet. for vi har hatt uteskole, som vi har hver torsdag! jeg hater og dra på det, når det er stygg vær og sånt! :) så idag har jeg faktisk badet. men badet ikke så lenge, fordi at jeg ville sole meg og bare kose meg! mens de andre badet hele tiden, serriøt. men jeg synes ikke det var så veldig gøy, for at jeg begynner og fryse i vannet veldig tilig. så jeg liksom bare satt der og koste meg med maten min, og vasset litt! nå skal jeg ut og sole meg, naam.. men nå er det syyykt varmt! men man må jo nyte det så lenge det varer! såå. men skal nå lakkere negler og spise is, så vi snakkes senere! forresten, har du sett den nye headeren min? er den fin? jeg har laget den selv! :- D

  Men vi snakkes!!!!

  Har dere uteskole?

  Er det sol hos dere?

 • LOOK!  Heisann! Se på headeren min!! jeg har laget den selv! jeg synes faktisk den ble litt fin! ikke for å skryte da! men jeg synes det jeg!!

   

  Synes du?

  Har du laget en selv? men god natt! skal tilig opp imorgen! :) blogges!

 • I made it!  Heisann!

  Sånn du sikkert kan se, har jeg ny header. den har jeg laget selv. men picasa 3! det fungerer sååå sykt bra! kjempe enkelt og bruke også! men når jeg får tak i et ordentlig kamera. skal jeg ordne meg et fint et! for jeg kan nå og lage header. for jeg har sett på en video på Youtube! men hade!!

 • Summer  Heisann! Sitter nå og har på me solkrem. Skal ned til naustet og bade! Så.. Det var jo lite vist å tå på seg solkrem! Dere får bilder! For jeg drar nå! Blogger mere når jeg kommer hjem! Hade!! Ha solende dag!

   

 • Endelig kom dagene!  Heisann! har ikke blogget på lenge, vet det. men lover kanskje at det skal bli bedre blogging på meg framover. men for at jeg ikke har blogget på lenge, er vell fordi at jeg har slettet blogg.no på telefonen, fordi at den ble hemma, skulle ønske den ikke ble det. men fordi at jeg måtte gjøre det, var fordi at jeg tok syyykt mye video og bilder gjennom Justin Bieber konserte, men dere skjønner vell sikkert det.! sitter på og skjer på solen. vi er veldig heldig med været framover nå! heeeldige oss! men skal spise is og sånt nå, så blogges! det er rundt 25 grader og sikkert mere! :- D åå, hærlig! <3 Loveu lesere!

   

   

  Hva har dere gjort idag?

  Har dere sol/varme?

 • Problemer!!  Heisann! Har ikke blogget på litt lenge, fordi at V har hatt problemer med internettet! Litt irriterende! Nå holder jeg på og rydder, for og tjene meg opp til penger! Også, i hele helgen har jeg faktisk badet! (Årets første bad) var egentlig ligg varmt først, også etter 2timer sånn ca, begynte det og bli kladt. Det var jo varmt til de som ikke har badet, men det var jo ISKLADT til meg som badet! Tok også litt bilder! Her får du de!! :)

  Q: Har du badet?
  Q: Bruker du og tjene deg opp til penger?

  Karoline!

 • Hei Beautis!  Heisann! Sitter nå forran teven sammen med Kaspar som har holdt meg våken i hele natt! så jeg er rett og slett trøtt! Også lurer jeg på om jeg skal ril skolen min dag, fordi vår 4H har sånn dag i dag! ;) får se! Men skal gå og ta meg en dusj! Blogges

 • . . .  Heisann! Ja, overskriften Ble litt rar.! Men jeg har begynt og arbeidet hjemme, og skal tjene meg opp til speilreflekskamera! Har 300,- litt lite, men har allerede begynt! Så jeg har mye igjen. Men det er vært det. Da blir det en seriøs og meningsfull, bedre blogg! Når man faktisk legger ut bilder!! Men idag har jeg ikke gjort så mye! Har vært på byen en tur, ellers har jeg bare kost meg hjemme sammen med tantebarna! Imorgen skal vi ha 4H dag. Men er usikker på om jeg skal dit. Eller idet hele tatt kommer meg! For mamma skal kanskje være med Pappa til Trondheim. Så er ikke sikkert om jeg skal! Beklager for sen blogging. Men har vært opptatt! Sitter på tlf, så hvis du har SnapChat. Snapp meg da vell! Godtar alle lesere! :) karolinefjr heter jeg! Men jeg skal snart legge meg så, hade! Vi blogges imorgen! Loveu lesere ???

 • Heisann!  Hei alle sammen!

  jeg beklager for at jeg ikke blogget igår, eller dagen før det, og har helt glemt av day challenge. men jeg har vært litt opptatt skjønner du. ikke sånn at jeg ikke bryr meg om bloggen! men jeg har bare ikke hatt tiden og og bry meg så veldig mye om å blogg! imsosorry. nå er jeg hjemme hos søsteren min og blogger fra hennes pc. og det er fordi at jeg ikke gidder på gå 30 skritt ifra skoleholde plassn, ja jeg er veldig lat. jeg jeg avslutter den Day challenge greiene! orker ikke. men jeg sitter og ser på rosabloggeren`s blogg..de e flinke bloggere! :) også fant jeg lisssøsteren til Sophie Elsie sin blogg! her får du den. skal nå spise, hade!

   

  http://twilightfrida.blogg.no/

 • Mobilblogging  Heisann!
  Idag blir det vell mobilblogging, fordi at Mamma og Pappa dro til Trondheim. Altså, derfor de dro, var vell fordi at pappa jobber der, han kjører lastebil med Kratfòr i...som han NESTEN aldri er hjemme! Men Julaften og nyttårsaften er olav og pappa hjemme. Det er iallefall godt å ha familien sin! Enig? Ok. I dag har jeg fått besøk, av tantebarnene.. Så har bare kost me de. Også.. Kom broren min, med en FLAGGERMUS!!! Jeg hater dee! Etter at en flaggermus kom på rommet mitt..jeg skal gjøre hevn!! Moahahahhh men snakkes skal snakke med venner :)

 • I`m home  Heisann!

  Har ikke blogget så mye som avtalt. bekalger for det! men det har heller ike skjedd så mye i det siste eller så, jeg har ikke heller noe å blogge om!! men igår var jeg på musikkøvelse. jeg skal begyne der! det hørest gørr ut, men det er faktisk gøy. så jeg holder på og øver litt.. men det er på morgene, så jeg vekker liksom alle i huset. også blir de sinte, også gå jeg legge den ifra meg, og gå og ordne meg.. hehe! :) Men jeg ØNSKER meg en Iphone. For den er å annbefale. den ser og er bra, moren min har det. urettferdig. men jeg skal få meg sommer jobb, og tjene opp til speilreflekskamera og Iphone, så har jeg det jeg ønsker meg!

   

 • R.I.P  Heisann! du kan vell se overkskriften..altså! det er en sann overskrift!! vet du hvorfor? okey..det er fordi at jeg har knust telefonen min. så nå blir vell mamma og pappa suuuuper glad!! tror ikke det akkurat. så jeg skal gå og legge meg, og ikke si et oooooorrrdddddddddddddddd! for det tør jeg ikke...men GOD NATT! :) Bekalger for lite oppdatering idag!! lover bedre i mover

 • Møøø...  Skal nå i fjøset! snakkes! eller..blogges!

 • Suuun  Heisann!

  Det er vist sol i dag også! :) i idag blir det visst grilling i dag også, også får vi kanskje besøk, som skal være med og grille nede atme nauset! takk til alle mine lesere! :) også har jeg ikke ligget hjemme idag. har ligget over til søsteren min, sammen med Natalie. Men vi snakkes! skal dra nå! :) blogger senere!!!

 • What has happened?  Heisann!

  Nå kan dere se på topplisten i nærøy. Jeg ligger på 4 plass, men egentlig skulle jeg ligge på 3! med 23 lesere!! også var den en annen dag, da jeg hadde 53 LESERE men da registrerte de at jeg hadde 19. så det er noe rart med disse blogg tingene? men uannsett, jeg setter PRIS på dere som skjer på bloggen! det er mye gøyere og blogge, når jeg egentlig vet at det er noen som skjer på bloggen min. Jeg føler det sånn iallefall!

   

  Det ble vist sol i dag også!! Så fantastisk! det blir vell sikker grilling atme naustet! hvis du lurer på hva et naust er, bare se litt lengre ned! :) så finner du det ut! hehe. i dag tror jeg egentlig jeg skal være ute hele dagen, så det blir vell blogginnlegg i fra mobilen. men det er ikke sikkert! kan hende at jeg blogger noen ganger ifra dataen også! :) Blogges!

   

  ¤ Er det noen galt med din blogg? Det med topplisten?

  ¤ Er det sol hos dere?

   

  <3

 • 23 LESERE!  Heisann!

  Det står at jeg har hatt 23 lesere igår!! sykt mye. jeg er enda våken, selv om det er sent. men jeg vurderer og gå og legge meg! for jeg er hjemme alene. hvis jeg ikke har vært hjemme alene, har jeg ikke vært oppe enda. men jeg har altså sittet på dataen hele tiden. jeg orker ikke og se meg irundt engang. for det er så mørkt. men jeg håper mamma og pappa kommer hjem snart! for de er nede atme havet. i naustet. altså naustet er et hus som er nede sammen med stranden. som da vi har, som ofte blir brukt iløpet at sommeren. vi har allerede vært der hverdag, for det har jo vært på varmt i 2 dager nå! istrekk!! litt sykt her i nærøy! eller i Nord-Trøndelag! for det bruker ofte og være sludd og regn og sånt! men disse dagene har det faktisk vært sol! jeg håper jo selvsagt for sol i morgen også! også har jeg snakkes med LINA KAMIL!! Altså hun som ble OLLG inorge 16.april!! og søsteren hennes er reality-kjendis, sanger og modell. det er sykt! og hun er så så snill!! men nå skal jeg gå og legge meg!! GOD NATT! Besøk bloggen til Lina!

   

  Http://linakamil.blogg.no

 • Sooool  Heisann!

   

  Har vært nede på stranden ihele dag, det er så varmt at det føles ut som at huden brenner! ;o men vi skulle egentlig bare dra opp hit for å hente noe. så jeg skal blogge mere når jeg kommer hjem idag! forresten. jeg har badet idag! vannet her er sykt varmt. jeg badet med en annen jente! men vi snakkess! takk for kommentarere jeg får nå for tiden! ILOVEIT!<3<3Bare sende inn flere! ;) jo flere, jo bedre.

   

  Jeg har sett en fantastisk fint dikt da.. jeg skal skrive det. det er på engelsk altså!

   

  Friends are like boobs.

  Some are small

  some are big

  some are real

  and some are fake!

  Det faktisk litt sannhet idet!! Synes du det? Likte du det? skal jeg begynne og skrive dikt på bloggen?

   

  Karoline

 • Fint vær!  Heisann! Idag er det varmt! Enig? Jaja..nok med det. Pappa kom å sa i morgest " Drt er 25 grader i SKYGGEN"!! Sykt. Men skal til kolvereid nå! Blogges! <3

 • FOLLOW ME ON FORMSPRING! • ¢¾ Day 7: Favorittmaten din  Spagetti! uten tviiiiil! og den som kommer etterpå, er taco, også pizza også videre!!! :- )

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits