Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Long time agoHeisann!

Jeg har sinnsykt dårlig følelse for at jeg ikke har blogget på lenge!

Jeg har tenkt på et nytt design kanskje, denne gangen kan jeg KANSKJE prøve og lage egen. men, jeg kan det ikke enda.. Men, skal nok lære det. Jeg kan og lage header faktisk. Jeg har laget mange, men av samme bilder.. Jeg hadde bare de bildene. Jeg har heller ikke noe speilreflekskamera, så det er gaaanske vanskli å ta bilder, altså, fine bilder!

Men, skal nå legge meg, fordi jeg blir GARRANTERT barnevakt imorgen tidlig! Snakkes! <3

 • Skøytetur eller ikke?  Heisann, og god ettermiddag!

  I går kveld satt jeg bare og så film og var barnevakt for Mathea. Så jeg ble gaanske fort trøtt, men Mathea sovnet ganske fort.

  Som sere ser på overskriften, så skal vi kanskje på skøytetur her ved oss, altså oppå fjellet, der er det en stoor skøytebane, som pappa har lovet at vi skal opp til. Så jeg håper det blir! Men nå skal jeg passe på Mathea og kanskje begynne og ordne meg, hvis vi skal opp dit :)

  Håper dere får en flott dag! :)

   Dette er meg og Mathea! :)


 • Mine favorittsminker på langt  Her er de! Mange bilder men.. Jeg mobilblogger så får ikke til og hva det under hvert bildet. Og det beklager jeg for!! Men, håper dere ser hva det er!

 • Mine bursdagsgaver  Som dere ser på overskriften, skjønner vell dere at jeg har hatt bursdag! Jeg ble 13??

  Jeg har nå tenkt og vise dere hva jeg fikk, men noen ting mangler på bildet, jeg fant de ikke akkurat der og da. Men det fleste er med :) 100kr mangler der også. Jeg er sååå glad for alt jeg fikk! Super takknemelig!! Jeg har bare tatt ett bilde da men.. Håper det går bra :) etterpå, har jeg tenkt og vise dere mine sminke favoritter :)

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits