Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sommeren er kommet her hos oss også!Heisann! Sommeren er kommet her også. Det er sol veeldig ofte nå, og så er det varmt uannsett og det er sol eller ikke!

 

Men nå skal jeg finne meg ett nytt design! Så hvis du vet av et fint ett, gjerne kommenter!

 • Jeg overlevde!  Heisann! Er nå endelig hjemme etter 4 dager borte hjemme ifra. For dere som leste bloggen min før jeg dro, så vet dere jo det. Men for dere som ikke gjorde det, så var jeg på Snåsa. Agle, jeg var på Fylkesleir igjennom 4H! Men skal dusje nå, har også kjøpt meg noe nytt. Hade!


  Var du der?
  Er du på 4H?

 • Hei verdens beste lesere  Heisann!

  Idag drar jeg på leir, men vet ikke hvordan jeg skal få tid til og blogge dersånn. men kanskje når jeg legger meg! Men dere må ikke forvente at det kommer noen innlegg i hele tatt! men kanskje 1.. er ikke sikker. Men nå skal jeg finne klær ( regnklær og støvler.) for det regner sikkert der, lurt å ha med seg det! Men hade

 • Hello Everybody!  Heisann!

  Kvelden igår var suuper gøy, vi grillet, lette etter krabber og jeg så på at Andreas og broren min kjørte båt.

  Så den kvelden for meg, var suuuper! ☺ ♣ ◘ ○ ? ♠ <--- se! Dette lærte jeg meg nå! :P

  når jeg kom hjem, så var Andreas og broren min her, også var vi ute til mamma og pappa kom hjem igjen. også tordnet det faktisk igår! Og det så ut som det regnet støvler! Det regnet hart og mye og store!!!!!! lynet ikke da, bare tordnet.

  Imorgen drar jeg på leir på snåsa, så vet ikke hvordan jeg skal få blogget heeeeeeelt til fredagen! :( triiist. men jeg skal pakke ferdig de siste tingene, men husk, IKKE GLEM OG MELD DEG PÅ MIN KONKURRANSE!  Jeg skal begynne meg stor konkurranse, men det blir når jeg er på shopping, og har kjøpt konkurranse ting! Men når denne konkurransen er avsluttet, drar jeg til byen og kjøper noe, men det blir ikke før dere melder dere på denne, har aldri hatt noen konkurranser noen har meldt seg på, så pliz. hvis dere melder dere på, blir konkurransene større og større!

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits