Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Begyner og kjenne på helgenHeisann!
Jeg beklager for null blogging i det siste. Men grunnen er vell fordi at det har vært mye øvelser på skolen og 4H, men det på skolen har egentlig ikke noe og si hvorfor jeg ikke har blogget. Men det for står for 4H er faktisk en grunn. Fordi vi har snart HøstFest og da skal vi alle danse " What does the fox say " å jeg skal danse. Så jeg har det egentli veldig travelt nå! Og for dere som ikke vet va idet hele tatt hva 4h er så skal jeg forklare det nå!. 4H er en klubb der alle fra 8-18. Tror jeg! Men, man kan være Aspirantleder og leder og alt det der hvis man er eldre, men man kan ikke delta som 4H-er på leir. 4H er veldig artig og drive med. Og en gang iåret har man Høstfest. Og da skal man stille ut prosjektet man han. Man skal da velge et prosjekt, så får du en bok som du skal skrive b.l.a budsjett, plan, ovs. Jeg har da Hest som prosjekt. Så jeg skal stille ut heste ting og sånt. Jeg er andreårs junior. Det er første, andre, og tredje års aspirant. Første, andre og tredje års junior og første, andre og tredje års senior. Også vidre :) Så holder man en demostrasjon. Da viser man noe man har med seg, som egner seg for sitt prosjekt. Meld deg på på 4H!! Håper nå du vet va 4H er :) Hvis du lurer på noe mer, kommenter :)
Jeg skal egentlig bare ta livet med ro nå! Så vi blogges senere :) Jeg har også fått nike sko fra pappa :) Bilde kommer

 • Maybe some day plans!  Heisann!

  Igår voknet jeg litt tidelig, fordi at jeg skulle sitte barnevakt til 2 av de beste tantebarnene i hele verden. Dagen der jeg egentlig ganske fort, syns jeg da! På kvelden så så hele familien på MGPJR! Og det var mange brae finalister, men jeg syns faktisk at Henrik skulle ha vunnet! Han var ikke sjenert, og viste veldig mye, syns jeg! men Unik 4 var også kjempe god! Alle var jo egentlig kjempegod da! men jeg likte de 2 best. menmen, unik 4 vant, og gratulerer så mye med seieren! ;D

  Idag skal vi være litt ute og sånt, fordi at vi sitter jo bare inne, så idag skal vi være ute! Skal ordne meg frokost nå, også går jeg ut! og blogge litt mere når jeg kommer inn!

  Takk for at dere gidder og lese bloggen min! setter pris på det folkens!


  savner deg søsteren min <3


 • The Voice  Heisann!

  Skal begynne og blogge som jeg har gjordt før. Jeg har vært ganske dårlig til og blogge og sånt, men det er vell for det meste fordi at jeg har vært veldig opptatt med lekser og sånt! kan IKKE love at jeg kommer til og blogge hverdag i hverdagene. For da er jo lekser veldig viktig.

  Jeg skal blogge i hele morgen. MEN jeg har så lyst til at dere skal si hva dere ønsker hva jeg skal blogge om! Jeg har så lite og blogge om, så jeg kommer til og lage minst 1 eller 2 innlegg om hver ting! hvis jeg får inn noen! For i morgen skal jeg være sånn ""bloggfreek""

  Så håper på noen spørsmål og hva dere ønsker ♦

 • Rydda ferdig.  Heisann!

  Har nå rydda ferdig stuen og kjøkkenet, så nå er jeg ferdig med og rydde.

  Men jeg skal flytte rom, det er et fint rom ved siden av det jeg har nå, det skal jeg ha! Det er hjemmelaget hyller og litt lys lilla, så skal jeg ha en justin bieber vegg, hvis jeg har plass! Så det skal vi helt fantastisk fint rom. jeg gleder meg til og flytte over dit, det kan ta tid, men det blir helt sykt fint etterhvert.

  Idag er det sol, og vi koser oss for de meste, vi skal egentlig bare slappe av idag, kose oss med god mat, og se film med familien og sånt!

  Dere får ha en fin helg vidre! :D <3

  -karro

   

 • Fun in the sun  Heisann!

  Jeg har vært i byen og handla litt, også sett på et speilreflekskamera, men det kosta 3990,- så det var litt for dyrt. men skal se på mange andre plasser også, så jeg skal nok kjøpe meg det.

  Men nå skal jeg rydde litt, så snakkes senere!

 • Alt på plass, nesten..  Når ser dere nye designet mitt. Jeg har den gamle headeren min, fordi at jeg har ikke tatt nye bilder og sånt, så jeg bare bruker den samme gammle.

  Dere ser sikkert at headeren er litt rar, men jeg orker ikke og ødelegge hele headeren så..det får bli sånn! Men istad sa jeg har at skulle si hva som hadde sjedd på skolen og sånt! Here we go!

  Mandag: Vi begynnte på skolen, og jeg har helt ny, og det var egentlig helt greit. Bra skole egentlid! Fantastiske venner har jeg også fått. :)

  Tirsdag: Dagen har helt fin. Vi var samlet og sånn, og fikk bøker. Så ble jeg liksom kjent med alle da. Den dagen var greit.

  Onsdag: Vi scanna inn bøkene. Men jeg hadde ikke fått sånn lapp da, så jeg måtte gå ned igjen, til jeg fikk en sånn lapp alle måtte ha, for og scanna inn bøkene. Også jeg er så usikker på hvor alle dørene og trappene og gangene går! jeg er ikke helt sikker på alt enda, men det blir! Denne skolen er jo så stor i forhold til den jeg gikk på før. Men jeg klarer meg! Fotballtrening etter det, og etter skolen, altså før fotballtreninga dro jeg til stine.

  Torsdag: Vi bestemmte oss til rollene til ett skuespill og sånn, og leverte de inn, og jeg scanna inn bøkene, og tok de med hjem. Mamma sto og venta på meg på bussholdeplassen, der hvor ungdumseleve skal komme på bussen. Så jeg dro til hun, vi spise pizza og sånt. Og jeg dro til bakken ""Der hvor butikkene er""" sammen med Alyssa [ http://alyssalaila.blogg.no ] og Maren [ Hun har ikke blogg, tror jeg ikke? ] også hahhahahaha..jeg klarer ikke og slutte og flire! vi kødda sånn, herregud...:P Også møtte jeg verdens beste kjereste iverden <3 Men han måtte dra fort da, men..jaja, møtes neste torsdag,  tror jeg?. Så jeg hadde det drit gøy den dagen!

  Fredag/I dag: Hele skolen skulle til Bjørknesset, og vi stor koste oss alle sammen! Vi gikk Natursti og sånt. Hhee! Kjempe gøy tur! Vi gikk sammen med fadderbarna våre! Kjempe snille og søte småbarn <3

   

  Håper dere fikk nok svar av det jeg har gjordt den første skoleuken. Nå er det helg, så den får vi nyte!

  GOD HELG!

 • Favoritt ring  Her et et bilde av min favoritt ring ! Liker du den?

 • Kosekveld med familien  Hei og god kveld! Sitter nå og blogger i fra Iphonen og spiser nachos med familien og skjer på teven! Men har egentlig ikke så veldig mye tid til blogging! Så hade! Ha en fin helg videre alle sammen! :)

 • Rosabloggeren!  Heisann! Er på val nå, å har møtt på www.terjeaa.blogg.no!!! Tok noen bilder også! Må ta bilde sammen med ham! ;) hade

 • Remmastrauman  Sitter på nå Remmastrauman og koser meg med Cola! :) Kom også noen med en båt, og vi kjente de. Så vi sitter og spiser pølse og skriver i boka! :) tusen takk til alle som skjer på min blogg! : D

 • Rømmastrauman  Heisann! Nå har jeg spist mat, og skal snart gå tur sammen med Farmoren min! : ). Det er litt godt med sånn gå turer! Fristende!! Hade

 • NÆI!  Nei sier jeg bare! Det regner her! Er det sol hos dere?

 • Hello  Heisann! Har vært og kjørt hjem tantebarna, også hoppet jeg av bilen, og gikk til en haug med russer, og fikk tusenvis av russekort! Samlet MANGE ifjord..over 200..alle var forskjellige, også kjøpte jeg meg is.. sammen med mamma! Men nå skal jeg se om det er noen bildekonkurranser jeg kan være med på! :) Snx!

 • Hjemmelaget lipgloss  1. Stearinlys holder
  2. Lipgloss! (Samme hvilken farge, bare rennende)
  3. Øyenskygge
  4. Ta lipgloss i holderen, og øyenskygge, ta det oppi med en kutips (ta bare en farge med øyenskygge)
  5. Bland det!
  6. WOLLA! Hjemmelaget lipgloss :-)

  Har du prøvd dette før?
  Likte du dette?
  Vil du ha mere sånt?

 • Fint vær ute!  Heisann! Idag er det vist fint vær ute, så idag skal vi vell ut og ordne ting til sommeren! for når vinteren er dratt till huttiheiten, kommer små ting fram, som vi da må legge en annen plass eller kaste, så...åsså har jeg klart og ødelagt sykkelen min, så jeg tror ikke det blir noen sykkling på meg isommer! men trampoline vil jeg ha! skjønner ikke, men det er så gøy. kan gjøre mye triks på det, og hoppe høyt! haha.. er litt liten nå, men sånn er jeg... ( hahaahahaha )også imorgen skal jeg til namsos, fordi at jeg skal til tannlegen, sammen med søsteren min! blir gøy..:P men nå skal jeg spise litt, også skal jeg ute og jobbe igjen! Snakkes! kommer ett innlegg senere idag! Loveu gays! Også er det det jo SISTE dag med helg! buuhuu...hater skolen noe sinnsykt!

 • Konkurranse!  Heisann! Kom over denne konkurransen, der man kan vinne et halskjede verdi av 250,- Elsker sånne konkurranser så jeg måtte jo bare bli med! Du kan også melde deg på HER. PS: Denne konkurransen er ikke av meg. • 20.04.2013  Statistikken viser antall unike lesere og sidevisninger på denne bloggen.

  Sidevisninger siste 90 dager: 1 026

   

  WOOOW!: TUSEN TAKK!

 • You don`t see my blogg?  Hei! Jeg skjer på statestikken, ikke så mange som skjer på idag.. :( men uansett. tror jeg kutter ut og blogge, fordi har jeg ikke NOE MOTIVASJON til å blogge...føles litt rart også. og jeg slutter også å blogge fordi at jeg ikke har noe spessielt og blogge om, jeg gjør så lite om dagene+ Så jeg sier bare " Tusen takk til dere som leser bloggen min! dere er de beste leserene i hele verden! hva skulle jeg gjort uten dere? loveu! <3 men skolen min skal jo legges ned, så jeg skal begyne på kolvereid eller ottersøya skole, jeg vet ikke va jeg skal gjøre, men jeg antar at jeg tar Ottersøya, for der er det litt mindre elever en Kolvereid. men skolen min hadde jo bare 14 elever..sykt myeee!! not.. så jeg tror det blir litt rart og ha så mange elever rundt meg, når jeg er vandt med få elever rundt meg. så.. jeg tror jeg begyner på Ottersøya. men jeg har jo ikke bestemt meg enda...så.. jeg får se hva det blir til! men jeg skal legge meg, for jeg er sykt trøtt! så God natt! Men er ikke sikkert at jeg kommer til og slutte og blogge!

   

  Liker du bloggen min?

  Leser du bloggen min? 

 • Intet igår  Hei! Blogget ikke igår fordi at jeg har hatt besøk! ;) så har ikke fått til og blogge!! Men nå skal jeg ut å gå meg en tur! :) snakkes!

 • Sitter hjemme idag.  Hei!.

  Jeg dro hjem ifra skolen klokken 12. fordi at jeg har vist sovet for lite idag. eller inatt da. + at jeg hadde vondt ihodet! hate it!. men jeg klarer ikke å tenke på noe annent en Justin Bieber og at jeg faktisk har sett Justin Bieber på ekte! Beste som har skjedd i mitt liv! Kommer ALDRI! til og glemme de! Men mange skrek. + meg da hade!

 • Awesome stuff!  Heisann!. Nå jeg hentet søstern. hun sitter på og spiser. som jeg også skal snart! er bare så sulten? aner ikke hva det er med meg liksom.. haha.. :P kødder bare..Men jeg tror faktisk jeg har fått tak i en som blogger for med en dag!. :) Bare se på bloggen, og se hvem hun er og sånt!. :) hun er veldig snill!. men det kan ho hende at jeg ikke velger hun da. får se! Så bare send inn! jeg prøver og få tak i en gjesteblogger, fordi at jeg reiser om natta. klokken 4 i natt. så er vell ikke i oslo får 2tiden eller noe sånt! :) Men forhåpentligvis kommer det noen innlegg ifra meg også!: :) bilder og sånt ifra meg! også har jeg restartet telefonen min. så da kan jeg ta MANGE BILDER ifra oslo og konserten! Jeg kommer til og kose meg!: Men nå skal jeg spise kveldmat, også gå og legge meg. sånn att jeg får nokk søvn til inatt! :) WISH ME GOOD LUCK! Elsker dere leserene mine! Håper dere fortsatt kan ta en titt innpå min blogg! <3 <3 SNAKKES!

 • Heisann!  Hei alle sammen!:

  Nå skal vi kjøre til kolvereid. fordi at vi skal hente søstra mi, hun som skal være på konserten. og faren min. begynner og bli irriterende.. fordi at han holder bestandig og sier: Hvis han blir syk da? og han har kanskje sagt det 50 ganger!!! irriterer meg. også har jeg kanskje fått tak iett speilreflexkamera! Det er: Canon EOS 1000D tror jeg! :) Håper på og kjøpe det. men det er ikke med lader eller veske eller stativ. så jeg skal kjøpe det selv da! :) Men nå drar vi!: Snakkes! <3 <3

 • Good morning!  God morgen, nå har jeg nettopp våknet, sov ikke så lenge idag, fordi at jeg klarer ikke å slutte og tenke på at ikveld skal jeg reise. men jeg har heller ikke noe reisefeber, for jeg har reist ttil oslo med fly kanskje mere en 5 ganger. og det er veldig gøøøy! :-) Men imorgen. har jeg ikke noen til å blogge denne bloggen for meg. så kunne du vært så grei og kunne gjesteblogge for meg? hvis du kommenterer så jeg først prate litt med deg. ! :) så jeg er sikker på at du ikke gjør noe annent enn å bare skrive noen innlegg! :) TusenTakk!. Men kan også hende at det kommer noen innlegg ifra meg som er ioslo også!. Bilder skal dere også få ifra Justin Bieber konserten og selveste byen! :) Håper dere vil like det!: Takk til dere som leser bloggen min!. Bare trykk på facebook linken under profilbildet mitt på bloggen. også lik min facebook profil!. og twitter ! Bare gjøre det! :) <3 <3

  Kommer ett innlegg senere idag!

 • Planet som ett tre  Hei!. Nå sitter jeg godt plantet som ett tre i stolen, som spiser godteri og skjer på blogger og facebook! sitter klint til pcen, haha ( not ) siiter 1meter unna.. eller ikke så langt da.. må jo se det jeg skriver, nej, jeg bruker ikke briller og er ikke nersynt. Nå sitter jeg hører på Our Kidrauhl om og om igjen. kan den snart utennatt. idag har jeg vært på ski, og sovet litt fordi at jeg har hatt litt vondt ihodet.. jeg hater det!:også har jeg tatt av snø i fra attaen. tungt.. Men doktoren min har ikke enda fått svar ifra Tyskland om det er migrene jeg har, men sannsyneligvis har jeg det. jeg plages med og konsentere meg i timene hvis jeg ikke drikker eller spiser, før en gang, hadde jeg så vondt ihodet at jeg kastet opp, så mamma måtte hente meg på skolen!. Skal jeg fortelle dere om den gangen jeg brakk albuen? ok. kommer sikkert ikke til å få noen kommentarer på dette innlegget. så jeg egentlig bare gjør det! Ok -----

  Det var på sommeren en dag, eller der var høst. også holdt vi på i sånn hengekøy på skolen, den er ødelagt men hvis noen ligger oppå den og noen springer på siden, så flyr den andre av og tar salto, og det gjorde jeg. alle gidde fart til meg, eller alle som jeg hang sammen med på skolen den dagen. også skulle de springe da. og jeg tok 3-4 saltoer og jeg landet på albuen, jeg hørte det knakk. så jeg viste at den var brukker. så jeg hopper å hadde så vondt att jeg nesten holdt på og datt om. jeg skrek mye, alle vennene kom til meg med en gang. også gikk vi til lereren som hun sa at vi skulle ringe mamma. men hun hadde ikke noe bil. trodde vi. så skriftet jeg klær, som jeg landet i en sølepytt, så de klærne var møkkete, og jeg klarte ikke og røre armen ( albuen ) min. det var syyykt vondt. jeg skrek hele tiden, også sa lereren til meg: nei, Karoline, Den er ikke brukket. så jeg satt på klasserommet, og med en sånn grønnsakposse greie, jeg hovnet VELDIG OPP, så jeg greide jo selvfølgelig ikke å gjøre noe annent enn å skrike. så kom mamma. og hun ble sjokkert. så dro vi hjem. og pappa sa at den totalt har brukket. den hovnet veldig opp. så vi dro til doktoren, og hun skjekket ikke opp albuen, for hun så med en gang at den var brukket, for beinet mitt stakk opp. så dro vi til namsos og der ble jeg operet og fikk gips på hele armen. og denne hadde jeg på i 3uker.. som jeg hatet den gipsen, den klødde hele tiden!. Jeg det gikk jo greit, og når jeg kom tilbake på skolen. skulle alle skrive. de stilite spørsmål hele tiden! og det som var så bra med å komme tilbake på skolen, var jo at jeg fikk sitte på pc hele tiden og skrive for jeg brakk høyre armen. også jeg hadde bare halv gips. :) så det gjorde ikke noe å ta den av. også på sjukehuset, der jeg skulle ta den av, så tok de den av. også fikk jeg ikke til og bøye armen min. så den måtte jeg trene. også eg så ut som en UFO når jeg tok den av! ;P

   

  Har beklager ikke noe bilder, hadde det før, mamma har det også på telefonen sin! :) Har også ett uheld som jeg har i hjernern. så bare kommenter hvis du vil vite den også!... Synes du det var greit og vite dette!? Håper på kommentarer! <3

   

  Elsker dere! 3 days! til Justin Bieber konsert! <3

 • Anbefalte sminkevideoer  No skal jeg vise dere de beste og anbefalte sminkevideoene! Noen randome jeg bare fant på youtube, men jeg vet ikke om den som har laget den har blogg. jo faktisk, når jeg googlet henne, fant jeg henne! Hun er så peen! jeg anbefaler og og se den sminkevideoen. du kommer til og like den! Skal se og jeg får til og bruke det hun gjør. også kanskje jeg lager video til deg!. Når jeg sminker meg som jeg har sett på youtube. Men! først må jeg vite om det er noen som vil ha video! så bare kommenter hvis du vil at jeg skal vise en video, som jeg har sett på youtube! og hvis du har en sminkevideo. så bare skrive den inn som en kommentar, jeg skal se på den!. ok! jeg begyner!

  Lea ! her er sminkevideon - http://www.youtube.com/watch?v=qXDN3ll7tGA

  Hun er pen!?

   

  Skal ha dette hver uke!. Så bare send inn! :)

 • OUR KIDRAUHL!  Hei og god morgen!

  nå sitter jeg barnevakt, hun sitter istuen og skjer på barnetv! :) tusen takk til dere som leser bloggen min! 2plass idag også!: Idag skal jeg på ski! sammen med hun. :)

  Men har dere hørt our kidrauhl? isåfall dere burde det!: Jeg begynnte og skrike, den er sååå fin! <3 <3

  http://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4

 • Chiller.  Hei!: Nå chiller jeg på soffaen sammen med pappa og noen som sover på soffaen jeg sitter i, også sitter jeg og skjer på Idol. og snakker med folk på telefon. mamma er borte, hun er på Bonko noe som jeg ikke vet hva er. Vet du ha bonko er? hadde vært nais og vite. :) Tusen tak til dere som er på min blogg!. :) Tenk at en dag kanskje jeg blir på topplisten? hope so!: Iallefall håper jeg på en dag 1plass her i nærøy. så kan du være så snill og dele denne bloggen! Gir meg myeeee mere lyst til og blogge! Dere som leser bloggen min, som får meg til og få lysten til og blogge! :) Tusen takk!. Det er mange blogger der ute, som gjir meg mye inspirasjon, så hvis du har en blogg, med mye inspirasjon, bare ta kontakt, eller send en kommentar, og jeg deler og skjer og kommenterer bloggen din! Håper på noen :) Elsker insprasjon, det får jeg også lysten til og blogge, for det får jeg ideer til og blogge ifra liksom!. Men nå skal jeg se ferdig Idol!: Snakkes!

   

  Skjer du idol? Har du insprasjon på din blogg?

   

  Karoline! <3 

 • Siste dag!, HELG!  Hei!, Og god helg. idag var siste skoledag før Justin Bieber konserten for meg. jeg drar natt til mandag! for flyet går veldig tilig. :) Idag skal dere faktisk få outfit. men bildene er tatt ifra pc!: Som de altig. For jeg skal spare til Speilreflexkamera! Men vet ikke hvilken jeg skal ha! Har du speilreflexkamera? hvilken har du? er du stolt? er det bra til nærbilde og litt langt ifra? :) Håper på svar! jeg beklager for at jeg har dårlig kamera på pc, men håper det går bra!. Idag skal jeg egentli begynne og pakke ( GLEDER MEG SYKT! ) Forde at jeg har så lite å gjøre. også skal jeg gå på ski litt senere! :) Elsker dere! ( 2plass ) <3 <3

   

  OUTFIT!:

   Bukse: Cubus

   Genser: l.o.g.g :)

   meg :) • Bloggings..  Hei! Nå er et et kvater igjen, igjen, så skulle egentli bare skrive ett innlegg til dere,... men hvorfor ligger jeg så langt ned, når det var 20 innpå min blogg igår??

 • Victoria Secret show!  Hei! igjen.. :P Har bare sittet og blogget idag, det er det som har oppmuntrett meg idag! Elsker blogging noen ganger! + mange kommentarer idag! <3 Men nå skal jeg vise dere victoria secret! Følg me!

   Justin Bieber, Og en jente,,,
   Jeg synes denne kjolen er PERFEKT! elsker den, skulle gjerne hatt den, men tror den er litt dyr? eller hva tror du? det er jo trosalt Victoria Secret..


 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits