Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

FredagskosJeg har visst ikke blogget så veldig mye siden jeg begynte og blogge igjen! hehe. Nå sitter jeg og koser meg forran tven og er varm ovn og familien min! :) Det er egentlig det beste vet vet fredagene, er at du liksom kan sitte med litt potetgull forran en varm ovn og familien din! i stedet for og slite deg ut på lekser! er du enig? på skolen i dag har jeg vell egentlig ikke gjordt så veldig mye spess, bare gjordt alt som en vanlig skoledag! Men i morgen skal jeg på fotballkamp eller, SMN-cup da! Men det dummeste jeg syns da, er at vi skal spille på gressbane! det er kanskje 1-10 cm med gress, så det er helt sykt vanskelig og spille fotball i det! så jeg lurer på hvordan ialle dager vi skal få til og spille på det! eller, kanskje de har klipt det? det kan godt hende. Det håper jeg iallefall! Det er best og spille på kunstgressbaner! For på gressbaner så glir man, og det er sykt vanskelig og skyte bra. Jeg håper da endelig at de har klipt det, jeg tror det iallefall. :) Jeg drar til oppmøte klokka halv tolv, så det blir ikke noe blogging før det. Har kamp 12,13,14,15! Vi må iallefall vinne en! :) Satser på det!!  Kanskje det blir innlegg når jeg kommer hjem! Men jeg kan ikke love noe!

 

 • galaxy  Hei!

  Jeg skulle egentlig ha vært på kamp idag, og trent sammen med J-14 eller hva det var, jeg tror det! men det ble ikke så jeg ble det, fordi at jeg hadde ingen til og hente meg, fordi at mamma har vært i Namsos på sykehuset sammen med Camilla. Hun er jo gravid, så hun drar veldig mye til namsos! Jeg har også hadd overnattingsbesøk av tantebarnet mitt, som sovnet veldig tidelig, og det var egentlig ganske deilig..Hehe, det jeg fikk i bygave ifra mamma var Justin Bieber sengsett. Ganske fint, jeg har også rundvaska og rydda rommet mitt, så nå er det helt blankt! neida, men nesten ;D Mamma har også kjøpt ett sånn spill, er usikker på hva det het nå igjen, men jeg har holdt på med det, veldig mye da jeg var mindre! det så ett sånt elefantspill, høres barnslig og kjedelig ut, men det er faktisk veldig gøy.

  Imorgen er  det fotballkamp, så da blir det ikke innlegg med engang jeg kommer hjem, vi har kamp i namsos. mot Klompen. så jeg håper vi vinner :D Ønsk oss lykke til da! ;D

 • Gratulerermeddagendin  Heisann!

  Jeg har ikke blogget før idag, PGA at jeg har vært borte ihele dag, ble igjen etter skolen, dro til bestemoren min for jeg skulle til fotballtrening etter det, så da er det bedre og bare bli igjen.

  Som dere skjer på overskriften ""Gratulerermeddagendin"" det står da for min kjæreste :* Han har bursdag idag, så gratulere så sykt mye til deg, elsker deg <3 jeg fikk dessverre ikke til og møte han idag, men imorgen skal vi møtes, så da får han gave og sånt da. Så jeg kommer sikkert ikke til og blogge imorgen heller, eller kanskje når jeg kommer hjem da, jeg vet ikke! men, i såfall, skal jeg blogge om det som skjer da.

  Jeg er nå ferdig med leksene, så jeg skal begynne og legge meg, fordi jeg er så sykt trøtt, aner ikke hvorfor. hehe, joda! jeg skal jo opp 07:00 så jeg legger meg litt tidelig, det er kanskje ikke så sent for de fleste.

  DETTE INNLEGGET BLE SKREVET IGÅR.

 • FOTBALLKAMP  Heisann!

  Idag har vi fotballkamp, og den må vi bare vinne. skal kanskje møte kjæresten og min bestevenn, men tror ikke det blir så jeg møter de to, men det kan hende! :))

  Vi må iallefall tenke på kampen nå, så jeg har ikke tid til og blogge mere, jeg vet ble ble lite, men jeg må forte meg nå! Ønsk oss lykke til da! :D <3

 • Ikke så lenge igjen nå!  Heisann!

  Nå er det bare 5 dager igjen til skolen begynner, og det blir litt merkelig for meg, for alle de andre, som jeg bestandig har godt sammen med, begynner på samme skole, men ikke jeg. Men, jeg gleder meg til og begynne på en annen en! :D Vi møtes jo til neste år, selveste klassen min da, og det gleder jeg meg kjempe mye til! menmen

  Jeg har kjøpt litt skolesaker, eller alt jo nesten bare med Justin. Men dere skal alikevell få se det :D pappa har sagt at jeg må begynne og snu på døgnet! og det er vell egentlig ganske lurt! hehe! Idag skal jeg egentlig bare slappe av, jeg skulle egentlig på fotballtrening idag, men vi er kanskje litt seint ute, for jeg bruker langt tid og kle på meg fotballklærne og sånt, også bruker og være på kolvereid en stund før, sånn at jeg aldri kommer forseint, men idag blir det ikke D:, så da får jeg holde meg her inne og finne på noe, som jeg aldri klarer! skulle ønske jeg bodde i byen, for og si det sånn.

   

  Går du på fotball?

  Bor du i byen?

 • Playing  Heisann!

  Har kommet hjem for lenge siden, men har spist mat, men skal spille fotball med broren min!

 • Hvorfor dra på laaangt?  Heisann!

  Er nå hjemme ifra Snåsa, 2 timer og kjøre? hvorfor kjøre så langt for å TAPE!!!!!??? Men de var snille! Herregud! Og så flinkee! men uannsett, der handler ikke om å vinne, det handler om å ha det gøy!! Enig? Hehe! også kjøpte jeg meg en brusflaske! ;) "" Karoline "" også har mamma kommet hjem, så jeg fikk bygave! ;) På bussen holdt vi egentlig bare og snakker, synger og mye sånt! og ta telefonene til de andre jentene, og tar bilder! Men det begynner og bli litt sent nå, skal lage meg kveldsmat  og legge meg! Så vi snakkes imårrå, babes <3

 • Snåsa  Heisann!

  Har egentlig ikke tid til å blogge mye, frodi at jeg skal jo til snåsa på fotballkamp. også kommer Helle og moren og henter meg,fordi at mamma er i Levanger! Men har ikke tid så, så dere må egentlig bare ønske meg lykke til! :) Vi må vinne denne, for det er jo langt å kjøre... men Hade!

 • Hade Mamma!  Heisann! Har nå nettop voknet, fordi at mamma skal dra til Levanger, aner ikke va hun skal der! også idag skal jeg Snåsa, jeg skal på fotballkamp, og vi må jo vinne den, når vi har dratt på langt! Håper no på og vinne iallefall! Men nå skal jeg dra, så vi snakkes senere! Ønsk oss lykke til da, folkens!! <3

 • Hjem igjen!  Heisann! Nå er jeg hjemme ifra trening. gikk bra, men forstuet enda mere foten! Også skulle vi grille nå, såå..jeg burde kanskje gå og hjelpe til med noe! snakkes! ett innlegg og grillingen kommer senere! :-)

   

  #Trener du på noe? Hva da

  #Liker du og grille med familien?

 • Fotballkamp  Hei! Har kommer hjem ifra skolen, også må jeg på fotballkamp, har også vært på staffet!! kom litt langt ned! men uannsett, det var gøøøy! :) SNAKKES!

 • I'm so tired!!  Heisann! Jeg er sååååå trøtt! Men jeg må se om jeg får til å legge ut en video, som ikke går! :/ altså, jeg legger ikke det ut for at dere skal se hvor god jeg er i fotball, men.. Vi tapte alle kampene vi var med på! (4 kamper) så jeg er litt irritert, men selvsagt var jo lagene god!:) men jeg bryr meg ikke om vi tapte, men bare at det var gøy og spille igjen! Ikke sant? Hvis dere taper en kamp, ikke bli sint utvendig, dere må holde det inn, men vær glad utvendig for at dere har fått lov til å delta, og i hele tatt fått spilt! :) jeg ble jo selvsagt sint selv... Men det er jo egentlig ikke noe å bli sint på! Men.. Man blir jo uansett sint, sånn er alle! :)) Nå har vi nettop spist mat, Vårruler! Som er sykt godt, også møtte jeg kjæresten min, han spilte også fotball! Han er sykt god i fotball!? Men vi snakkes!! :)

 • Homee  Heisann! Nå er jeg hjemme ifra Kystbycup, vi tapte alle kampene vi spilte!! Så irriterende...også møtte jeg kjæresten, men nå må jeg se på tv, Tina og bettina! Hahah. så funny film azz! <3

 • Taco to night!  Heisann !, ikveld blir det taco, aner ikke hvorfor det blir midt iuken men...mamma og sandra skal ordne den ( kanskje meg også ) klokken 11...haha.. får faktisk lov til å være så lenge opp..det er sikkert ikke å sent for dere som ikke har lagt skolevei og ikke trenger og stå opp så tilig.. men jeg står opp klokken 7. og legger meg halv 10. sooooooooooooo... har kommer hjem ifra trening forresten, det gikk bra!! Jeg hadde angst for å komme forskent.. men kom akkuratt til den begynnte, det var SÅ GØY og være med igjen, jeg var med for 2 år siden, bare halve året, fordi at jeg brakk jo armen, så jeg fikk ikke lov til å fortsette på fotball, fordi hvis jeg datt, hadde jeg fått vondt. så jeg fikk ikke lov av mamma, men jeg ville jo selvsagt selv, men jeg kan ikke velge når det blir sånn. skjønner du? men akkurat når treningen var ferdig, begynnte det og regne. så vi var heldig med været! :) Men skal finne noen bilder og legge ut ett innlegg om bilder! :)

   

  Går du på fotball? 

  Liker du taco? 

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits