Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

One weekendEn uke igjen av sommerferien, og det er sykt forferdelig! Jeg begynner jo på ny skole, for det jeg gikk på skulle legges ned. Så de andre skolekameratene mine, begynner på en annen en, eller, alle andre, men ikke jeg begynner på en annen en, og det syns jeg er litt urettferdig. Men jeg får vell bare glede meg til dette skoleåret, for neste begynner jo klassekameratene mine på samme skole som meg!!! Min bestevenn og meg, ble jo skilt, så vi 2 gråt jo hele den avslutninga!!

#har du og din bestevenn blitt skilt?

 • Ettermiddag!  Hei!

  Idag har jeg sover til nå! haha, neida. Jeg sov til 10 idag, jeg klarte ikke å sove mere. Som dere vet, hadde vi besøk av tantebarnet mitt igår, eller 2 av dem da, men bare en av dem har ferie, så den han måtte dra til barnehagen klokken 8 imorges! men han kommer tilbake! Sammen med søsteren min, som da er moren hans, også det andre tantebarnet mitt! Tuva. Jeg elsker de så mye! Hver gang jeg ser de, kommer de til meg, og begyner og si : Tante!!!!!! kos : Hun er jo bare 2 år! hehe, søte da. Så idag blir det vist bare kos, og sånt! Igår kveld var jeg opp til kvart over 1. Haha, pappa la meg være oppe så sent. :) Men vi snakkes!

 • Beklager!  Hei! Endelig heeelg! godt med helg!

  Beklager for at jeg ikke har blogget på leeenge, eller.. noen dager iallefall. :P uannsett, er tilbake nå! Nå er det bare 11-10 dager igjen til Justin Bieber konsert!!!! Syyyyyykt gleder meg! :- D skal legge ut ett bilde av meg, som jeg har tatt med www.helleloves.blogg.no sitt kamera! jeg tok det da jeg sov over til hun! en liten stund siden! Håper du liker bildet! Skal se tv nå!. Snakkes <3 • Aprilsnarr  Hei!
  idag er det den såkaldte " Aprilsnarr "! Da er det da alle lurer alle, jeg har ikke blitt lurt enda! haha, men kommer forhåpenlig til å bli det.! :) lurer på hva det er; broren min har blitt lurt av faren min, så jeg spekulerer om jeg også blir lurt av faren min!!! ;) idag er det den siste dagen av påskeferien; denne ferien har gådt fort håper det snart blir ferie igjen, bare elsker ferier, så jeg kan slappe av hele dagene, også slipper jeg og tenke på lekser.. også slipper jeg og å stå opp kl halv 8 om morgene! Idag så er det sol, så jeg lurer på om jeg skal være ut idag!

  Hva skal du gjør idag?
  Har du blitt lurt? : )

 • Hello!  nå har jeg stått opp, eller, jeg har nettop satt meg på telefonen, har skjett litt på tven også.. skal snart spise frokost. nå henger fotene mine i løse luften, og det prikker i dem, det er litt vondt, men samtilig ikke vondt i det hele tatt. idag vet jeg ikke hva vi skal gjøre, tror vi skal ut og kjøre, gjorde det litt i går kveld også, men hestene var løse, så vi kjørte bare pittelitt, hehe, jeg synes det er såååååååå gøy og kjøre, men tusen takk for idag også!, ligger fortsatt på 2 plass! :- D, tusen takk til alle leserene mine! <3 <3 er så takknemelig for at jeg har sånne lesere som dere! nå sitter jeg og skjer på noen blogger, hvis du vil at jeg skal se på din, kommenter! ;), Nå er det bare 17 dager igjen til Justin Bieber konsert!! GLEDER MEG SYYYYYYYYYYKT!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 Bare elsker han!


   mygaad!
  Jeg har sitteplass. FELT E rad 1. ! :- D er ikke lenge til!

   

   

  Q: Skal du på Jb konsert?

  Q: hvikel dag?

   

  -Karro

 • Legger meg..  Hei ! nå skal jeg gå og legge meg, fordi at jeg er SYKT trøtt! noe så sykt mye å så, vi snakkes i morgen! : )

 • Hei og beklager!  Hei, og beklager for at jeg ikke blogget igår, men det er for at vi spiste mat vi går, til farmor! og spiste mat, også ble det forskeint at jeg fikk låne pcen..men endelig fikk jeg låne den, idag har pappa bursdag, og den skal vi feire på fjellet, men jeg tror ikke det blir det.., for hvis dere har sammen vær som oss, skjønner du det!. :P , altså, her er det snø, så det ødelegger hele bursdagen til pappa, men håper at snøen slutter og komme nå!. fordi at jeg vil ha somme nå! har ventet såååååååååå lenge!. hater og vente og varme og sol, elsker sommeren fordi at da kan du gå i bikini og shorts! : P, og spise is og ha på solbriller," Brilleslange " og kan gå og bade i sjøen hele tiden, og bruke vannslangen, istedet for å kle deg mye, så mye at du blir kvalm av varme, " Jeg blir det " også må du ha på mye klær uannsett, også må du være ute på skolen, når vi skal ut, bruker og 5 min på og kle på meg!: mens på sommeren kan vi jo bare gå ut, uten sko og klær... og jakker!. men tusen takk til dere som er på min blogg!. den 27. var det 67! tusen takk!!! <3 <3 Men skal spise mat! bloggez!

 • Setter på livet igjen  Endeli skal jeg ha spørsmålsrunde, plissss send meg noen spørsmål! Da har du vært grei! Har aldri hatt spørsmålsrunde og fått noen spørsmål! Så pliz! Da hadde du et en knupp!
 • Sa jo det!  Hei!
  sa jo det skulle bli litt blogging senere! :P, idag så har vi vært på fjellet og grillet, kom myeee folk!, vi sto på ski. og gjort mye rart!. også nar vi var der, så vi først 1 ørn, og ca. 2 min senere var det 4 stykker!!!!!.... følte meg ikke så veldig trygg akkurat der og da!: haha..også så mye sol, og mye kos! Bare elsker sånne turer egentlig!, men har så syyyykt vondt i fotene, aner ikke hva det er! Jeg synes det er så sykt irriterende å ha vondt, også vet du ikke hvorfor du har vondt. Synes ikke du det? Nå sitter jeg og familien og skjer på Hvem kan slå Aamodt og kjus! Så da snakkes vi vell imorgen da?? :) Elsker dere leserene mineeee! :D
 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014

  Karoline Fjær

  Never say never, and believe!

  Kategorier


  17.mai 30 days 4H Baking Before i die Bilder // redigerte Blogg BURSDAG byen Design drill! -.- Familiestunder favorittbloggere Favoritter FERIE Feriee Finn meg formspring Fotball dag Friends God morgen Gratulerer med dagen! Hair Heeelg inspirasjon Justin Bieber Kjendiser Konkurranse KRIG! Leir Linkerunde Liten Me Min Hverdag Moooney Nailpolish Natta! OLLG Om meg opptatt PAUSE R.I.P sings skolen Slaskedag solen Spørsmålsrunder! Stakkars meg summer tilbake Turer Utedag! venner video videoblogg Wants Yee

  Arkiv


  Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013

  Siste innlegg


  Oisann! Long time ago Skøytetur eller ikke? Mine favorittsminker på langt Mine bursdagsgaver Nyttårsforsettelser - 2014 2013 -> 2014 Jul Oljemaling på hendene mine Ikke på skolen idag

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits