Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JulHeisann! Beklager for at jeg ikke har blogget på lenge! Men det er fordi jeg har ikke lov til å være på pcen til pappa, men til jul av mamma og pappa, fikk jeg Samsung Galaxy Tab 3. Den er hvit og kjempe bra! :) Jeg elsker den kjempe mye. Nå sitter jeg og blogger fra den. Men nå skal jeg snart spise mat, også skype med noen folk. Jeg skal kanskje lage "Julegaver 2013" video :) Håper det blir.

#hva fikk du til jul?

 • Litt skolearbeid  Heisann!

  Jeg bekalger for nytt blogging lite av tiden. Men som dere vet, har jo skolen begynnt og noen av oss har fått bøker og litt sånt, så idag har vi lagt papir på de, og derfor før at jeg ikke har lagt før idag, er for at jeg ikke fikk scanna de inn før igår, og vi har hatt skoletur i hele dag, bare så dere vet det :D Skal fortelle litt mere om dsse 5dagene på ny skole etterpå, men skal bare lage nytt design først! :)

 • Grunner  Heisann!

  Jeg bekalger for 2dagers pause fra bloggen, men det er grunner til det, så dere vet det. 

  Jeg holder nå på og hører på musikk, [Seff Justin Bieber] sammen med tantebarnet mitt. Så vi skal ut nå, og vi har det litt travelt, så blogger etterpå!

 • What to do today?  Heisann!

  Idag er det sol her hjemme, og det er helt fantastisk. Det er faktisk ikke så veldig ofte at det er sol her jeg bor, men det er det idag! :D Så nå fikk jeg vite at vi får besøk, av tantebarna mine, så får vell bare sette igang og rydde litt. Kommer kanskje litt oppdatering iløpet av dagen! Jeg beklager for kort innlegg, med dagen har så vidt begynt! :D Så vi snakkes litt senere idag!

  #Hva skal du idag?

 • Hei guys!  Hei guys, amazing too see you again! hahaa, tuller med dere.

  Men jeg har sett på en blogg, at vi NORSKE  Beliebers skal prøve og få Justin Bieber tilbake til norge. Så hvis du er en  NORSK BELIEBER  kan du kommentere her, eller → http://jdbnorway.blogg.no/1376060451_vil_du_ha_justin_bieb.html#comment. Det er viktig og kommenter der, for da kan hun ta kontakt med dere om hun trenger hjelp, men dere kan også kommenter her. 

  Men nå er jeg hjemme alene, også kommer det noen og henter meg, så besøk jeg de! 

   

  Kos dere idag, verdens beste lesere <3

 • Veldig forferdelig og ta farvell!  Heisann!

  Jeg bekalger for null blogging og sånt, men jeg har egentlig bare slappet av i ferien, men jeg har vært i osle, som dere vet! også...åh..jeg har ikke blogglyst! men jaja, søsteren min dro idag, til bodø og skal gå skole der, og det er lenge til jeg får se henne, men jeg må passe på hestene da, og jeg gleder meg litt til det!

   

  Om en uke starter skolen igjen, og for meg, kommer det nye utfordringer, men ny skole og sånt!! Men jeg gleder meg også da! :D Men vi snakkes, skal ut og ""sole meg"" :D <3

   

  #har du vært på ferie? hvor? 

 • Frozen  Heisann!

  Beklager for null blogging, men det er fordi at det var vært sol og sånt her, så jeg har vært og badet mye og sånt!

  Men skal til byen nå! hade <3

 • Bigbrother  Heisann!

  Jeg blogger veldig sent nå, og jeg vet det. Så dere trenger ikke og kommentere sykt om det, så dere vet det. Men uannsett. Poenget med at jeg blogger så sent nå, er fordi at jeg ikke har blogga idag, og mamma og pappa er ikke hjemme, så jeg og min storebror er hjemme alene! Han sitter på en annen pc og ser på tven og jeg sitter og skjer på sånn negler, altså, jeg har bitt negler, men ejg har slutta n¨, så jeg er i begynnelsen av noe! :D Gleder meg til jeg får lange negler, kanskje en mnd til, men uannsett.. jeg bryr meg ikke om hvor lang tid det tar, bare det skjer! Men jeg skal legge meg nå så, god natt kjære lesere ♥ 

 • Hjem i mårrå  Heisann!

  Først og fremst, vil jeg si at jeg har hatt en fantisktisk uke i Oslo. Alle dagene har blitt som forventet! Jeg har kjøpt noen klær, men jeg har ikke telefonen min her, så jeg tar bilder og sånt når jeg kommer hjem igjen. Og det er ikke lenge til, bare FLERE timer til! Reiser 10 TIMER med tog og 2 med buss.. Altså 13  timer med reising..Skjønner ikke at jeg orker en gang jeg da men, jeg må jo hjem! Vi har blandt annent badet i Mortetjern som er helt fantisk artig. Jeg var på den på midtn.. Og det er syykt tung og svømme der, aner ikke hvorfor men uannsett jeg koste meg sikkelig der..Har vært der nesten hele tiden. Også har jeg blirr kjent med tre nye jenter! Julie, Sofie og Helene også en gutt da..Sindre. Kjempe snill gutt. På alder med meg. Også har jeg vært på Popsentert, bare søk på det i Google..Kjempe gøy! Også har jeg spilt inn sanger, som da er på en side.. Men i morgen så drar jeg jo, så jeg må pakke ferdig..Jeg har 08:02 ned til togstasjonen. Så vi snakkes når jeg kommer hjem! SEE YAA SOON OSLO! <3

   Mortetjern. 

 • Barnevakt i Oslo <3  Heisann! 

  Jeg nyter fortsatt tiden min i Oslo. 

  Nå sitter jeg barnevakt for noen av de beste søskenbarna i værden.

  Minste mann sover, mens jeg og han andre hopper litt på trampolina og ser film og spis godteri og mye sånnt!

  Men kan egentlig ikke blogge nå, skal se film! :-D Snakkes! <3

 • OSLO  Heisann!

  Bekalger for at jeg ikke har blogga i det hele tatt! Men det er fordi at jeg er på ferie nå, er i Oslo! :D Hæææli og dra fra regnet for kommer til solen! Hærlig og grille og hoppe på trampolina sammen med mitt søskenbarn <3 Men jeg skal legge ut noen bilder, for skal legge meg snart! PS: Idag har jeg vært på tv!

  (SommerÅpent)  Det første bildet er uttafor hotellet der Justin Bieber va sist når han var her i Oslo!

  Det siste er det første han var på! :) Grand Hotell <3

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits