Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

2013 -> 2014Heisann og godt nyttår! :)
Dagen i går var kjempe bra! Jeg koste meg med god kalkun og raketter :) Jeg la meg i 5tiden! :p Jeg lå på rommet og så film, med meg selv på netflix! Såg en ungdumsfilm! Den het Karla & Jonas. Nå sitter jeg og blogger fra taben ;) Og hører på Isac Elliot Og Justin Bieber :)
NESTE INNLEGG BLIR OM MINE NYTTÅRSFORSETTELSER! ELLER HVA DET HETER!?

#Har du kost deg? :)

 • Tantekos   Heisann!

  Nå har jeg besøk av Kaspar og Tuva, Jeg trodde først at det var Natalie som kom inn hos oss, men så var det de to. De e da tantebarna mine! Jeg elsker de så høyt. Idag har jeg ikke gjordt så veldig mye, egentlig bare sovet lenge og kost med kvalpene og tantebarna. Kvalpene har blitt SÅ STORE! Helt fantastisk hvor fort noen kan vokse! helt utrolig. men som dere vet, så begynner skolen på igjen imorgen. Noen av dere har høstferie, og dere er så heldige, men, neste uke er det vår tur! ;)) Det er så godt og ha helg, da kan man sove så lenge man vil, og for oss som er veldig lat om morgenen er veldig glad når det blir helg, og ja, jeg er helt sykt glad i og sove på morgenen når jeg skal på skolen.. Nå skal jeg egentlig bare nyte den tiden de er her! :) • work hard, play hard  Heisann!

  Det ble vist som jeg hadde planlagt. Idag ble det null blogging, og jeg er så lei meg for det. men, jeg har heller ikke fått noen spørsmål da.

  Ikveld blir det kosekveld egentlig, med MGPJR og familien. ja, vi liker faktisk og se på det, og jeg tror jeg vet hvem som vinner hele greia. Skal ikke si hva jeg tror, for det kan hende jeg tar feil, eller jeg røper alt, så jeg skal ikke fortelle noe.

  Men, uannsett. så idag blir det kosekveld og alt det der! :D

  Kos dere vidre! <3

 • kosekveld med tantebarnet  Hei!

  Har nå kommet hjem fra en korselig fest sammen med mange. Jeg er er så glømsk at jeg glemte av kameraet, så det ble ingen bilder. og det er jeg så lei meg for. Men uannsett, som du skjer på overskriften, så har jeg en kosekveld med tantebarnet som koser seg veldig med sin tante, han er så still og spiser potetgull! :-D Men jeg skal snart legge meg! Så god natt!

 • Cooking  Heisann! Har vært og lekt Gjemsel med broren min, men jeg ble irritert så vi dro inn, har også spilt fotball! :) men holder på og lager mat nå, så har egentlig ikke tid til å blogge nå! Så hade!

 • Kosekveld  Hei og god kveld! Jeg sitter nå sammen med pappa og koser meg forran tven og skjer på Gullruten. Men jeg stakk egentlig innom for æ ønske dere GOD HELG!

 • Klaus På Kanten  Nå sitter jeg og skjer på Klaus på Kanten, jeg mamma, pappa og Marius.!! :) Og de er i Namskogan, en plass som ikke er så veldig langt borte ifra Nærøy. Lite stykke og kjøre! :) Også så vi noen kjente der også , Mathilde og enn annen jente som Marius kjenner! Men nå begyner det igjen, så jeg skal sette meg ned i soffaen og se på det og flire litt! :) Tusen takk til alle om leser og tar en titt innom min blogg! :) Beste Leserene ilivet! Noe av det beste som har hendt med mitt blogg liv, er at det engang var 99 stk innom min blogg! :) Love yooou!

   

  Leser du bloggen min?

  Ser du på tv med familien din?

   

  Karoline!

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits