Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det ble seint igårHeisann!

Som dere sikkert skjer på overskriften så ble det ganske seint igår! Fordi at jeg snakka med kjæresten min og en kompis av han, som da er bestevennen min. Vi 3 satt på skype ganske lenge! Vi snakka om så mye rart! herregud.

Men som dere kanskje ser, har jeg bytta design, som da jeg har tenkt og hatt ganske lenge faktisk. For jeg syns denne passet til alle årstidene liksom, men det kan hende at jeg bytter, men det blir lenge til. Jeg bekalger at jeg har byttet hele tiden, men jeg har liksom ikke funnet den som passet meg, men den har jeg funnet nå. Nå skal jeg skype med de to igjen, hvis de en gang orker og svare.

Kommer ett innlegg senere! :)

  • Trenger ny header    Hei! Lurte på du kunne ha laget en ny header? Gjerne kommenter eller send meg melding! Så sender jeg bilder!! :):)

  • New design    Heisann! Dere kan vell se at jeg har nytt design? jeg synes skriften, og høyden og sånt var finere en de andre!! Enig? Ta dere ett design ifra inaas dere også! dere finner linken lengre ned til sidelinjen! Hun har suuper fine design! :) Snakkes!

  • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
    hits