Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Morgenstund har gull i munnHei! Sitter nå på sofaen med Iphone'n blogger som oftest ifra den nå. Like den bedre en pc..Når jeg voknet imorgest, var det NULL sol? :( men.. Kommer sikkert utover dagen, ihopeso. Igår la jeg meg i tolv tiden. Fikk ikke sove, fordi det er så sykt varmt på rommet mitt! Og da blir jeg bare sånn at jeg holder på og finne en plass i sengen der det er kaldt!! Også fant jeg en.. Og jeg slo på en film, så litt på den, sovnet. Og våkent med at mamma og pappa har glemt og slå av tven.. Så da våknet jeg imorgest med at teven sto på! Sitter nå sammen med pappa og skjer. Eller pappa skjer på Bonansa, jeg skjer på telefonen jeg! Hehe!! Takk til alle som skjer på min blogg! Og leser den! Takknemlig for det Azza! 30days kommer i neste innlegg!! :)

 • Ole Brumm  Heisann! Idag er jeg ikke på skolen. Fordi at jeg var syk igår, også enda vondt i fotene! Etter igår, fordi at jeg holdt på og sprang i hele går, for at vi på skolen holder på og øve til tinestaffeten! Dere lurer sikkert på hvorfor overskriften er Ole Brumm. Og det er fordi at tantebarnet mitt er her, og holder på og leser Ole Brumm. Så søtt!! ;)) men blogges!

 • Home From School  Heisann! Nå har jeg nettopp spist mat, også skal jeg gå idusjen og slappe av, for jeg har fri imorgen, torsdagen skal jeg til Kolvereid skolen. og se hvordan det er der, så jeg kan bestemme meg hvilken skole jeg skal gå på, for hvis jeg ikke begyner på kolvereid, så kan jeg ikke gå på fotball, men jeg vil jo det. også har det jo sine fordeler og begyne på kolvereid, for mimmi og Sandra og mange flere bor der, så da kan jeg bare være over til de, også hvis det er noe som skjer, kan jeg bare være over på Kolvereid..så.. har sine FINE fordeler. så sitter jeg og venter på søskenbarnet mitt, som skal ligge her, eller.. til farmor da, også skal jeg også være der! Men nå skal jeg kanskje legge ut svar på spørsmålene, men jeg skal bare se på noen andre blogger først!!! :)) BRB! ;p

 • Hva vil du?  Heisann! Har nå snakket med en "Kjent blogger" som får kommentarer og sånt..:P og hun sier at jeg må blogge om det leserene mine vil, så..hva vil du at jeg skal blogge om? Kommer til å blogge mye og med ! :)

 • Hi gays  Heisann! Nå sitter jeg i stuen og spiser frokost, og for at jeg har sovet lenge, er fordi at jeg hadde vondt ifoten igår. Etter at jeg hadde gådt på siden med den, for at noen trykket på foten min igår. Når vi spilte fotball, og hun hadde knotter på fotball"skoene sine.. Men det har godt over nå tror jeg! Og håper jeg for å si det sånn!! Igår var jeg fornøyd med dagen! :D bare det med foten jeg ikke var fornøyd med!. Nå sitter tantebarna og tegner! ? Igår tenkte jeg at jeg skulle lage sminkevideo til dere, men det gikk ikke, for det gikk over til Halloween sminke? Haha.. Sånn blir det altig! Hehe!!. Dere skal få bilde! :P


  #Hva gjorde du igår?
  #Har du laget sminkevideo får? Også har det ført til noe annent?

 • Home for school  Heisann! Nå er jeg hjemme ifra skolen, på skolen idag har vi laget ferdig tingene til messa i morgen, som vi skal selge. sitter nå og spiser mat, og tv..Nå sitter jeg og skjer på youtube, på naissweetlife, betinabf, og sisteplass sine videoer, ahah.. elsker sisteplass! Hun er så orginal! Hun er så kul! Men nå skal jeg se på tven! (ICarly) så vi snakkes senere! <3 Innlegg senere idag!

 • Speilreflekskamera!  NIKON D5100

  Ønsker meg denne, så da er det bare og spare seg opp til dette! :)) • Home Sweet Home  Hei! Nå er jeg hjemme ifra bursdag, noe som var veldig gøy, holdt på med leker og sånt! :) Og de har FINT hus! Skulle ønske jeg bodde der for å si det sånn! hele skolen var der, nesten, så det var veldig gøy! nå sitter jeg og hører på justin bieber og blogger også ifra mobilen..aner ikke hvorfor, er vist for at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om..men jeg er ikke sikker om jeg skal skifte design eller ikke, men også finner jeg ikke noen jeg ønsker meg, så det er jo helt greit. men det blir også litt rart og begynne med sommer design allerde, selv om det ikke er sommer, men jeg ønsker meg det..og på bursdagen så spise vi pizza og is og godteri! :) og jeg og tina, ble plutselig på kvalm så vi fikk lov til å gå og slappe av litt, oppe, også kom jo hele gjengen opp til oss, for å terge oss..men det ordnet seg! :P vi ble irritert! :P Men ta en titt innpå www.frkfjaer.blogg.no som da er ett nytt innlegg på ! :)

   

  Har skrevet dette innlegget lenge..men har bare ikke lagt det ut! :) Ha en hyggelig kveld videre, for det skal JEG!  <3 <3

 • Nytt innlegg på vei!  Hei! Er enda ett innlegg på tur!! :)

 • Tatt av meg  Her er noen bilder som JEG har tatt! ) Hvis dere skal låne de, pliz skriv en kommentar og skrive nedenfor bildet ; tatt av karolineof.blogg.no !!!

 • My room  Heisann! Nå skal dere på bilder! :) bildene er tatt, og skal vises fram til dere! :)) Er ikke å lenge til jeg drar på fotball trening! Elsker fotball!! Men her er bildene! ?Mange bilder men... Likte dere det. :) er barnslig men.. Uansett!! :))

 • Kjeder meg...  Heisann! Nå har jeg ligget sammen med tantebarnet mitt, hatt det litt gøy! :P Hehhe.. også var jeg ute, og banket på ruten hans. og han gikk og la seg sammen med søsteren sin..! Men snakkes!

 • Gleder meeeg!  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10054267

  http://www.vgtv.no/#!/video/56563/justin-bieber-til-vgtv-jeg-elsker-mine-norske-fans

  http://www.vgtv.no/#!/video/62190/bieber-fansen-rasende-etter-konsert-nå-hater-vi-ham <-- Denne synes jeg de dro litt langt ut til slutten, men han kan ikke noe for det!. Han må også få noen pauser. skjønner at dere ble lei dere. og irritert. har jeg også blitt!

  http://www.vgtv.no/#!/video/58398/se-bieber-ta-med-moren-på-scenen <-- Denne begynnte jeg og gråte

 • Oy!  Beklager, glemte at du skulle få bilde i siste innlegg., :P


  #No makeup..


  Beklager...............

 • Kjeder meg..  Hei!; Nå sitter jeg og glor på pc`en, på alle salgs blogger, så hvis du vil at jeg skal ta meg en titt på din blogg, kommenter på dette innlegget, og gjerne spør om noen spørsmål du vil! Jeg svarer uannsett hva! Takk <3

 • Bare småsaker  ❤😃😜😀👍🐹🐓💚😝🌞🐱😍❄😞⛄🐴😒💕👏😔💓💛💙💜💚❤❤❤💚💜💙💛💙💜💚💜💙💙💔💗💓💕💖💞💘💌💋💍💎👤👥💬👣💭👟👞👡👠👢👕👔💼💄🌂👙👘🎀👓👖🎽👛👝👗👚👜👯💑💏👭👬👪👫🙆🙅💁🙋💆💇💅👒👑🎩🙇🙍🙎👰👋✌✊👊👌👎👍✋👐👆👇👉👈🙌💃🏃🚶💪👏☝🙏🔥💩👽💀🙊🙉🙈✨🌟💫💥💢💦💧👄👅👃👀👂💨💤👺😼👹🙀😾😿😹😺😸😻😽👵👴👩👨👸👧👦👼👱👶👿😈😧😦😟😲😵😮😬😐😕😯😶😇💂👷👮👳👲😑😏😅😰😥😪😭😂😢😓😩😫😨😱😠😡😴😎😷😋😆😖😤😍😉☺😊😀😃😄😘😚😗😙😜😝😛😣😞😒😌😔😁😳🌊🌈🌁🌀☀⛅☁⚡☔❄⛄⭐🌙🌔🌓🌛🌠🌌🌜🌒🌑🌘🌋🌏🌗🌚🌝🌖🌎🌍🌕🌞🌺🌻🌹🌷🍃🌲🍂🌾🌾🍄🌳🍁💐🍁🌴🍄🌵🌺🐐🐎🐉🐇🐅🐃🐀🐓🐕🐖🐁🐂🐲🐡🐾🐩🐈🐆🐪🐫🐊🐢🐍🐔🐣🐥🐤🐦🐛🐝🐜🐞🐌🐙🐚🐏🐄🐋🐳🐬🐟🐠🐸🐰🐹🐭🐱🐺🐶🐯🐨🐻🐷🐽🐮🐗🐧🐼🐘🐑🐴🐒🐵🎍💝🎎🎒🎓🎏🎆🎄🎅👻🎃🎑🎐🎇🎁🎋🎉🎊🎈🎌🔮💿💻💻📞💻🎥💽🔑🔓🔐⌛⌛🔌🔆🔌🔎🔩🔧🔧💷💉🔨💳💷🛁🔫📭📩✉📮📦📦📑📫📬📧📫📦📌📁📋✏📎📐✒📂📅📓📋📓✂✏📏🎬🎵🎸🔬📖🎨🎼🔖🔖📛⚾🏉🏉🏆🏀⚽🏡⛪🏤🏭⛪🌆⛺🏥🌆🏭🏡🏤🗼🏤🗼🏤🏨🌅🗾🚢🎡💺🚁⛲⛵💺🗻🚢⚓💺🚢💺🚉🚉🚝🚋🚄🚖🚅🚌🚅🚓🚥🚔🚧🚐🚏🎰🇯🇵🇮🇹🎰🇰🇷🗿🎪🇺🇸🚩🇪🇸🇫🇷🇺🇸🇩🇪🇩🇪🇬🇧🇮🇹🇯🇵🇯🇵#⃣0⃣💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 mange flere men.. :))
 • De fallet var bløtt  Ista så var jeg på skøyter...haha

 • Gruver meg...  Hei!

  Idag begynner den tiden jeg begynner å gruve meg til jeg begynner på Kolvereid Barneskole...

  skal begynne der i februar eller i mars.. :/

  Kommer til å savne alle de på den skolen jeg går på nå! i allefall de vennene jeg bruker å være sammen med!!!!!!!!!!!... Men får jeg nye venner på den andre skolen!. det jeg mange jeg kjenner der da... så jeg får håpe de tar meg godt imot!!!

  __________________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                                             Shopping med lissjenta....

   

   Idag har jeg vært på shopping...eller shopping og shopping...en liten tur til byen kan man godt si!

  Så vi kjøpt modoleire..Men som ikke fungerte så veldig bra...haha.. du skulle bare vist!!!!!...

   

  Men det var egentlig det jeg har gjort idag....

  Nå skal jeg hjelpe mamma med og rydde... for at det er helg...hater å rydde..

   

   

  See yaa!

 • Ting du kanskje ikke viste om meg  Hei!

  Her er noen ting du kanskje ikke viste om meg!

  ________________________________________

  1. Hater One directoin - Jeg kan selv velge hvem jeg liker! og vennligst ikke kommenter om dette, eller ikke skriv stygge kommentarer bare for at jeg ikke liker One directoin!

  2. Elsker shoppng -  Bare elsker og shoppe!, Men pengene mine blir så fort brukt opp!, så noen ganger angrer jeg på at jeg kjøper noen ting.. irriterende...

  3. Liker og synge - Jeg holder på og synge nesten hele tiden alene, noen ganger sitter jeg på rommet mitt og synger jeg cdene jeg har..

  4. Elsker og blogge -  Elsker og blogge... men har lite og blogge om!

  ________________________________________________________________________________________________________________________________________________

   

  Det var alt jeg skulle blogge om nå.. et innlegg kommer senere!

   

  See yaa!

   

 • Hvordan?  I sta så, så jeg et bilde av mitt tantebarn, hun hadde en dårlig tann, så hun har vært til tannlegen idag, tror jeg...:P , iallefall har hun vært til tannlegen, men hun har også trokket den tannen! og hun er jo bare 4 1/2 år... men...

  NFKCJSGHSIJGLNSHUKTVNHFDSKUGJHSU, kan dere hjelpe meg? jeg ikke ikke på noe og blogge om!..... kan du PLIZ hjelpe meg?

   

  Men i går så var jeg på shopping... shoppa litt Justin Bieber ting på Cubus! ;)

 • Byen!

  Hei!

  Nå er jeg kommet hjem ifra byen, mamma har noen problemer med bilen, så vi bytta den ;) , eller.. ikke byttet, men den andre bilen holder de på og fikse! Så nå har vi leie bil! : ) og det er en Opel Insignia!  ikke stasjonsvogn, Akkurat passende! Anbefales for deg som har bil!

  idag så kjøpte jeg en ny Justin Bieber bok, " Justin Bieber i OSLO " Elsker deeeeen!, Den er helt fantastisk!

   

   

   

  Ser veldig rar ut!, Men håper du godtar meg som jeg er!

   

  : )

 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

   

  Hei! , Nå har jeg tenkt å si noe om meg selv! : ) ( Altså mine faktaer )

   

  1. Jeg har passelige negler! ikke for lange, ikke for korte! ;)

  2. Jeg er TRUE BELIEBER!

  3. min favorittmat er spagetti,

  4. favoritt parfyme er Girlfriend :)

  5. mine hobbyer er , musikk, sminke

  6. liker og holde på foran kamera

  7. klarer meg ikke uten, telefon, pc, nettbrett. ovs..

  8. HATER SKOLEN!

  9. Har kjæreste

  10. ELSKER DERE LESERENE MINE!

  _____________________________________________________

   

  Er du samme som meg?

   

  Q: Leser du bloggen min?

  Q: Liker du Jb?

  Q. Hva er dine favoritter?

   

  -Karro

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits