Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

FylkesleirHeisann! Skal nå jeg melde meg på fylkesleiar 2013! Skal du dit? Går du på 4H? Er du 1års junior? Hade

 • Våken! En gang til!  Hei! Har nå voknet! Sitter og skjer en film sammen med broren min! Har hatt besøk også! Men blogges imorgen! Vet ikke om jeg skal på skolen, fordi a jeg har feber! Blogges! ?

 • Tired! ;(  Heisann! Jeg er sykt trøtt..for jeg har jo bare vært våken i natt! Maks 2 timer ikk jeg faktisk sove! Så..sovet litt nå, MÅ sove mere,ellers klarer jeg ikke og komme meg på skolen imorgen! Og pappa er jo hjemme, så det er ingenting og late som man er syk for, for pappa vil ikke tro meg uansett! Men nå holder øynene mine og glir det, nesten sånn at jeg ikke skjer noe liksom, men jeg bruker nesten ikke og se når jeg skriver ifra PC eller Telefon! Det er nok fordi at jeg sitter veldig ofte det..! Og er nok blitt hektet! Men godnatt!! :)

 • I`m home again!  Heisann! Er nå hjemme ifra skolen, siden jeg har jo sovet over der, men jeg har sovet så lite, også er jeg så vanvittig trøtt! Så skal ta åsså sove litt, også blogge mere om det som skjedde! BLOGGES! <3

 • Jeg er våken jeg? Bare litt syk...  Heisann! Idag våknet jeg med at jeg følte meg sikkelig syk, men det kan jeg ikke være. jeg tror jeg er forskjølet..hateit. Men jeg orker ikke å være det! fordi at vi i 4H, som dere vet er det jo en slaks 4H dag da, også skal vi ligge i åpen himmel, og ifjor var det 1100 som gjorde det, og vi må prøve og slå ny rekord! men nå skal jeg spise litt frokost! blogges! Skal blogge mere når eg har spist! er bare så sykt sulten! :-D blogges <3

   

  går du på 4H?

  Skal du/dere ligge under åpen himmel?

 • Ups..  Heisann! Jeg drar vist imorgen kveld. Så jeg får tid til å blogge imorgen også! :)

 • SÅ SYND!  Heisann! Jeg begyner nesten og gråte, når jeg tenker på at jeg ikke kan blogge i helgen! ;( og det er fordi at jeg skal være bort ihelgen, på sånn Åpen himmel natt! ;( Men da kan jeg jo egentli blogge mye idag! Jeg beklager så mye at jeg begyner og gråte, jeg synes det er trist, for da har jeg liksom ikke noe gøy og gjøre på pc, når jeg ikke kan blogge! Og det er derfor jeg " kjemper " imot pappa for å låve pcen hans, eller, ikke kjempe, men bare skrive så fort som mulig, for å få til noe før han kommer hjem, også når jeg hører døren, legger jeg ut innlegget, klapper igjen pcen og leser i ett blad.. Da skjønner han ikke noe, akkurat som i morges, men da var han hjemme, så da ble det ikke noe innlegg, fikk bare til å slå den på! også av igjen, etter 2 minutter! =P Hehe, og da jeg hører han, og jeg ikke er forbrett, blir jeg nervøs! For da klikker han! =P ellers så sitter jeg ikke på pcen ihele tatt! For noen ganger, blogger jeg ifra telefon, men ikke nå! For nå er ikke pappa hjemme! :P Sitter nå og " chatter" med noen ifra Kolvereid skolen! :) Og jeg skal begyner der! Men vi snakkes!

   

  Skal tenke over noe til neste innlegg! :)

   

  #Er du borte ihelgen?

  #Går du på 4H?

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits