Karoline Fjær -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Følg meg på InstagramFølg meg!!

 • Share a coke with  Karoline

 • Problemer!!  Heisann! Har ikke blogget på litt lenge, fordi at V har hatt problemer med internettet! Litt irriterende! Nå holder jeg på og rydder, for og tjene meg opp til penger! Også, i hele helgen har jeg faktisk badet! (Årets første bad) var egentlig ligg varmt først, også etter 2timer sånn ca, begynte det og bli kladt. Det var jo varmt til de som ikke har badet, men det var jo ISKLADT til meg som badet! Tok også litt bilder! Her får du de!! :)

  Q: Har du badet?
  Q: Bruker du og tjene deg opp til penger?

  Karoline!

 • ¢¾ Day 7: Favorittmaten din  Spagetti! uten tviiiiil! og den som kommer etterpå, er taco, også pizza også videre!!! :- )

 • GRATULERER MED DAGEN NORGE!  Heisann! har nå kommer hjem etter en fin 17.mai feiring, den gikk helt perfekt! varmt, men egentlig litt varmt for oss drilljenter, som hadde svarte klær! huff. tusen takk til dere som har lest min blogg! til alle mine lesere, også andre folk! men mest til mine lesere!!

  Gratulerer med dagen og kos dere med drilling, ising, pølsing og brusing:)

   

  Nå skal jeg ta meg en tur ut, fordi jeg har vondt ihodet! sykt.. dunker bare. men skal blogge etterpå! blogges <3

   

   

  ¤Har du hatt en fin feiring?

 • Går og legger meg!  Heisann! Nå skal jeg gå idusjen, også gå og legge meg. fordi at jeg er sykt trøtt!! også må jeg jo stå opp tilig imorgen! :( skal jo drille imorgen! 17.MAI!! HIPP HIPP HURRA!!

 • Hjem  Heisann! når jeg ikke blogget idag, var fordi at jeg dro og skulle øve til 17.mai ( til imorgen ) jeg skal dro drille, men nå skal jeg spise mat, har ikke spist idag. så blogges etterpå! ;)

 • Les mer i arkivet Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014
  hits