Tantekos (Karoline Fjær)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tantekos Heisann!

Nå har jeg besøk av Kaspar og Tuva, Jeg trodde først at det var Natalie som kom inn hos oss, men så var det de to. De e da tantebarna mine! Jeg elsker de så høyt. Idag har jeg ikke gjordt så veldig mye, egentlig bare sovet lenge og kost med kvalpene og tantebarna. Kvalpene har blitt SÅ STORE! Helt fantastisk hvor fort noen kan vokse! helt utrolig. men som dere vet, så begynner skolen på igjen imorgen. Noen av dere har høstferie, og dere er så heldige, men, neste uke er det vår tur! ;)) Det er så godt og ha helg, da kan man sove så lenge man vil, og for oss som er veldig lat om morgenen er veldig glad når det blir helg, og ja, jeg er helt sykt glad i og sove på morgenen når jeg skal på skolen.. Nå skal jeg egentlig bare nyte den tiden de er her! :) • 2 kommentarer


  Lina03.10.2013 kl.09:26

  Hei på deg!!!! Helt til å begynne med fortelle deg at denne siden er til sykt stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de vakreste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
  Karoline Fjær10.10.2013 kl.12:28

  Lina: Tusen takk! Dette får så mye mere blogglyst på grunn av denne kommentaren! :) TusenTusen takk, Lina! :) Ja, selvfølgelig skal jeg delta hvis du ønsker det :)

  Skriv en ny kommentar

  hits