Alt på plass, nesten.. (Karoline Fjær)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alt på plass, nesten..Når ser dere nye designet mitt. Jeg har den gamle headeren min, fordi at jeg har ikke tatt nye bilder og sånt, så jeg bare bruker den samme gammle.

Dere ser sikkert at headeren er litt rar, men jeg orker ikke og ødelegge hele headeren så..det får bli sånn! Men istad sa jeg har at skulle si hva som hadde sjedd på skolen og sånt! Here we go!

Mandag: Vi begynnte på skolen, og jeg har helt ny, og det var egentlig helt greit. Bra skole egentlid! Fantastiske venner har jeg også fått. :)

Tirsdag: Dagen har helt fin. Vi var samlet og sånn, og fikk bøker. Så ble jeg liksom kjent med alle da. Den dagen var greit.

Onsdag: Vi scanna inn bøkene. Men jeg hadde ikke fått sånn lapp da, så jeg måtte gå ned igjen, til jeg fikk en sånn lapp alle måtte ha, for og scanna inn bøkene. Også jeg er så usikker på hvor alle dørene og trappene og gangene går! jeg er ikke helt sikker på alt enda, men det blir! Denne skolen er jo så stor i forhold til den jeg gikk på før. Men jeg klarer meg! Fotballtrening etter det, og etter skolen, altså før fotballtreninga dro jeg til stine.

Torsdag: Vi bestemmte oss til rollene til ett skuespill og sånn, og leverte de inn, og jeg scanna inn bøkene, og tok de med hjem. Mamma sto og venta på meg på bussholdeplassen, der hvor ungdumseleve skal komme på bussen. Så jeg dro til hun, vi spise pizza og sånt. Og jeg dro til bakken ""Der hvor butikkene er""" sammen med Alyssa [ http://alyssalaila.blogg.no ] og Maren [ Hun har ikke blogg, tror jeg ikke? ] også hahhahahaha..jeg klarer ikke og slutte og flire! vi kødda sånn, herregud...:P Også møtte jeg verdens beste kjereste iverden <3 Men han måtte dra fort da, men..jaja, møtes neste torsdag,  tror jeg?. Så jeg hadde det drit gøy den dagen!

Fredag/I dag: Hele skolen skulle til Bjørknesset, og vi stor koste oss alle sammen! Vi gikk Natursti og sånt. Hhee! Kjempe gøy tur! Vi gikk sammen med fadderbarna våre! Kjempe snille og søte småbarn <3

 

Håper dere fikk nok svar av det jeg har gjordt den første skoleuken. Nå er det helg, så den får vi nyte!

GOD HELG!

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits