OLLG JUSTIN BIEBER 17.APRIL (Karoline Fjær)
Forside Add meg Om meg Kontakt

OLLG JUSTIN BIEBER 17.APRILBlir i feil rekkefølge men.. uannsett!

Alder: 20

Charlotte sto foran i Golden Circle. Hun så akkurat på Justin, mens han holdt på å opptre, da hun hørte en stemme sa: «Vil du være OLLG?» Akkurat da så hun Allison, som knapt hadde rukket å spørre spørsmålet før Charlotte var halvveis over gjerdet skrikende «JA!». Det føltes helt uvirkelig for henne og hun var ekstremt nervøs. Hun hadde aldri trodd at hun skulle få være så heldig å være Justins?s One Less Lonely Girl. Allison holdt henne i hånda mens de gikk bak scenen og fortalte henne at hun måtte være glad og ikke være nervøs. Mens hun ventet på å få gå på scenen, møtte hun Kenny og fikk en gave av Dan. Charlotte var veldig nervøs og visste ikke hva hun skulle forvente. Hun beskriver øyeblikket når Justin tar hånden hennes og ledet henne til tronen som fantastisk. Han stod over henne, holdt hånden hennes og la dem på skuldrene hans.

«Han lot hendene gå rundt på kroppen min, mens han stirret dypt inn i øynene mine og smilte til meg. Hans øyne er så spesielle, så gyllen brune.»

 

 

 

 

Charlotte koblet helt ut på scenen og følte at hun drømte. Hun så ikke engang publikummet, bare Justin. Når hun gikk av scenen, skalv hele kroppen og hun brast i gråt. Hun fikk en klem av Allison og en fra Justin. Hun har sett nesten alle OLLG filmene på YouTube og har sett Never Say Never rundt 50 ganger, men hun trodde aldri at ut av 22.000 mennesker, skulle hun bli valgt. Mange folk på twitter sier at hun ikke fortjente å bli OLLG fordi hun i et intervju fortalte at hun ikke er en belieber. Hun er en stor fan av Justin og støtter han som alle andre, men hun velger å ikke kalle seg for en belieber. Å være One Less Lonely Girl var et av de beste øyeblikkene i hennes liv, og hun ville aldri bedt om noe mer.

 

 Charlotte Johansen 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits