OLLG - JUSTIN BIEBER 16.APRIL (Karoline Fjær)
Forside Add meg Om meg Kontakt

OLLG - JUSTIN BIEBER 16.APRILAlder: 17

Lina sto i Golden Circle, på den første av tre konserter i Oslo, Norge. Når Allison spurte om hun ville være kveldens One Less Lonely Girl trodde hun med en gang at det var en ?prank?. Hun var sjokkert, nervøs og hjertet hennes begynte å slå kjempe fort. Det er hver eneste beliebers drøm å bli OLLG, men hun hadde aldri trodd at det skulle skje henne. Ord kan nesten ikke beskrive hvordan Lina følte seg på scenen sammen med Justin ? han var enda mer perfekt i virkeligheten! Hun gråt ikke da hun var på scenen, fordi hun var for sjokkert. Når hun var på scenen fikk hun blackout, det er grunnen til at hun ikke sang med, ikke fordi hun ikke kan sangteksten. Uansett så var ikke sangen det første hun tenkte på når hun satt ved siden av Justin. Hun har for fokusert på han. Hun ville bare nyte øyeblikket ved å smile og se han inn i øynene. Han hadde de mest fantastiske øynene, så hun ble litt satt ut. Lina var ekstremt glad og kunne omtrent ikke snakke når hun satt der, men hun fikk sjansen til å fortelle ham at hun elsket han rett før han spurte hva navnet hennes var. Det var først når hun kom hjem at det slo henne at denne ?once in a lifetime? opplevelsen var over. Hun begynte å gråte, på grunn av hvor mye hun savnet Justin og det øyeblikket hun hadde opplevd.

 

Etter konserten var det mange jenter som ville ta bilder med henne, noe som var utrolig gøy og fikk henne til å føle seg som en liten kjendis! Til og med nå er det flere personer som gjenkjenner henne på gaten. Mange dører har åpnet seg for henne på grunn av denne opplevelsen; en av Norges største aviser skrev en artikkel om henne - Lina (17) fikk Bieber-drømmen oppfylt: ? Jeg er bare ei vanlig jente

 

Det beste tipset hun kan gi er å være rolig.

?Ikke gråt som en gærning, bare nyt øyeblikket, smil og ha det gøy! Jeg sto ved siden av VAKRE jenter. Men de var gale. Jeg hadde det gøy, danset og smilte, uten noen tårer.. Jeg tror det er hovedgrunnen til at de valgte meg. De velger nok rolige jenter. Jeg mener ikke nødvendigvis at du må stå der uten noen tårer i øynene. Men hvis de ser en jente som er helt gal, gråter, skriker og alt det, så tenker de mest sannsynelig at hun vil være enda mer ?crazy? på scenen! Og jeg tror ikke at Justin liker det. Alle tre OLLG-jentene i Norge tok det rolig, så ja ?

Lina sitt liv har forandret seg på en bra måte, og hun vil aldri glemme 16. April 2013, den beste dagen i hennes liv.
 
 
HUN ER NYDELIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PEN!!

 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits